Φανερώθηκαν Ευρυδίκη Βαλαβάνη & Κωνσταντίνος Βασάλος: Η φωτογραφία που «πpόδωσε» την αλήθεια για τον χωρισμό τους

August 16, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα που θέλουν τη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου να έχει λάβει τέλος με…

...έλος με τους δυο τους ωστόσο να αποφεύγουν να κάνουν το οποιοδήποτε σχόλιο πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναχώρησε για το Asia Express ενώ όταν επέστρεψε, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έφυγε για τις καλοκαιρινές της διακοπές...



Πολλά είναι τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα που θέλουν τη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου να έχει λάβει τέλος με τους δυο τους ωστόσο να αποφεύγουν να κάνουν το οποιοδήποτε σχόλιο πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.



Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναχώρησε για το Asia Express ενώ όταν επέστρεψε, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έφυγε για τις καλοκαιρινές της διακοπές με τις φίλες της.

Στην πορεία υπήρξαν κάποια κοινά στιγμιότυπα του ζευγαριού από εξόδους και άλλες εξορμήσεις όμως στη συνέχεια, οι εκ νέου χωριστές διακοπές φούντωσαν και πάλι τις φήμες πως η σχέση τους περνάει κρίση.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, καθώς οι δύο τους απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χάνια.



Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής 14 Αυγούστου μια κίνηση του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Instagram έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έκανε repost στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που δημοσίευσε η αγαπημένη του από ένα πανηγύρι που επισκέφτηκαν με φιλικά τους πρόσωπα και απάντησε με τον δικό του τρόπο σε όσους τους θέλουν να έχουν χωρίσει.





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.