Βγαίνω με μια κοπέλα. Στο πρώτο μας ραντεβού τράκαpα με το αυτοκίνητο, στο δεύτερο μου έπεσε το κινητό και έσπασε. Τι να κάνω;

December 17, 2023


Στην πόρτα της εισόδου με το που την είδα από μακριά και μου έκανε νόημα να πάω κοντά της…σκόνταψα και στραμπούλιξα τον αστράγαλο μου! Δεν έδωσα σημασία.Η ώρα κύλησε ευχάριστα συζητώντας για τα ενδιαφέροντά μας, την δουλειά και την οικογένειά μας. Καλή κοπέλα φαινόταν, ήρεμη και πρόσχαρη με μεγάλα μαύρα μάτια.Όταν σηκωθήκαμε να φύγουμε, προσφέρθηκα να την πάω με το αυτοκίνητό μου μιας και είχε έρθ…

... τα ενδιαφέροντά μας, την δουλειά και την οικογένειά μας. Καλή κοπέλα φαινόταν, ήρεμη και πρόσχαρη με μεγάλα μαύρα μάτια.if(typeof ez_ad_units == 'undefined'){ez_ad_units=[];}ez_ad_units.push([[580,400],'alldaynews_gr-medrectangle-3','ezslot_4',909,'0','0', 'alldaynews_gr-medrectangle-3-0']);if(typeof __ez_fad_position == 'function'){__ez_fad_position('div-gpt-ad-alldaynews_gr-medrectangle-3-0');}Στο...

Όλα άρχισαν από την ώρα που κάτσαμε στην καφετέρια για να γνωριστούμε…

Στην πόρτα της εισόδου με το που την είδα από μακριά και μου έκανε νόημα να πάω κοντά της…σκόνταψα και στραμπούλιξα τον αστράγαλο μου! Δεν έδωσα σημασία.

Η ώρα κύλησε ευχάριστα συζητώντας για τα ενδιαφέροντά μας, την δουλειά και την οικογένειά μας. Καλή κοπέλα φαινόταν, ήρεμη και πρόσχαρη με μεγάλα μαύρα μάτια.

Στο δρόμο της επιστροφής…

Όταν σηκωθήκαμε να φύγουμε, προσφέρθηκα να την πάω με το αυτοκίνητό μου μιας και είχε έρθει με ταξί. Με ευχαρίστησε και ξεκινήσαμε με κατεύθυνση το σπίτι της.

Ο δρόμος δεν είχε κίνηση και ακούγαμε μουσική. Ξαφνικά, από το πουθενά και πριν καταλάβω τι συνέβη, ένα άλλο αυτοκίνητο βρέθηκε πίσω μου και έπεσε πάνω μου. Μόλις το είχα αγοράσει το αμαξάκι και ακόμη πληρώνω δόσεις! Έντρομος ο οδηγός μου ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι δεν έπιασαν τα φρένα του! Πάλι δεν πήγε το μυαλό μου σε κακοτυχία. Απλά έτυχε σκέφτηκα.

Από εκείνη την ημέρα ωστόσο, και μέχρι το δεύτερο ραντεβού μας συνέβησαν μια σειρά γεγονότων που μου φάνηκαν περίεργα.

Θυμάμαι ότι είχαμε μιλήσει για ένα ταξίδι επαγγελματικό που θα έκανα σύντομα και ήμουν χαρούμενος γιατί σήμαινε πολλά για μένα. Ακυρώθηκε ! Θυμάμαι ότι ανέφερα τους γονείς μου και η μητέρα μου…μπήκε εκτάκτως στο νοσοκομείο με κολικό!

Στη θάλασσα…

Στο δεύτερο ραντεβού μας, πήγαμε στην θάλασσα. Περπατούσαμε μιλώντας όταν το κινητό μου γλίστρησε από την τσέπη μου και προσγειώθηκε με φόρα πάνω στο τσιμέντο, μισό μέτρο από το νερό. Δεν έπεσε μέσα αλλά έσπασε η οθόνη του!

Μήπως;;!

Δεν είμαι προληπτικός. Δεν πιστεύω ότι όταν πάει κάτι στραβά φταίει το μάτι.

Όμως μήπως πρέπει να σταματήσω να βγαίνω μαζί της;

Νίκος


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.