«Χείμαρρος» ο Χρήστος Φερεντίνος: «Μετά τον ερχομό των παιδιών…» – Η αναφορά στη Σοφία Παυλίδου

November 25, 2022


Ο Χρήστος Φερεντίνος είχε μιλήσει πριν καιρό σε γνωστό περιοδικό για όλους και για όλα. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά του.Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι δεν έχει υπάρξει αυστηρός πατέρας.«Στην προσωπική μου ζωή είμαι ήρεμος και cool. Βρήκες και συ άνθρωπο να σου πει για τη ζωή του! Μην περιμένεις να σου πω και κάτι άλλο», λέει γελώντας στο P…

...eople. Με την ευκαιρία, δείτε ποια είναι η σύντροφός του.Με την πρώην σύζυγό του, Σοφία Παυλίδου, με την οποία χώρισαν το 2016, έχουν αποκτήσει δύο αγόρια, τους δίδυμους Δημήτρη και Κωνσταντίνο.ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI «Τα παιδιά μου πηγαίνουν στη δευτέρα λυκείου. Αυτό που φροντίζω...

Ο Χρήστος Φερεντίνος είχε μιλήσει πριν καιρό σε γνωστό περιοδικό για όλους και για όλα. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά του.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι δεν έχει υπάρξει αυστηρός πατέρας.

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι ήρεμος και cool. Βρήκες και συ άνθρωπο να σου πει για τη ζωή του! Μην περιμένεις να σου πω και κάτι άλλο», λέει γελώντας στο People. Με την ευκαιρία, δείτε ποια είναι η σύντροφός του.

Με την πρώην σύζυγό του, Σοφία Παυλίδου, με την οποία χώρισαν το 2016, έχουν αποκτήσει δύο αγόρια, τους δίδυμους Δημήτρη και Κωνσταντίνο.

Χρήστος Φερεντίνος
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

«Τα παιδιά μου πηγαίνουν στη δευτέρα λυκείου. Αυτό που φροντίζω είναι να βρίσκομαι πάντα κοντά τους. Βέβαια, από ένα σημείο και μετά τα παιδιά δημιουργούν τους δικούς τους φίλους και κοινωνικούς κύκλους. Ως πατέρας ήμουν και φίλος με τα παιδιά μου, ενώ πάντα υπήρχαν όρια, αλλά και σεβασμός ανάμεσά μας. Δεν ήμουν αυστηρός πατέρας και ποτέ δεν έκανα υπερβολές. Σε γενικές γραμμές, μπορώ να σου πω ότι ούτε εμένα, αλλά ούτε και τη Σοφία μάς χαρακτήριζε η αυστηρότητα.

Αυτό που μας χαρακτήριζε και εξακολουθεί να μας χαρακτηρίζει είναι επικοινωνία, η συζήτηση και το να είμαστε ειλικρινείς. Μόνο έτσι καταφέρνουν οι άνθρωποι να μοιράζονται πράγματα. Ουσιαστικά, αυτό έχουν ανάγκη τα παιδιά από τους γονείς τους. Βέβαια, όσο ανοιχτοί και μοντέρνοι να είναι οι γονείς, πάντα υπάρχει ένα μικρό τείχος. Με αυτό λοιπόν το δεδομένο, είναι ωραίο ανά πάσα στιγμή και χωρίς να επεμβαίνεις στη ζωή τους να είσαι πάντα κοντά τους».

Οι αλλαγές μετά τον ερχομό των παιδιών

«Με τον ερχομό των παιδιών ωρίμασα και έγινα περισσότερο υπεύθυνος απέναντι σε πράγματα και καταστάσεις. Επίσης έμαθα να είμαι ακόμα πιο ανοιχτός στα ερεθίσματα και να προσαρμόζομαι στους κώδικες επικοινωνίας της νέας γενιάς. Πλέον ρισκάρω πολύ λιγότερο. Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις γεννήθηκαν τα παιδιά μου ήταν να πουλήσω τη μηχανή μου. Για μια μεγάλη περίοδο με είχε πιάσει το συναίσθημα του φόβου και βγήκε ένα μέτρο στη ζωή μου, που δεν υπήρχε παλαιότερα. Βέβαια, στην πορεία αγόρασα άλλη μηχανή!», λέει με το γνωστό του χιούμορ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.