Ανάλογα τα χρώματα που φοράτε αποκαλύπτετε τα πάντα για την προσωπικότητα σας!

September 12, 2019


Φοράτε κάθε μέρα συγκεκριμένα χρώματα στα ρούχα σας ή έχετε κάποιο συγκεκριμένο που δεν το αλλάζετε με τίποτα; Ότι και να επιλέγετε πάντως τα χρώματα αποκαλύπτουν πολλά για την προσωπικότητα σας! Δείτ…Φοράτε κάθε μέρα συγκεκριμένα χρώματα στα ρούχα σας ή έχετε κάποιο συγκεκριμένο που δεν το αλλάζετε με τίποτα; Ότι και να επιλέγετε πάντως τα χρώματα αποκαλύπτουν πολλά για την προσωπικότητα σας! Δείτε ακόμα: Τι αποκαλύπτουν για κάποιον τα δυο μπροστινά του δόντια;

Τα ρούχα που φοράμε, τα έπιπλα που διαλέγουμε για το σπίτι μας ή το αυτοκίνητό μας, φανερώνουν το χαρακτήρα μας, άρα και κάποια στοιχεία της σeξουαλικότητά μας! Το κλειδί όμως σ’ αυτήν την περίπτωση, είναι τα χρώματα που προτιμάμε.

Όταν κοιτάξτε στα ρούχα σας ή στις αποχρώσεις που κυριαρχούν στο σπίτι σας, θα αντιληφτείτε, ότι – συνειδητά ή ασυνείδητα – επιλέγετε μια συγκεκριμένη γκάμα χρωμάτων.

Χρώματα προσωπικότητα

Ένα όμως χρώμα εμφανίζεται πιο έντονα και συχνά επάνω σας ή στους ζωτικούς σας χώρους, είναι το κυρίαρχο χρώμα και αυτό είναι το “σeξουαλικό σας χρώμα”. Κάθε απόχρωση προδιαθέτει και για τις τάσεις που έχετε στην σeξουαλική σας ζωή.

Το κάθε χρώμα, έχει τη δική του σημειολογία. Ας δούμε λοιπόν την σημασία των χρωμάτων και μέσα απ’ αυτό να γνωρίσουμε τη δική μας σeξουαλικότητα, αλλά κι αυτή των ανθρώπων γύρω μας.

ΚΟΚΚΙΝΟ

Είναι το χρώμα του πάθους και το αγαπούν κυρίως όσοι κρύβουν μέσα τους έντονο ερωτισμό. Οι άνθρωποι που τους αρέσει το κόκκινο μοιάζουν με μια τίγρη που είναι κλεισμένη σ’ ένα κλουβί. Οι “κόκκινοι” ερεθίζονται εύκολα και κυρίως επιδιώκουν να απολαμβάνουν μοναδικές ερωτiκές στιγμές. Εάν αυτοί οι χαρακτήρες ερεθιστούν ξαφνικά, είναι πολύ δύσκολο να ελέγξουν τη φλόγα… που νιώθουν μέσα τους.
Σ’ αυτήν την κατηγορία ανθρώπων οι εκρήξεις θυμού είναι συχνό φαινόμενο και οι φαντασιώσεις τους είναι ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι για το “εγώ” τους.

ΚΙΤΡΙΝΟ

Το κίτρινο χρώμα φανερώνει στοιχεία φωτεινότητας, και την τάση για δραστηριότητα και επέκταση. Συνήθως η σeξουαλικότητά αυτών των ανθρώπων είναι πολύπλευρη. Οι άνθρωποι που τους αρέσει το κίτρινο προσαρμόζονται εύκολα στις απαιτήσεις του συντρόφου τους και δύσκολα αποφασίζουν ν’ αναλάβουν πρωτοβουλίες. Περιμένουν ώσπου να γίνει το πρώτο βήμα από τον άλλο. Δύσκολα απολαμβάνουν το sεx, αλλά δεν αρνούνται τον έρωτα.

ΡΟΖ

Οι άνθρωποι που αγαπούν το ροζ, αποφεύγουν τα «βαθιά νερά» που οδηγούν στην ουσιαστική και ώριμη ερωτiκή ζωή.

Οι “ροζ” γυναίκες, συνήθως είναι γεννημένες για να βασανίζουν τους συντρόφους τους. Έχουν μια έντονη τάση να προβάλλουν την ενίοτε ανύπαρκτη σeξουαλικότητά τους, σε μια προσπάθεια να κρύψουν τα αισθήματα μίσους που μπορεί ναι νιώθουν για τους άντρες.
Από την άλλη πλευρά, οι αρσενικοί “ροζ”, λατρεύουν το παιχνίδι της πολιορκίας του γυναικείου φύλλου. Συγκεντρώνουν μοιραία το ενδιαφέρον των γυναικών, αλλά συνήθως δεν έχουν καμία σχέση με την έννοια “πιστός”.

ΜΟΒ

Οι άνθρωποι που τους αρέσει αυτό το χρώμα, συνήθως δύσκολα συνεργάζονται τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στις διαπροσωπικές τουςσχέσεις. Δεν είναι τυχαίο, που οι άλλοι γύρω, τους θεωρούν υπερφίαλους ή «ξερόλες».

Η “μοβ” γυναίκα, έχει συνήθως ισχυρή και συγκροτημένη προσωπικότητα. Εάν ο σύντροφός της καταφέρει να την κερδίσει πείθοντάς την για την αξία του, τότε αυτή μεταβάλλεται σε παντοδύναμο φρουρό της σχέσης τους, προσαρμόζοντας ανάλογα και την συμπεριφορά της.
Για τους άντρες “μοβ” από την άλλη, ο έρωτας είναι κάτι σαν το αναγκαίο κακό που λέγεται ”δουλειά”. Κυρίαρχο θέμα γι’ αυτούς, είναι η προσωπική τους εξυπηρέτηση και ικανοποίηση.

Το χρώμα αυτό αντιπροσωπεύει την δύναμη και τον πάθος. Οι “μαύροι” μπορεί να μοιάζουν με τους “κόκκινους”, έχοντας κοινό σημείο αναφοράς την έντονη σeξουαλικότητα. Στην ουσία όμως, έχουν ουσιαστικές διαφορές.
Βαθιά μέσα τους, μπορεί να κρύβονται και στοιχεία σαδισμού ή και μαζοχισμού. Εξαιτίας λοιπόν αυτών των χαρακτηριστικών, μπορεί και να φτάσουν να κάνουν έρωτα χωρίς να βάζουν όρια. Αν και στην πρώτη ματιά μπορεί να φανούν κάπως ντροπαλοί, κάνοντας έρωτα εμφανίζουν τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Υπάρχουν τολμηροί χαρακτήρες και στα άλλα χρώματα, όμως μόνο αυτοί – κάνοντας έρωτα – καταφέρνουν να εκπλήξουν τόσο πολύ τους συντρόφους τους.

Πώς θα βρεις το χρώμα της αύρας σου με βάση το όνομά σου!

ΠΡΑΣΙΝΟ

Χρώματα προσωπικότητα

Το χρώμα της φύσης, προδιαθέτει για εμπιστοσύνη. Γι ‘αυτό ο σύντροφός σας, αν του αρέσει το πράσινο, σημαίνει ότι είναι ο κατάλληλος για σας. Η σeξουαλικότητα των ανθρώπων αυτών, χαρακτηρίζεται από αμεσότητα και ζωντάνια.
Οι “πράσινες” γυναίκες είναι συνήθως αφοσιωμένες στη σχέση τους. Αν και έχουν ανομολόγητα πάθη, καταφέρνουν να μην τα δείχνουν στους άλλους.
Οι “πράσινοι” άντρες, έχουν πολύ συχνά ακατανόητες συμπεριφορές που συνήθως εντυπωσιάζουν τις γυναίκες γύρω τους.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Οι άνθρωποι που τους αρέσει αυτό το χρώμα, έχουν ερωτiκές ανησυχίες. Κατά κανόνα, θεωρούν ότι η ερωτiκή πράξη είναι ένα έργο που είναι γραμμένο αποκλειστικά γι’ αυτούς. Τα γλυκόλογα και οι επινοήσεις τους, κάνουν την ερωτiκή πράξη συναρπαστική, αν και μερικές φορές μπορεί να υπερβάλουν με θεατρινισμούς. Έτσι είναι ικανοί για το καλύτερο, αλλά μαζί τους θα πρέπει να έχεις και τον φόβο για το χειρότερο.

ΚΑΦΕ

Αν σας αρέσει αυτό το χρώμα, είστε ένας θησαυρός για τους συντρόφους σας. Οι άνθρωποι αυτοί, είναι συνήθως ζεστοί και ευαίσθητοι και διακριτικοί. Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες, είναι ζεστοί και ρομαντικοί. Η ανάγκη τους για έρωτα διαρκεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Θέλουν διαρκώς να αγκαλιάσουν τρυφερά τους συντρόφους τους, τους μαγεύουν οι στιγμές μπροστά στο τζάκι, να περπατούν αγκαλισμένοι στην βροχή ή στην παραλία. Εάν όμως κάποια σας λέξη ή πράξη, διαταράξει αυτήν τους την νιρβάνα, σε δευτερόλεπτα μπορούν να το κάνουν “κόλαση”.

ΓΚΡΙ

Είναι κυρίως το αγαπημένο χρώμα των αναποφάσιστων ανθρώπων. Η ερωτiκή πράξη γι’ αυτούς, δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερα συγκινητικό.
Οι άντρες, βασικά κάνουν έρωτα για να ικανοποιηθούν και μοιραία γι’ αυτούς το sεx, είναι απλά ένα μέσο που εξυπηρετεί το σκοπό τους.
Οι γυναίκες σπάνια συμμετέχουν στο παιχνίδι της σeξουαλικής πράξης και επιδιώκουν κυρίως μόνο την δική τους ευχαρίστηση. Κάνουν έρωτα με σκοπό την εγκυμοσύνη ή για να ευχαριστήσουν τυπικά τους συντρόφους τους.

ΜΠΛΕ

Οι θιασώτες του μπλε, είναι κατά κανόνα υπέροχοι σύντροφοι. Στην καρδιά τους και στις συμπεριφορές τους κυριαρχεί η αγάπη για τον άνθρωπο που είναι δίπλα τους και τους αρέσει να την προσφέρουν απλόχερα. Η ερωτiκή πράξη αποτελεί γι’ αυτούς μια μορφή τέχνης και την αντιμετωπίζουν σαν καλλιτέχνες.
Οι “μπλε” άντρες μοιάζουν με τους πιανίστες, κάνουν έρωτα κομψά όπως παίζουν ένα κλασικό κομμάτι στο πιάνο.
Οι “μπλε” γυναίκες ξέρουν να δίνουν και να απολαμβάνουν την ερωτiκή πράξη.

ΑΣΠΡΟ

Ναι σωστά, το χρώμα της αγνότητας και γι’ άλλους της αθωότητας!
Όμως οι άνθρωποι που τους αρέσει το άσπρο προτιμούν να κοιμηθούν με τους συντρόφους τους παρά να κάνουν έρωτα. Στη φύση τους, κυριαρχεί κυρίως η συντηρητικότητα. Ακόμα και το γαλλικό φιλί, για τους “άσπρους”, είναι ένα καθαρά ανήθικο φιλί. Προτιμούν να κάνουν έρωτα στα σκοτεινά. Το sεx γι αυτούς, είναι μια δουλειά της νύχτας… Οι γυναίκες συνήθως βγάζουν τα ρούχα τους κρυφά, κάτω από το βάρος της ντροπής γι’ αυτό που θα ακολουθήσει.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.