
Στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» παραχώρησε συνέντευξη ο Φράνσις Αντετοκούνμπο, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στη σχέση του με τα αδέλφια του.Ο αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο «ξέφυγε» από το μπάσκετ και ασχολείται με το τραγούδι και αποκάλυψε πώς του μπήκε το μικρόβιο της μουσικής. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόσφατη δήλωση του μπασκετμπολίστα για τα χρήματα που συζυτήθηκε.«Τρα…
Στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» παραχώρησε συνέντευξη ο Φράνσις Αντετοκούνμπο, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στη σχέση του με τα αδέλφια του.
Ο αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο «ξέφυγε» από το μπάσκετ και ασχολείται με το τραγούδι και αποκάλυψε πώς του μπήκε το μικρόβιο της μουσικής. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόσφατη δήλωση του μπασκετμπολίστα για τα χρήματα που συζυτήθηκε.
«Τραγουδούσα και ο παππούς μου μού έλεγε ”Φράνσις έχεις πολύ ωραία φωνή. Νομίζω μπορείς να ασχοληθείς με την μουσική”.
Η μουσική σχετίζεται με την προώθηση της πολιτιστικής σου κληρονομιάς. Για παράδειγμα τα αδέρφια μου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, έτσι είναι περισσότερο Έλληνες.
Εγώ ερχόμενος εδώ προσπάθησα να ενώσω την καταγωγή των γονιών μου και τη δική μου κουλτούρα, ώστε να μάθουν και να καταλάβουν και τα αδέρφια μου.
Αυτό που με συγκίνησε περισσότερο στην ταινία είναι ο αγώνας πίσω από αυτό, πίσω από όλα. Επίσης, αυτό που με συγκίνησε πιο πολύ είναι εγώ που έμεινα πίσω.
Οι παππούδες μου με μεγάλωσαν σαν δικό τους παιδί και με δίδαξαν να είμαι ταπεινός. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή».
