«Δεν θα το ανακοινώσουν…» – Η αποκάλυψη του Κώστα Κοκκινάκη για το χωρισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου

September 23, 2022


Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Κοκκινάκης όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις φήμες χωρισμού ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνου Βασάλο. Να σημειωθεί πως πρόσφατα το ζευγάρι βρέθηκε μαζί σε εκδήλωση αλλά δεν ανέβασε καμία φωτογραφία μαζί.Ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να ανακοινώσουν κάτι, ενώ ήταν μαζί διακοπές στην Κρήτη πριν από μερικές εβ…

...δομάδες. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την εκπομπή του Ευτύχη Μπλέτσα, Happy Traveller - Εμπλέκεται και η σύζυγός του, Ηλέκτρα Οι αποκαλύψεις Κοκκινάκη για Βαλαβάνη...

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Κοκκινάκης όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις φήμες χωρισμού ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνου Βασάλο. Να σημειωθεί πως πρόσφατα το ζευγάρι βρέθηκε μαζί σε εκδήλωση αλλά δεν ανέβασε καμία φωτογραφία μαζί.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να ανακοινώσουν κάτι, ενώ ήταν μαζί διακοπές στην Κρήτη πριν από μερικές εβδομάδες.

Οι αποκαλύψεις Κοκκινάκη για Βαλαβάνη – Βασάλο

«Ήμασταν μαζί στην Κρήτη διακοπές, στη μητέρα μου. Δε ξέρω γιατί θα πρέπει να ενδιαφέρει τόσο πολύ τον κόσμο αν ένα ζευγάρι θα παντρευτεί, θα κάνει οικογένεια, ή θα χωρίσει. Και σίγουρα δε θα πάνε να το ανακοινώσουν στην τηλεόραση πρώτα. Είναι προσωπικά πράγματα. Όταν γίνει κάτι, θα το μάθετε τελευταίοι. Πρώτα θα το μάθουν οι ίδιοι» αρκέστηκε να πει.

Το ξέσπασμα στα social media για τις εν λόγω φήμες

«Παρόλα αυτά συνεχίζετε ξεχωριστές διακοπές μέχρι τώρα… ούτε καν μια κοινή φωτό… κάτι συμβαίνει και μακάρι να το λύσετε. Μπορεί να έχετε βαρεθεί να σας ρωτούν απλά είστε τόσο όμορφοι και οι δυο, τόσο ταιριαστοί και θα ήταν κρίμα για κάτι διαφορετικό… να περνάτε όμορφα ότι κι αν κάνετε» σχολίασε μια ακόλουθος σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μια άλλη να συμπληρώνει, «Πλέον είναι πασιφανές. Βασάλος γυρνά τα νησιά (δείτε εδώ φωτογραφίες με τη νέα του παρέα) και η Βαλαβάνη τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού τους».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν άφησε ασχολίαστα αυτά τα σχόλια και απάντησε γράφοντας, «Δε ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας σπίτι μας φίλη μου. Ας ασχοληθούμε τέλοσπάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους».

Βαλαβάνη χωρισμός Βασάλος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Την είχαμε δει σε έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 1 – Στο GNTM 5 η φημολογούμενη πρώην σύντροφος του Βασάλου

Ασυνόδευτη σε βάπτιση η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με αποκαλυπτικό λευκό κολλητό φόρεμα

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.