«Ο αδερφός μου είναι 28 και η κοπέλα του 55. Τι να κάνω για να τους χωρiσω; Οι γονείς μου κλαίνε κάθε μέρα, φοβάμαι πώς θα πeθάνουν από τον καnμό τους»

December 17, 2023


Η παρακάτω εξομολόγηση είναι από μια νέα γυναίκα που ο αδερφός της, στα 28 του χρόνια, έχει επιλέξει να ζήσει μια αγάπη που η οικογένεια δεν εγκρίνει. Μια σχέση με μια γυναίκα που βρίσκεται στα 55 της χρόνια και είναι σε ένα διαφορετικό στάδιο ζωής, με διαφορετικές εμπειρίες και προοπτικές.Η καθημερινή θλίψη των γονιών προσθέτει ένα ακόμα βάρος στην ιστορία αυτής της νέας γυναίκας. Οι γονείς, βρίσ…

...αφορετικό στάδιο ζωής, με διαφορετικές εμπειρίες και προοπτικές.if(typeof ez_ad_units == 'undefined'){ez_ad_units=[];}ez_ad_units.push([[728,90],'alldaynews_gr-box-3','ezslot_5',901,'0','0', 'alldaynews_gr-box-3-0']);if(typeof __ez_fad_position == 'function'){__ez_fad_position('div-gpt-ad-alldaynews_gr-box-3-0');}Η καθημερινή θλίψη των γονιών προσθέτει ένα ακόμα βάρος στην ιστορία αυτής...

Η εξομολόγηση ενός μέλους της δημόσιας ομάδας “Φίλοι Ψυχολογίας” προσκαλεί τον αναγνώστη να εξερευνήσει τα περίπλοκα συναισθηματικά μονοπάτια που πλανάται κάθε άνθρωπος.

Η παρακάτω εξομολόγηση είναι από μια νέα γυναίκα που ο αδερφός της, στα 28 του χρόνια, έχει επιλέξει να ζήσει μια αγάπη που η οικογένεια δεν εγκρίνει. Μια σχέση με μια γυναίκα που βρίσκεται στα 55 της χρόνια και είναι σε ένα διαφορετικό στάδιο ζωής, με διαφορετικές εμπειρίες και προοπτικές.

Η καθημερινή θλίψη των γονιών προσθέτει ένα ακόμα βάρος στην ιστορία αυτής της νέας γυναίκας. Οι γονείς, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια πραγματικότητα που είναι τελείως διαφορετική από αυτήν που είχαν φανταστεί για το παιδί τους και ξεσπούν καθημερινά σε κλάματα.

Η εξομολόγηση που συγκλονίζει:

Αντιμετωπίζουμε οικογενειακώς ένα σοβαρό πρόβλημα με τον αδερφό μου .

Ο αδερφός μου είναι ένα πολύ όμορφο και εργατικό παιδί με πολλούς φίλους ιδιαίτερα αγαπητό , όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα όπως κι εγώ που είναι αίμα μου .

Είχε σχέσεις με διαφορά κορίτσια όμως πριν από ένα χρόνο άρχισε να απομακρύνεται από το σπίτι και πήγε να μείνει στο σπίτι της κοπέλας του !

Χαρήκαμε παρά πολύ εμείς είναι 28 και του είπαμε να την γνωρίσουμε αυτός μας απάντησε πως δεν είναι η ώρα ακόμα αλλά θα γίνει και αυτό και πριν από 10 μέρες ενώ ήρθε για να μας δει μας είπε πως θέλει να γνωρίσουμε την κοπέλα του.

Εντωμεταξύ έχει εξαφανιστεί από τα social media που ήταν όλη την ώρα μέσα λέμε θα ‘χει βρει καμία θεά και δεν θέλει να τον ματιάσουνε .

Οι γονείς μου το τι χαρές έκαναν δεν λέγεται μέχρι που έρχεται Κυριακή και μπαίνει μέσα με την κοπέλα του! τι να δούμε !!!

μια γυναίκα στα 55 γερασμένη, που και αυτή αισθανόταν άσχημα που ήρθε εκεί και όλοι ήμασταν σε αμηχανία .

Η μάνα μου είναι 49 ο πατέρας μου 52 και οι δυο να κλαίνε μόλις έφυγε με την κοπέλα του το αγόρι μου που ήταν εκεί να γελάει και να μην μπορεί να σταματήσει .

Παίρνουμε τον κολλητό του και μας λέει πως είναι μια γυναίκα με γιο 33 χωρισμένη και πως την γνώρισαν μέσω του γιου της που ήταν δικός τους φίλος ! Επίσης μας λέει να κάνουμε υπομονή και πως θα του περάσει .

Οι γονείς μου κάθε μέρα κλαίνε σαν μωρά παιδιά κάθονται καπνίζουνε και μιλάνε μόνο γιαυτο το θέμα ,εγώ πάλι στεναχωριέμαι πολύ δεν θέλω να το πιστέψω μου φαίνεται πως θέλει ψυχίατρο γιατί αυτό είναι γεροντολαγνεια δεν είναι νορμάλ να την βρίσκεις με σιτεμένες .

Τι να κάνουμε ; Του είπαμε είναι δυνατόν αυτή είναι πιο μεγάλη από την μαμά και μας είπε είναι δικιά μου η ζωή και ότι θέλω κάνω . Σας απαγορεύω .

Χάνω τους γονείς μου θα βγάλουν καρκίνο αυτό λένε κάθε μέρα .


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.