Ρουμανία: Ισόβια κάθειρξη σε βιαστές και παιδεραστές

October 2, 2022


Έκτακτο διάταγμα, που θα προβλέπει την επιβολή της ισόβιας κάθειρξης ως τιμωρία για τον βιασμό και την παιδεραστία, δήλωσε η πρωθυπουργός της χώρας Βιορίτσα Νταντσίλα.Η απαγωγή και δολοφονία μιας 15χρονης, μια υπόθεση που σόκαρε τη χώρα, οδήγησε την πρωθυπουργό της χώρας σε αυτή την απόφαση65χρονος ομολόγησε τη δολοφονία δύο κοριτσιών στη ΡουμανίαΈνας 65χρονος μηχανικός στην πόλη Καρακάλ, στη νότι…

...α Ρουμανία, ομολόγησε ότι σκότωσε την Αλεξάντρα Μακεσάνου, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στις 24η Ιουλίου, και μια 18χρονη που είχε εξαφανιστεί τον Απρίλιο.Η δήλωση της πρωθυπουργού στους δημοσιογράφους«Έχω μηδενική ανοχή στην έλλειψη ανθρωπιάς και σεβασμού προς τους πολίτες», υπογράμμισε...

Έκτακτο διάταγμα, που θα προβλέπει την επιβολή της ισόβιας κάθειρξης ως τιμωρία για τον βιασμό και την παιδεραστία, δήλωσε η πρωθυπουργός της χώρας Βιορίτσα Νταντσίλα.

Η απαγωγή και δολοφονία μιας 15χρονης, μια υπόθεση που σόκαρε τη χώρα, οδήγησε την πρωθυπουργό της χώρας σε αυτή την απόφαση

65χρονος ομολόγησε τη δολοφονία δύο κοριτσιών στη Ρουμανία

Ένας 65χρονος μηχανικός στην πόλη Καρακάλ, στη νότια Ρουμανία, ομολόγησε ότι σκότωσε την Αλεξάντρα Μακεσάνου, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στις 24η Ιουλίου, και μια 18χρονη που είχε εξαφανιστεί τον Απρίλιο.

Η δήλωση της πρωθυπουργού στους δημοσιογράφους

«Έχω μηδενική ανοχή στην έλλειψη ανθρωπιάς και σεβασμού προς τους πολίτες», υπογράμμισε η Ντανσίλα παρουσιάζοντας σε δημοσιογράφους τα σχέδια της κυβέρνησής της.

Οι παιδεραστές και βιαστές που κρίνονται ένοχοι στη Ρουμανία αντιμετωπίζουν ποινές κάθειρξης έως 7 και 12 χρόνια αντιστοίχως. Στην περίπτωση που το θύμα πεθάνει, οι βιαστές βρίσκονται αντιμέτωποι με κάθειρξη 18 ετών.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.