«Ξεφτίλα, δεν θα γίνετε ποτέ άνθρωποι» – Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Δήμητρα Αλεξανδράκη

October 1, 2022


Μπορεί πριν από λίγες ημέρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη να είχε γίνει φανερά έξαλλη καθώς είχαν βγει ψευδείς ειδήσεις πως είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας -δείτε εδώ αναλυτικά τί συνέβη, ωστόσο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δεν δίστασε να ξεσπάσει ξανά αλλά για άλλον λόγο. Το γνωστό μοντέλο το μεσημέρι του Σαββάτου (1/10) επισκέφτηκε κατάστημα εστίασης με εξωτερικό χώρο όπου όπως α…

...�στίασης με εξωτερικό χώρο όπου όπως ανέφερε όταν ζήτησε να της προσφέρουν λίγο νερό για την σκυλίτσα της, Αϊζα οι ίδιοι αρνήθηκαν. Έτσι μέσα από τις προσωπικές της αναρτήσεις η ίδια είπε: VIRAL...

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη να είχε γίνει φανερά έξαλλη καθώς είχαν βγει ψευδείς ειδήσεις πως είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας –δείτε εδώ αναλυτικά τί συνέβη, ωστόσο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δεν δίστασε να ξεσπάσει ξανά αλλά για άλλον λόγο.

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Το γνωστό μοντέλο το μεσημέρι του Σαββάτου (1/10) επισκέφτηκε κατάστημα εστίασης με εξωτερικό χώρο όπου όπως ανέφερε όταν ζήτησε να της προσφέρουν λίγο νερό για την σκυλίτσα της, Αϊζα οι ίδιοι αρνήθηκαν. Έτσι μέσα από τις προσωπικές της αναρτήσεις η ίδια είπε:

«Ζήτησα ένα μπολάκι και λίγο νερό και τι μου απαντάει; “Τα σκυλιά απαγορεύεται να πίνουν νερό μέσα στο μαγαζί”. Λέω δεν θα άκουσα καλά λέω, “ένα μπολάκι κάτι…” Όχι μου λέει, το υγειονομικό και τέτοια. Εν τω μεταξύ εκεί ήταν και εξωτερικός χώρος, που δεν έχει και σημασία αλλά ήταν και εξωτερικός χώρος. Σηκώνομαι πάνω και λέω “είστε απαράδεχτοι”.

«Ο τυφώνας που χτύπησε την Φλόριντα θα είναι ψιχάλες σε σχέση με αυτό που θα σας κάνω εγώ εδώ μέσα. σηκωθήκαμε και φύγαμε, οπότε ντροπή σας, 32 βαθμούς έξω και είπατε να μην πιει ένα πλάσμα του Θεού, ξεφτίλα ντροπή. Δεν θα γίνετε ποτέ άνθρωποι».

«Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι σαν και σένα;»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, εχθές (25/9) έγινε ο κακός χαμός αναφορικά με μια είδηση που την ήθελαν να είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, κάτι που δεν δίστασε να διαψεύσει φανερά εκνευρισμένη (δείτε εδώ αναλυτικά τί ανέφερε).

Από την άλλη, η ίδια είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο TikTok όπου μεταξύ άλλων ένας χρήστης την κατηγόρισε πως ο λόγος που δεν έχει γίνει ακόμα μητέρα είναι η εικόνα του σώματός της.

Έτσι, η Δήμητρα Αλεξανδράκη τοποθετήθηκε αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι σαν και σένα; Να γράφεις κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα;

Να της κάνεις μια τέτοια ψυχολογική επίθεση, χωρίς να γνωρίζεις την κατάσταση της υγείας της, χωρίς να γνωρίζεις αν μπορεί να κάνει παιδιά, αν προσπαθεί να κάνει παιδί ή αν έχει χάσει κάποιο παιδί; Επιτρέπεται να γράφεις κάτι τέτοιο; Γι’ αυτό τον λόγο σταμάτησα να μπαίνω στο TikTok τόσο καιρό. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι λυπηρό κι απλά πολύ άσχημο. Και βασικά, το άσχημο είναι φτωχή λέξη. Είναι απάνθρωπο».

@dimitra_alexandraki

Replying to @ω

♬ original sound – Dimitra Alexandraki

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έρχονται οι μηνύσεις η μια μετά την άλλη» – Εκτός εαυτού η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

«Κάτι συνέβη, αλλά…» – Η διευκρίνιση της Σίσσυς Χρηστίδου για την απόπειρα αυτοκτονίας της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.