Μπαίνουν χωρισμένοι στο Survivor All Star Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος! Οριστικός τέλος στην σχέση τους

December 1, 2022


Για το Survivor ετοιμάζονται να αναχωρήσουν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα -και κυρίως μετά την επιστροφή του πρώτου από το Asia Express- συζητιούνται πολύ.Αιτία; Ο φημολογούμενος χωρισμός τους, ο οποίος σύμφωνα με νέες πληροφορίες δεν είναι απλά φημολογούμενος.Αν και οι δυο τους ουδέποτε επιβεβαίωσαν το τέλος της σχέσης τους, προσπαθώντας με κοινές…

... φωτογραφίες να πείσουν για το αντίθετο, ο χωρισμός αποτελεί γεγονός σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη για την εκπομπή «Πρωινό μας».Όπως είπε ο δημοσιογράφος, Βασάλος και Βαλαβάνη έχουν χωρίσει, εξακολουθούν όμως να ζουν κάτω από την ίδια στέγη!«Οι ζωές τους έχουν πάρει...

Για το Survivor ετοιμάζονται να αναχωρήσουν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα -και κυρίως μετά την επιστροφή του πρώτου από το Asia Express– συζητιούνται πολύ.

Αιτία; Ο φημολογούμενος χωρισμός τους, ο οποίος σύμφωνα με νέες πληροφορίες δεν είναι απλά φημολογούμενος.

Αν και οι δυο τους ουδέποτε επιβεβαίωσαν το τέλος της σχέσης τους, προσπαθώντας με κοινές φωτογραφίες να πείσουν για το αντίθετο, ο χωρισμός αποτελεί γεγονός σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη για την εκπομπή «Πρωινό μας».

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, Βασάλος και Βαλαβάνη έχουν χωρίσει, εξακολουθούν όμως να ζουν κάτω από την ίδια στέγη!

«Οι ζωές τους έχουν πάρει χωριστούς δρόμους, απλά μένουν ακόμα στο ίδιο σπίτι. Συμβαίνει με πολλά ζευγάρια που έχουν συγκατοικήσει αυτό. Τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στο πάρτυ γενεθλίων της Σόφης Πασχάλη. Δεν είναι ότι έχουν τσακωθεί…», είπε μεταξύ άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.