«Κάνει καταπληκτικό κρεβάτι», λέει ένας 19χρονος που παντρεύτηκε 72χρονη γιαγιά!

November 25, 2022


Τους χωρίζουν όχι μια δεκαετία, ούτε δυο. Τους χωρίζουν πέντε δεκαετίες και 3 χρόνια, παρόλ’ αυτά αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους. Ο 19χρονος Γκάρι Χάρντγουικ γνώρισε σε μια κηδεία πριν από δυο χρόνια την 71 ετών τότε γιαγιά Αλμέδα.Η χημεία που αναπτύχθηκε ανάμεσα τους ήταν εξαιρετικά δυνατή και σύντομα άρχισαν να βγαίνουν. Δυο εβδομάδες και έξη μέρες μετά το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα …

...δεσμά του γάμου, ο οποίος έγινε στο Μέριβιλ του Τενεσί.Είναι παντρεμένοι πλέον εδώ και δυο χρόνια και δηλώνουν περισσότερο ευτυχισμένοι από ποτέ. Και εάν αναρωτιέστε για τη σeξουαλική τους ζωή, ο Γκάρι είναι αφοπλιστικός: «Είναι η καλύτερη ερωμένη που έχω γνωρίσει» Ενώ η Αλμέδα...

Τους χωρίζουν όχι μια δεκαετία, ούτε δυο. Τους χωρίζουν πέντε δεκαετίες και 3 χρόνια, παρόλ’ αυτά αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους. Ο 19χρονος Γκάρι Χάρντγουικ γνώρισε σε μια κηδεία πριν από δυο χρόνια την 71 ετών τότε γιαγιά Αλμέδα.

Η χημεία που αναπτύχθηκε ανάμεσα τους ήταν εξαιρετικά δυνατή και σύντομα άρχισαν να βγαίνουν. Δυο εβδομάδες και έξη μέρες μετά το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, ο οποίος έγινε στο Μέριβιλ του Τενεσί.

«Κάνει καταπληκτικό κρεβάτι», λέει ένας 19χρονος που παντρεύτηκε 72χρονη γιαγιά!

Είναι παντρεμένοι πλέον εδώ και δυο χρόνια και δηλώνουν περισσότερο ευτυχισμένοι από ποτέ. Και εάν αναρωτιέστε για τη σeξουαλική τους ζωή, ο Γκάρι είναι αφοπλιστικός: «Είναι η καλύτερη ερωμένη που έχω γνωρίσει» Ενώ η Αλμέδα τον συμπληρώνει λέγοντας: «Η ηλικία μας είναι απλά ένας αριθμός. Δεν επηρεάζει σε τίποτε τη ζωή μας σε όλες τις εκφάνσεις τις».

«Κάνει καταπληκτικό κρεβάτι», λέει ένας 19χρονος που παντρεύτηκε 72χρονη γιαγιά!

«Το πρώτο πράγμα που με τράβηξε επάνω της» λέει ο Γκάρι «είναι τα υπέροχα μάτια της και η προσωπικότητα της. Η χημεία που έχουμε είναι μεγάλη. Από τα 13 μου ένιωθα πάντα να με ελκύουν οι μεγαλύτερες γυναίκες. Έχουν πάντα κάτι να σου πουν σε αντίθεση με τα κοριτσάκια της ηλικίας μου».

«Κάνει καταπληκτικό κρεβάτι», λέει ένας 19χρονος που παντρεύτηκε 72χρονη γιαγιά!

Βέβαια ο περίγυρος του ζευγαριού εκδηλώνει σε κάθε ευκαιρία την αντίθεση του με αυτή την ένωση. Περισσότερο αντιδρούν τα… εγγόνια της. Ο Άαρον και η Ιντιάνα Έλλιοτ αποκαλούν ειρωνικά το σύζυγο της γιαγιάς τους, «παππού».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.