Πάτρα ΤΩΡΑ – Ξέχασαν παιδί 4 ετών σε σχολικό λεωφορείο

September 18, 2023


Ένα παιδί 4 ετών έμεινε μόνο του, σύμφωνα με καταγγελία γονέα, μέσα στο σχολικό λεωφορείο που το μετέφερε στο νηπιαγωγείο του, στην Πάτρα. Το παιδί φοιτά στο Πειραματικό Νηπιαγωγείο του Πανεπιστημίου Πατρών στο Καστρίτσι ενώ το δρομολόγιο εκτελεί υπεραστικό των ΚΤΕΛ Αχαΐας.Το λεωφορείο παρέμεινε σταθμευμένο ενώ όταν το κοριτσάκι ξύπνησε και κατάλαβε ότι ήταν μόνο κλεισμένο στο σχολικό άρχισε …

...μετέφερε στο σχολείο. Όμως το 4χρονο κοριτσάκι αποκοιμήθηκε και κανείς δεν κατάλαβε ότι παρέμεινε στο σχολικό. Το λεωφορείο παρέμεινε σταθμευμένο ενώ όταν το κοριτσάκι ξύπνησε και κατάλαβε ότι ήταν μόνο κλεισμένο στο σχολικό άρχισε να χτυπάει τα παράθυρα. Ευτυχώς το αντιλήφθηκε...

Ένα παιδί 4 ετών έμεινε μόνο του, σύμφωνα με καταγγελία γονέα, μέσα στο σχολικό λεωφορείο που το μετέφερε στο νηπιαγωγείο του, στην Πάτρα.

 

Το παιδί φοιτά στο Πειραματικό Νηπιαγωγείο του Πανεπιστημίου Πατρών στο Καστρίτσι ενώ το δρομολόγιο εκτελεί υπεραστικό των ΚΤΕΛ Αχαΐας.

  • Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι γονείς αφού το σχολικό συγκέντρωσε τα παιδιά από τα προγραμματισμένα σημεία παραλαβής, τα μετέφερε στο σχολείο. Όμως το 4χρονο κοριτσάκι αποκοιμήθηκε και κανείς δεν κατάλαβε ότι παρέμεινε στο σχολικό.

Το λεωφορείο παρέμεινε σταθμευμένο ενώ όταν το κοριτσάκι ξύπνησε και κατάλαβε ότι ήταν μόνο κλεισμένο στο σχολικό άρχισε να χτυπάει τα παράθυρα.

 

Ευτυχώς το αντιλήφθηκε μια γειτόνισσα που ενημέρωσε το σχολείο και τις αρχές ενώ ο οδηγός έσπευσε αμέσως να ανοίξει τις πόρτες για να βγει το παιδί.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.