Νίκος Γκέλια – «Ο δάσκαλός μου είπε να μην μιλάω για την ελληνική ιστορία επειδή δεν είμαι Έλληνας»

December 5, 2022


«Αυτή την εβδομάδα έρχεται μία μεγάλη αποκάλυψη για τον Σαράντο. Μαθαίνει πράγματα, γιατί βρίσκει ένα λάπτοπ. Βοήθησε πολύ η Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) στο να το βρούμε. Τι βρήκε όμως μέσα… δεν λέγεται εύκολα. Ο Σαράντος ξεκινά μία διαδικασία ανεύρεσης της αλήθειας. Πρέπει να συνδέσει πολλά πράγματα, να ρωτήσει κόσμο, να καταλάβει… Θα με λυπηθείτε πάρα πολύ! Εδώ εγώ με λυπάμαι που το βλέπω, λ…

...έω, “τι τραβάει αυτό το παιδί», είπε αρχικά ο Νίκος Γκέλια, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας, στο Mega για τις εξελίξεις της σειράς «Μαύρο Ρόδο». Για το love story της Ελισάβετ και του Πέτρου που έχει κλέψει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού, δήλωσε: «Για να έρθουν κοντά πρέπει να...

«Αυτή την εβδομάδα έρχεται μία μεγάλη αποκάλυψη για τον Σαράντο. Μαθαίνει πράγματα, γιατί βρίσκει ένα λάπτοπ. Βοήθησε πολύ η Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) στο να το βρούμε. Τι βρήκε όμως μέσα… δεν λέγεται εύκολα. Ο Σαράντος ξεκινά μία διαδικασία ανεύρεσης της αλήθειας. Πρέπει να συνδέσει πολλά πράγματα, να ρωτήσει κόσμο, να καταλάβει… Θα με λυπηθείτε πάρα πολύ! Εδώ εγώ με λυπάμαι που το βλέπω, λέω, “τι τραβάει αυτό το παιδί», είπε αρχικά ο Νίκος Γκέλια, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας, στο Mega για τις εξελίξεις της σειράς «Μαύρο Ρόδο».

  • Για το love story της Ελισάβετ και του Πέτρου που έχει κλέψει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού, δήλωσε: «Για να έρθουν κοντά πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα. Θα περάσουν μία δυσκολία, γιατί συμβαίνουν πράγματα που θα τους φέρουν σε απόσταση και πολλές φορές η απόσταση κάπως ενώνει. Μέχρι τώρα έχουμε δει και τον Πέτρο, ο οποίος προσπαθεί, θέλει, τη δημιουργεί την κατάσταση. Βέβαια, έρχεται αντιμέτωπος με μία Κατερίνα Διδασκάλου, την ηγουμένη, που είναι σκληρή. Αυτό που θα δούμε είναι ότι μέσα από τις αντιξοότητες αρχίζει μία διαφορετική επικοινωνία».

Για το ρατσισμό που βίωσε μεγαλώνοντας στην Ελλάδα, όντας παιδί μεταναστών, τόνισε: «Κάθε παιδί μεταναστών, από οποιαδήποτε χώρα, έχει τέτοιες μνήμες, γιατί μεγάλωσε με αυτό, τα ζει. Ο καθένας έβρισκε τη δική του δικαιολογία, πώς έπρεπε να το νοικιάσει αλλού ή ανέβαζαν κατά πολύ το ενοίκιο. Αυτό μου έδωσε θάρρος για να μπορώ να ανταπεξέλθω στη ζωή μου με πολλούς τρόπους. Δεν φοβάμαι κάτι. Πράγματα που φοβάμαι πλέον δεν αφορούν εμένα, αφορούν το παιδί μου. Εμένα μου έδωσε δύναμη. Όταν ο δάσκαλός μου μού είπε ότι δεν έχω δικαίωμα να μιλάω για την ελληνική ιστορία επειδή δεν είμαι Έλληνας, εμένα η κίνησή μου ήταν να διαβάσω ελληνική ιστορία».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.