Ζευγάρι πήγε σε νεκροταφείο και τράβηξε ΑΥΤΗ την φωτογραφία πάνω από τάφο! Μόλις την κοίταξαν καλύτερα πάγωσαν

November 24, 2022


Μια τρομακτική φιγούρα αντίκρισε ένα ζευγάρι στην Αγγλία όταν τράβηξε φωτογραφία σε νεκροταφείο.Τον απόλυτο τρόμο βίωσε ένα ζευγάρι στην Αγγλία που επισκέφτηκε νεκροταφείο τη νύχτα. Ο Αμίρ και η Άμι βρέθηκαν μαζί με μια θεία του σε νεκροταφείο του East Boldre και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα τρομακτικό θέαμα, όταν τράβηξαν μερικές φωτογραφίες.Σε μία από αυτές παρατήρησαν μια μυστηριώδη φιγούρα, με …

...τον Αμίρ να είναι πεπεισμένος ότι επρόκειτο για φάντασμα. «Είμαι σίγουρος ότι είναι φάντασμα ή κάποιο πνεύμα», είπε τρομαγμένος ο 32χρονος.«Είμαι 100% βέβαιος ότι είμασταν μόνοι μας στο νεκροταφείο. Αλλά κάποια στιγμή νιώσαμε ότι κάτι μας παρακολουθούσε πίσω από τους τάφους»,...

Μια τρομακτική φιγούρα αντίκρισε ένα ζευγάρι στην Αγγλία όταν τράβηξε φωτογραφία σε νεκροταφείο.

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε ένα ζευγάρι στην Αγγλία που επισκέφτηκε νεκροταφείο τη νύχτα. Ο Αμίρ και η Άμι βρέθηκαν μαζί με μια θεία του σε νεκροταφείο του East Boldre και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα τρομακτικό θέαμα, όταν τράβηξαν μερικές φωτογραφίες.

Σε μία από αυτές παρατήρησαν μια μυστηριώδη φιγούρα, με τον Αμίρ να είναι πεπεισμένος ότι επρόκειτο για φάντασμα. «Είμαι σίγουρος ότι είναι φάντασμα ή κάποιο πνεύμα», είπε τρομαγμένος ο 32χρονος.

«Είμαι 100% βέβαιος ότι είμασταν μόνοι μας στο νεκροταφείο. Αλλά κάποια στιγμή νιώσαμε ότι κάτι μας παρακολουθούσε πίσω από τους τάφους», πρόσθεσε ο Αμίρ.

Ζευγάρι πήγε σε νεκροταφείο και τράβηξε ΑΥΤΗ την φωτογραφία πάνω από τάφο! Μόλις την κοίταξαν καλύτερα πάγωσαν

Στην επίμαχη φωτογραφία φαίνεται μια παράξενη φιγούρα που μοιάζει με το πρόσωπο ενός άνδρα να τους κοιτάζει πίσω από τα ταφόπλακες. Ο Αμίρ επιμένει ότι ο χώρος ήταν άδειος κα πως μόλις παρατήρησαν την παράξενη φιγούρα στη φωτογραφία άκουσαν βήματα να απομακρύνονται.

«Είμασταν σοκαρισμένοι, ακούσαμε βήματα και νομίζαμε ότι κάποιος είναι εκεί πίσω, οπότε φύγαμε γρήγορα», συμπλήρωσε ο Αμίρ που ισχυρίζεται ότι το συγκεκριμένο νεκροταφείο έχει ιστορικό παραφυσικών δραστηριοτήτων. «Υπάρχει μια μεγάλη ιστορία σε αυτό το μέρος. Έχει κακά πνεύματα και είναι στοιχειωμένο. Παρόλα αυτά μας αρέσει να εξερευνούμε μέρη. Δεν φοβόμαστε και θέλουμε να αποδείξουμε ότι υπάρχουν φαντάσματα», ανέφερε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.