Σαν… δυο σταγόνες νερό: Αυτή είναι η κόρη της Βάσως Λασκαράκη, καρπός του έρωτά της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

November 25, 2022


Η Βάσω Λασκαράκη είναι αχώριστη με την 8χρονη κόρη της, Εύα Τσιμιτσέλη και μάλιστα η περήφανη μαμά ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες αποδεικνύοντας την πολύ στενή τους σχέση.Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Το μεγάλο σοκ ήταν…»: «Βόμβα» από Βάσω Λασκαράκη για το διαζύγιο με τον Γιάννη ΤσιμιτσέληΣε κάθε εξόρμηση και ταξίδι της Βάσως με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο, η Εύα είναι μαζί τους, μιας κ…

...αι όπως και η μαμά της, λατρεύει και εκείνη τα ταξίδια. Μάλιστα αρκετές φορές μας δείχνει και τις δεξιότητές της στην ρυθμική γuμναστική την οποία λατρεύει.Τελευταίος τους σταθμός, η αγαπημένη τους Κρήτη και πιο συγκεκριμένα η Λίμνη Κουρνά. Η όμορφη Εύα πόζαρε με φόντο το συγκλονιστικό...

Η Βάσω Λασκαράκη είναι αχώριστη με την 8χρονη κόρη της, Εύα Τσιμιτσέλη και μάλιστα η περήφανη μαμά ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες αποδεικνύοντας την πολύ στενή τους σχέση.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Το μεγάλο σοκ ήταν…»: «Βόμβα» από Βάσω Λασκαράκη για το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Σε κάθε εξόρμηση και ταξίδι της Βάσως με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο, η Εύα είναι μαζί τους, μιας και όπως και η μαμά της, λατρεύει και εκείνη τα ταξίδια. Μάλιστα αρκετές φορές μας δείχνει και τις δεξιότητές της στην ρυθμική γuμναστική την οποία λατρεύει.

Τελευταίος τους σταθμός, η αγαπημένη τους Κρήτη και πιο συγκεκριμένα η Λίμνη Κουρνά. Η όμορφη Εύα πόζαρε με φόντο το συγκλονιστικό τοπίο και η μαμά της την απαθανάτισε δίνοντάς μας μερικές από τις πιο όμορφες φωτογραφίες του 3ημέρου.

Βάσω Λασκαράκη - Γιάννης Τσιμιτσέλης - κόρη

«Έδωσε στεγνά» τη Βάσω Λασκαράκη η Ρένια Λουιζίδου: «Πριν χωρίσει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη…»

Η συνάδελφος της Βάσως Λασκαράκη, Ρένια Λουιζίδου, αποκάλυψε την ψυχολογική κατάσταση της ηθοποιού την εποχή πριν βγει το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Δεν ξέραμε τίποτα» αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός. Η ίδια συνέχισε λέγοντας στη Νέα Σελίδα και τον Γιάννη Πουλόπουλο: «Η Βάσω έδειχνε πιο κακόκεφη και στενοχωρημένη, αλλά σε βαθμό που νόμιζες ότι μπορεί να είναι και κουρασμένη. Δηλαδή κι εμένα, αν με πετύχεις σε περίοδο που έχω το πρωί το σίριαλ και το βράδυ το θέατρο, μπορεί να με δεις το ίδιο κακόκεφη.»

Στην συνέχεια η Ρένια Λουιζίδου ανέφερε πως έμαθε για το διαζύγιο του ζευγαριού από το δελτίο τύπου! «Εκ των υστέρων, όταν μάθαμε τι έγινε, γιατί εγώ τουλάχιστον πληροφορήθηκα για το διαζύγιο από το δελτίο Τύπου, όπως και ο περισσότερος κόσμος, σκέφτηκα “Α, γι’ αυτό ήταν έτσι στα γυρίσματα”. Προφανώς ήθελε να διαχειριστεί τον χωρισμό της ιδιωτικά και το καταλαβαίνω απολύτως. Πόσο μάλλον όταν και οι δύο είναι στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, οπότε, αν διέρρεε κάτι, θα γινόταν… τσίρκο!» εξήγησε η ηθοποιός.

«Από την εγκυμοσύνη και μετά…»: Αποκαλυπτική για τη ζωή της η Ρένια Λουιζίδου

Η Ρένια Λουιζίδου είχε παραχωρήσει πριν μερικά χρόνια μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Down Town» της Κύπρου και, μεταξύ άλλων, μίλησε στον Αλέξανδρο Πρίφτη για τις φοβίες της, την κρίση ηλικίας που πέρασε και την εικόνα της, αποκαλύπτοντας παράλληλα το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Διαβάστε μέρος της συνέντευξής της:

Έχεις ακόμα φοβίες;

Εκατομμύρια! Κι όλες έχουν να κάνουν με την αρρώστια και το θάνατο. Δεν είναι εύκολο να αποδέχεσαι ότι έχεις πίσω σου πια το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής σου και μπροστά σε περιμένει το λιγότερο. Αυτή είναι η αλήθεια! Το να μεγαλώνεις, όμως, είναι πολύ όμορφο, γεύεσαι καλύτερα τις εμπειρίες. Είναι σαν ευλογία. Ο θάνατος και οι αρρώστιες είναι το τραγικό, όχι η ηλικία.

Κρίση ηλικίας δεν πέρασες ποτέ;

Όχι με μία κι έξω, αλλά σταδιακά. Λειτούργησε το ένστικτο αυτοσυντήρησης κι έβαλα τον αυτό μου να μην ανταγωνίζεται κάτι που θα είναι σίγουρα χαμένος από χέρι. Το δούλεψα μέσα μου σιγά-σιγά. Δεν πέρασα υπαρξιακό! Απλά αποδεχόμουν τη φυσική ροή.

Οι γυναίκες στα 40 ή ανανεώνονται και νιώθουν 20 χρονών ή πέφτουν πολύ ψυχολογικά. Σε ποια κατηγορία ανήκεις;

Ναι, αυτό ισχύει και για τα 40 και για τα 50… Αν δεν είσαι όμως καλά στα 30 σου, γιατί να είσαι στα 40; Δεν πατάς ένα κουμπί και γίνεσαι καλύτερος ή χειρότερος άνθρωπος! Αν έρχεσαι με τρύπες ή κενά από τα προηγούμενα χρόνια, έτσι θα «διαβάσεις» και το θέμα της ηλικίας. Οι άνθρωποι «χτιζόμαστε» μέρα με τη μέρα.

Προσέχεις την εικόνα σου;

Όχι ιδιαίτερα! Κάνω μία δουλειά που βασίζεται στην εικόνα, περνάω φάσεις. Συνήθως βαριέμαι πολύ. Δεν το παίρνω σαν κανάκεμα, αλλά σαν δουλειά. Αν μία γυναίκα χαίρεται όταν πάει κομμωτήριο ή με το να κάνει τα νύχια της, εμένα μου φαίνεται λίγο κάπως και λέω «άντε να το κάνουμε κι αυτό». Το να περιποιούμαι τον εαυτό μου είναι καταναγκαστικό έργο, γι’ αυτό και δεν είμαι συνεπής.

Αγχώνεσαι όταν παίρνεις 2-3 κιλά παραπάνω και μπαίνεις αμέσως σε διαδικασία δίαιτας;

Από την εγκυμοσύνη και μετά έπαθα θυρεοειδή. Επομένως, ανά περιόδους, πρήζομαι και ξεπρήζομαι. Το να πάρω ένα, δύο ή τρία κιλά, μπορεί να είναι απλά ένα παιχνίδι που μου παίζει ο θυρεοειδής μου και να είναι άνευ σημασίας. Στην αρχή δυσκολεύτηκα λίγο, γιατί ποτέ δεν με απασχολούσε το θέμα των κιλών. Όμως χρειάστηκε να αποδεχτώ ότι θα χοντραίνω και θα αδυνατίζω, ότι θα πρήζομαι και θα ξεπρήζομαι, κι αφού θα συμβαίνει, ας μη βασανίζομαι ψυχολογικά.

Δεν κυνηγάω τα φαγητά, ούτε και είμαι με μία δίαιτα στο χέρι. Απλά προσέχω όσο μπορώ. Για δες, όμως, από πόσα πολλά και δύσκολα ταλαιπωρούνται καθημερινά οι γύρω μας και κρίνε τι είναι πιο σοβαρό. Όταν έπαθα το θυρεοειδή είπα στον εαυτό μου: «σκάσε τώρα, ένας θυρεοειδής είναι!». Άλλοι ζουν δράματα και θα κολλήσω εκεί;

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.