Ο Μητσοτάκης πέτυχε Έλληνα ταξιτζή στη Νέα Υόρκη: «Που’ σαι ρε μεγάλε»

September 23, 2022


Μία απρόσμενη συνάντηση με έναν Έλληνα ομογενή, είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη.Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να λάβει μέρος στην Εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της 77ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.Εκεί λοιπόν ο Έλληνας Πρωθυπουργός είχε μία απρόσμενη συνάντηση, καθώς την ώρα που περπατούσε στον δρόμο, πηγαίνοντας σε ένα από τα προγραμματισμένα ραντεβού, σ…

...υνάντησε έναν ομογενή ταξιτζή. Μόλις είδε τον κ. Μητσοτάκη τον φώναξε και εκείνος του είπε: «Πού είσαι ρε μεγάλε; Tι κάνεις εσύ; Από που είσαι;», με τον οδηγό να του εξηγεί πως κατάγεται από την Τρίπολη και πως βρίσκεται 50 χρόνια στις ΗΠΑ.«Έτσι ξεκίνησε το ταξίδι μας στις ΗΠΑ»,...

Μία απρόσμενη συνάντηση με έναν Έλληνα ομογενή, είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη.

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να λάβει μέρος στην Εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της 77ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Εκεί λοιπόν ο Έλληνας Πρωθυπουργός είχε μία απρόσμενη συνάντηση, καθώς την ώρα που περπατούσε στον δρόμο, πηγαίνοντας σε ένα από τα προγραμματισμένα ραντεβού, συνάντησε έναν ομογενή ταξιτζή.

 

Μόλις είδε τον κ. Μητσοτάκη τον φώναξε και εκείνος του είπε: «Πού είσαι ρε μεγάλε; Tι κάνεις εσύ; Από που είσαι;», με τον οδηγό να του εξηγεί πως κατάγεται από την Τρίπολη και πως βρίσκεται 50 χρόνια στις ΗΠΑ.

«Έτσι ξεκίνησε το ταξίδι μας στις ΗΠΑ», έγραψε ο πρωθυπουργός αναρτώντας το βίντεο από αυτή τη συνάντηση στο instagram.

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Πηγή : gazzetta.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.