Ρία Κολοβού: Ούτε Δαλάκα ούτε Βαλαβάνη! Αυτό είναι το πιο αυθεντικό κορίτσι του Survivor All Star!

November 29, 2022


Διέρρευσε το πρωί της Δευτέρας (28/11) η λίστα με τους παίκτες που θα απαρτίζουν το Survivor All Star και ανάμεσά τους βρίσκονται κορυφαία ονόματα όλων των κύκλων του αγαπημένου ριάλιτι επιβίωσης! Σίγουρα ξεχωρίζουν παίκτες από το πρώτο Survivor, όπως εκείνα του Μάριου Πριάμου, του Μισθοφόρου, της Ευρυδίκης Βαλαβάνη αλλά και του Κωνσταντίνου Βασάλου, όμως υπάρχουν και κάποιες παρουσίες που μόνο χα…

...μόγελα μας προκάλεσε η είδηση πως θα βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο!Μπορεί επίσημα από τον ΣΚΑΙ να μην έχουν επιβεβαιωθεί τα ονόματα που θα δώσουν το παρόν στο Survivor All Star όπως πληροφορίες μας αναφέρουν πως κάποια ονόματα από αυτά που διέρρευσαν (αν όχι όλα) θα είναι στον Άγιο...

Διέρρευσε το πρωί της Δευτέρας (28/11) η λίστα με τους παίκτες που θα απαρτίζουν το Survivor All Star και ανάμεσά τους βρίσκονται κορυφαία ονόματα όλων των κύκλων του αγαπημένου ριάλιτι επιβίωσης!

Σίγουρα ξεχωρίζουν παίκτες από το πρώτο Survivor, όπως εκείνα του Μάριου Πριάμου, του Μισθοφόρου, της Ευρυδίκης Βαλαβάνη αλλά και του Κωνσταντίνου Βασάλου, όμως υπάρχουν και κάποιες παρουσίες που μόνο χαμόγελα μας προκάλεσε η είδηση πως θα βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο!

Μπορεί επίσημα από τον ΣΚΑΙ να μην έχουν επιβεβαιωθεί τα ονόματα που θα δώσουν το παρόν στο Survivor All Star όπως πληροφορίες μας αναφέρουν πως κάποια ονόματα από αυτά που διέρρευσαν (αν όχι όλα) θα είναι στον Άγιο Δομίνικο σ’έναν μήνα από σήμερα!

Το όνομα που ξεχωρίζουμε εμείς είναι αυτό της Ρίας Κολοβού! Μπορεί το Survivor Ελλάδος – Τουρκίας να μην είχε την τηλεθέαση των άλλων τεσσάρων κύκλων, όμως από το ριάλιτι αυτό πέρασαν κάποια παιδιά που άφησαν το στίγμα τους και ανάμεσά τους βρίσκεται η αγαπημένη μας Ρία! Η όμορφη επιχειρηματίας κατάφερε να ξεχωρίσει με την αυθεντικότητά της και με το λαμπερό της χαμόγελο και για αυτό παρέμεινε από τα αγαπημένο παιδιά του Ατζούν και της παραγωγής, παρότι μόλις επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο αποφάσισε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Η αυθεντικότητά της αυτή είναι που μας κέρδισε και εμάς και ποντάρουμε πολλά στην Ρία! Η ξανθιά καλλονή με καταγωγή από την Σκύδρα, εδρεύει και στην Μύκονο, όπου διατηρεί και δικιά της μπουτίκ με ρούχα και αναμένεται να τραβήξει όλα τα ανδρικά βλέμματα πάνω της σε έναν μήνα από σήμερα, μέσα από την παρουσία της στο Survivor All Star!

Μια επιχειρηματίας που κατάφερε στο Survivor Ελλάδος – Τουρκίας να κερδίσει τον σεβασμό όλων! Μπορεί να μην είναι αθλήτρια, όμως λατρεύει την γuμναστική και την υγιεινή διατροφή. Απέδειξε ότι εκτός απο όμορφη και γοητευτική ήταν και ένα πολύ σκληρό καρύδι και τα πήγε περίφημα στο συγκεκριμένο ριάλιτι επιβίωσης.

Ρίξτε μια ματιά στο Instagram της Ρίας που αναμένεται να μας προσελκύσει ξανά το ενδιαφέρον, εφόσον επιβεβαιωθούν οι φήμες που την θέλουν να έχει υπογράψει, στο Survivor All Star:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.