Αντέχετε; Είδε ένα φίδι στο νερό και άρχισε να το βιντεοσκοπεί – Μόλις δείτε αυτό που κατέγραψε, θα μείνετε άφωνοι!

November 24, 2022


Τα φίδια είναι συναρπαστικά πλάσματα με μοναδικό σχήμα σώματος και διατροφικές ικανότητες. Ένα φίδι μπορεί να φάει κάτι που είναι αρκετές φορές μεγαλύτερο από το άνοιγμα του στόματος τους. Όπως γνωρίζουν πολλοί που ζουν στην εξοχή, τα φίδια είναι σχετικά σπάνια και έχουν μια μυστηριώδη γοητεία.Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε κι αυτό: Ένα γιγαντιαίο φίδι εισέβαλε στο σπίτι της – Εκείνη αντέδρασε μ…

...ε τον πιο αδιανόητο τρόποΊσως γι’αυτό το παρακάτω βίντεο έχει τραβήξει την προσοχή 2,5 εκατομμύρια θεατών στο YouTube. Ο Bruce Burns κατέγραψε σε βίντεο την επίθεση ενός φιδιού το οποίο έπιασε και έφαγε ένα γατόψαρο! Το βίντεο ξεκινάει δείχνοντας ένα φίδι να βγαίνει από την τρύπα του,...

Τα φίδια είναι συναρπαστικά πλάσματα με μοναδικό σχήμα σώματος και διατροφικές ικανότητες. Ένα φίδι μπορεί να φάει κάτι που είναι αρκετές φορές μεγαλύτερο από το άνοιγμα του στόματος τους. Όπως γνωρίζουν πολλοί που ζουν στην εξοχή, τα φίδια είναι σχετικά σπάνια και έχουν μια μυστηριώδη γοητεία.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε κι αυτό: Ένα γιγαντιαίο φίδι εισέβαλε στο σπίτι της – Εκείνη αντέδρασε με τον πιο αδιανόητο τρόπο

Ίσως γι’αυτό το παρακάτω βίντεο έχει τραβήξει την προσοχή 2,5 εκατομμύρια θεατών στο YouTube. Ο Bruce Burns κατέγραψε σε βίντεο την επίθεση ενός φιδιού το οποίο έπιασε και έφαγε ένα γατόψαρο! Το βίντεο ξεκινάει δείχνοντας ένα φίδι να βγαίνει από την τρύπα του, κρατώντας κάτι στο στόμα του.

Σέρνεται προς τα έξω και το βλέπουμε να κρατάει ένα γατόψαρο. Είναι απίστευτο, γιατί το γατόψαρο είναι τεράστιο σε σχέση με το φίδι, ωστόσο το φίδι το κρατάει σφιχτά. Το είδος αυτού του φιδιού ζει σε ποτάμια και λίμνες. Αυτό εδώ βρίσκεται στο Τέξας, στον ποταμό Κολοράντο.

Για μερικά λεπτά, φίδι και γατόψαρο παλεύουν. Φαίνεται ότι το φίδι προσπαθεί πολύ από τον τρόπο που κινείται. Φυσικά, κάποιοι σχολιάζουν ότι λυπούνται για το γατόψαρο, αλλά όλα αυτά είναι μέρος του κύκλου της ζωής. Η πιο δυνατή στιγμή είναι στο 3ο λεπτά, όταν το φίδι μπήγει τα δόντια του βαθιά στο γατόψαρο και εξαφανίζονται και τα δυο κάτω από το θολό νερό!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Φίδι αναδύθηκε από την τουαλέτα και δάγκωσε γυναίκα (photo)

Ηταν ένα ήσυχο απόγευμα όταν η Ελεν Ρίτσαρντς πήγε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα στο μπάνιο του σπιτιού της. Δεν σκέφτηκε καν να άνοιξε τα φώτα, διότι δεν σκόπευε να κάτσει για πολλή ώρα. Μόλις όμως κάθισε στην λεκάνη, ένιωσε ένα δάγκωμα στους γλουτούς της.

«Οπως καταλαβαίνετε, πετάχτηκε πάνω αστραπιαία» έγραψε ο ειδικός στο πιάσιμο των φιδιών που περιέγραψε την περιπέτεια της Ρίτσαρντς στο Facebook. «Στην αρχή νόμισε πώς ήταν βάτραχος…» Δεν ήταν βάτραχος, όμως. Οπως ανακάλυψε με τρόμο, ήταν ένα τεράστιο φίδι. Για την ακρίβεια, ένας μη δηλητηριώδης πύθωνας του είδους Carpet, με μήκος 1,6 μ. ο οποίος τρομοκρατήθηκε όσο και η Ρίτσαρντς.

Οπως είπε ο ειδικός που εκλήθη να τον μαζέψει, ο πύθωνας αναζητούσε περιβάλλον με νερό, λόγω του καύσωνα που πλήττει την Αυστραλία και βρήκε καταφύγιο στην τουαλέτα της Ρίτσαρντς. Κι όταν είδε την έξοδό του να μπλοκάρεται από την καθισμένη γυναίκα, φοβήθηκε κι έσπευσε να την ξεμπλοκάρει δαγκώνοντας.

Ευτυχώς για τον πύθωνα, η Ρίτσαρντς δεν τράβηξε το καζανάκι. Κάλεσε αμέσως σε βοήθεια και ο ειδικός έσπευσε επί τόπου με πρώτες βοήθειες για την γυναίκα – αντισηπτικό σπρέι – και τα απαραίτητα για την διάσωση του πύθωνα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο φυσικό περιβάλλον του.

Οσο για την Ρίτσαρντς, ένα είναι σίγουρο: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξαναμπεί σε σκοτεινή τουαλέτα και πάντα θα ρίχνει μια ματιά στην λεκάνη πριν καθίσει.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.