Είχε μια… ιστορία μαζί της ο Κανάκης: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά τον χωρισμό με τη Βαλαβάνη;

December 5, 2022


Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φαίνεται πως έχουν χωρίσει οριστικά, με τα πρώτα δημοσιεύματα, μάλιστα, να κυκλοφορούν για τα νέα τους «βήματα» στη ζωή τους.Πρώτη ήρθε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Κάποια σχόλια που έγιναν στο Instagram και κάποιες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν ήταν αρκετές για να δείξουν πως ο έρωτας της χτύπησε ξανά την πόρτα μετά την μακροχρόνια σχέση της με τον παρουσιαστή…

.... Λίγο μετά, ήρθε και η σειρά του Κωνσταντίνου Βασάλου.Αξίζει σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε βέβαια πως μέσα στο Σαββατοκύριακο, το πρώην ζευγάρι πραγματοποίησε μία κοινή έξοδο, η οποία ήρθε να ταράξει τα νερά της showbiz.Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Βασάλου;Ένα βίντεο που ανέβηκε...

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φαίνεται πως έχουν χωρίσει οριστικά, με τα πρώτα δημοσιεύματα, μάλιστα, να κυκλοφορούν για τα νέα τους «βήματα» στη ζωή τους.

Πρώτη ήρθε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Κάποια σχόλια που έγιναν στο Instagram και κάποιες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν ήταν αρκετές για να δείξουν πως ο έρωτας της χτύπησε ξανά την πόρτα μετά την μακροχρόνια σχέση της με τον παρουσιαστή. Λίγο μετά, ήρθε και η σειρά του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε βέβαια πως μέσα στο Σαββατοκύριακο, το πρώην ζευγάρι πραγματοποίησε μία κοινή έξοδο, η οποία ήρθε να ταράξει τα νερά της showbiz.

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Βασάλου;

Ένα βίντεο που ανέβηκε στο Youtube ήταν αρκετό για να δημιουργηθεί μία νέα φήμη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και για το νέο πρόσωπο που ενδεχομένως μπήκε στη ζωή του. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα βίντεο του Fipster, στο οποίο βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Βασάλος με άλλους παίκτες του Asia Express. Ανάμεσά τους και η Χριστίνα Κολέτσα, με την οποία φάνηκε να είναι πολύ κοντά.

Η τραγουδίστρια, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast At Star και μεταξύ άλλων κλήθηκε να δώσει την απάντησή της για όσα ακούγονται για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσά τους.

«Αυτό το βίντεο πού είναι να το δω κι εγώ; Καλέ πού να υπάρξει διαχυτικότητα; Δεν τον βλέπουμε κιόλας τον άνθρωπο για να υπάρξει κάτι. Ούτε καν. Νομίζω ότι είναι μικρός για εμένα ο Κωνσταντίνος. Είμαι μόνη σαν το λεμόνι. Προτιμάω τη μοναξιά μου και το σκυλάκι μου από το αναλώνομαι σε μία σχέση που δεν μου προσφέρει αυτά που θέλω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.