Τέλος οι έναντι λογαριασμοί ρεύματος: Τι αλλάζει από εδώ και πέρα και πρέπει να γνωρίζετε

December 11, 2023


Αλλαγές στον τρόπο μέτρησης του ηλεκτρικού ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ προανήγγειλε προ ημερών ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Θεόδωρος Σκυλακάκης.Αλλαγές στον τρόπο μέτρησης του ηλεκτρικού ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ προανήγγειλε προ ημερών ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Θεόδωρος Σκυλακάκης.Οι αλλαγέςΑτελείωτοι λογαριασμοί εδώ και χρόνια φτάνουν στα νοικοκυριά με έναντι χρεώσεις. Λογαρια…

...σμοί ρεύματος που κατά προσέγγιση χρεώσεις καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ μετράει τις καταναλώσεις ανά τετράμηνο.Αυτό όμως αλλάζει καθώς όπως αποκάλυψε ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο ΔΕΔΔΗΕ εντός του 2024 θα μετράει τις καταναλώσεις των νοικοκυριών ανά μήνα.Τέλος οι έναντι λογαριασμοί ρεύματος:...

Αλλαγές στον τρόπο μέτρησης του ηλεκτρικού ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ προανήγγειλε προ ημερών ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Αλλαγές στον τρόπο μέτρησης του ηλεκτρικού ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ προανήγγειλε προ ημερών ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Οι αλλαγές

Ατελείωτοι λογαριασμοί εδώ και χρόνια φτάνουν στα νοικοκυριά με έναντι χρεώσεις. Λογαριασμοί ρεύματος που κατά προσέγγιση χρεώσεις καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ μετράει τις καταναλώσεις ανά τετράμηνο.

Αυτό όμως αλλάζει καθώς όπως αποκάλυψε ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο ΔΕΔΔΗΕ εντός του 2024 θα μετράει τις καταναλώσεις των νοικοκυριών ανά μήνα.

Τέλος οι έναντι λογαριασμοί ρεύματος: Τι αλλάζει από εδώ και πέρα και πρέπει να γνωρίζετε

Οι αλλαγές που προωθούνται θα έχουν ως αποτέλεσμα σε κάθε λογαριασμό τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσουν να πληρώνουν για την ενέργεια που έχουν πραγματικά καταναλώσει.

Την έναρξη των καταμετρήσεων σε μηνιαία βάση, από 4μηνιαία που ισχύει τώρα, ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας, Θόδωρος Σκυλακάκης, σε τηλεοπτική συνέντευξη. «Δώσαμε εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ και από τους πρώτους μήνες του 2024 -θα δούμε σε ποιο μήνα θα γίνει- ο ΔΕΔΔΗΕ θα μετράει πλέον κάθε μήνα», σημείωσε. Όπως πρόσθεσε, το ΥΠΕΝ έχει λάβει τις διαβεβαιώσεις από τον Διαχειριστή ότι διαθέτει το προσωπικό για να «πυκνώσει» τις επισκέψεις σε όλα τα «ρολόγια» ανά την επικράτεια.

Αυτή τη στιγμή οι καταναλωτές πληρώνουν τρεις λογαριασμούς που είναι κατ εκτίμηση και στον τέταρτο γίνεται εκκαθάριση με την πραγματική κατανάλωση.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.