24χρονη εθισμένη στις πλαστικές παραφούσκωσε τα χείλη της, μοιάζει με πάπια αλλά νομίζει ότι είναι κουκλάρα

December 2, 2022


Αυτή η γυναίκα από τη Βουλγαρία έγινε viral καθώς έχει τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο κάνοντας συνολικά μέχρι σήμερα 26 εγχύσεις υαλουρονικού οξέος για να μοιάζει με την κούκλα Bratz.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Της: Έπη ΤρίμηΗ Andrea Ivanova, από τη Σόφια της Βουλγαρίας, έγινε πρωτοσέλιδο αφού ονομάστηκε η γυναίκα με τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο. Η 24χρον…

...η έχει κάνει ένεση στα χείλη της 26 φορές και ελπίζει την επόμενη φορά να έχει την ίδια εμφάνιση με μια κούκλα Bratz.Η ενίσχυση των χειλιών της είναι μόνο μία από τις πολλές αισθητικές επεμβάσεις που έκανε η Andrea.Πρόσφατα επισκέφτηκε τον γιατρό της για επιμήκυνση προσώπου και περίγραμμα,...

Αυτή η γυναίκα από τη Βουλγαρία έγινε viral καθώς έχει τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο κάνοντας συνολικά μέχρι σήμερα 26 εγχύσεις υαλουρονικού οξέος για να μοιάζει με την κούκλα Bratz.



Της: Έπη Τρίμη

Η Andrea Ivanova, από τη Σόφια της Βουλγαρίας, έγινε πρωτοσέλιδο αφού ονομάστηκε η γυναίκα με τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο. Η 24χρονη έχει κάνει ένεση στα χείλη της 26 φορές και ελπίζει την επόμενη φορά να έχει την ίδια εμφάνιση με μια κούκλα Bratz.

Η ενίσχυση των χειλιών της είναι μόνο μία από τις πολλές αισθητικές επεμβάσεις που έκανε η Andrea.

Πρόσφατα επισκέφτηκε τον γιατρό της για επιμήκυνση προσώπου και περίγραμμα, προκειμένου να αλλάξει το σχήμα του πηγουνιού και της γνάθου της.



Αυτή η διαδικασία λέγεται ότι κοστίζει περίπου 500 £, όπως αναφέρει δημοσίευμα της express-co-uk. Τα επόμενα βήματα που θέλει να κάνει η Andrea για να μοιάζει περισσότερο με κούκλα Bratz είναι να αλλάξει τα ζυγωματικά της.

Ελπίζει να τα διαμορφώσει και να τα μεγεθύνει ώστε να μοιάζουν με αυτά της δημοφιλούς παιδικής κούκλας.

Λόγω της μοναδικής εμφάνισής της, η Andrea έχει κερδίσει το ενδιαφέρον σε όλο τον κόσμο.

Είπε: «Πολλοί άντρες απ’ όλο τον κόσμο μου γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μού προσφέρουν χρήματα, ταξίδια και με προσκαλούν συνέχεια προκειμένου να συναντηθούμε από κοντά».

Η Andrea έχει κάνει τόσες πολλές ενέσεις, οι οποίες λέγεται ότι κοστίζουν περίπου 200 λίρες τη φορά. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες τα χείλη της μοιάζουν έτοιμα να εκραγούν, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που φαίνεται να την ανησυχεί.

Η ίδια εξήγησε: «Μού αρέσουν πολύ και νιώθω πολύ καλύτερα με τα χείλη μου.

«Πολύ σύντομα θα κάνω και τις νέες επεμβάσεις για την αύξηση των χειλιών και των μάγουλων».

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τους αρέσουν τα χείλη της Αντρέα και έχουν σχολιάσει στα social media της.

Ένας είπε: «Τα καλύτερα χείλη του κόσμου». Εσείς, τι άποψη έχετε;



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.