Γυπαετός από τους λίγους: Παίκτης τρέλανε την Ζέτα Μακρυπούλια με το τσιφτετέλι της χρονιάς – «Γκρέμισε» το πλατό! (video)

August 15, 2022


Πήγε για να παίξει αλλά κατέληξε να… λικνίζεται σε ρυθμούς τσιφτετελιού ξεσηκώνοντας παίκτες και κοινό με το λίκνισμά του.Δείτε επίσης: Το συγκλονιστικό τσιφτετέλι της Καινούργιου που έκανε όλη την Πά…

...ρο να την κοιτάζειΟ παίκτης της ομάδας «Τα αθώα κουτάβια», μόνο αθώος δεν αποδείχτηκε αφού πριν σύρει τον χορό, φρόντισε να ενημερώσει τη Ζέτα Μακρυπούλια πως είναι «φωτιά».Και δεν έμεινε στα λόγια!Χωρίς δεύτερη σκέψη σηκώθηκε και ξεκίνησε τα τσιφτετέλια με το στούντιο να...

Πήγε για να παίξει αλλά κατέληξε να… λικνίζεται σε ρυθμούς τσιφτετελιού ξεσηκώνοντας παίκτες και κοινό με το λίκνισμά του.

Δείτε επίσης: Το συγκλονιστικό τσιφτετέλι της Καινούργιου που έκανε όλη την Πάρο να την κοιτάζει

Ο παίκτης της ομάδας «Τα αθώα κουτάβια», μόνο αθώος δεν αποδείχτηκε αφού πριν σύρει τον χορό, φρόντισε να ενημερώσει τη Ζέτα Μακρυπούλια πως είναι «φωτιά».

Και δεν έμεινε στα λόγια!

Χωρίς δεύτερη σκέψη σηκώθηκε και ξεκίνησε τα τσιφτετέλια με το στούντιο να μετατρέπεται σε πίστα και την παρουσιάστρια να αδυνατεί πλέον να συγκρατήσει τα γέλια της.

Η αλήθεια είναι, πάντως, πως το’ χει.

και του λόγου το αληθές, απολαύστε!

Νύφη χορεύει το πιο «μαγικό» τσιφτετέλι στο γάμο της – «Έτριξαν» τα πατώματα και ο γαμπρός τρελάθηκε

Ένα «μαγικό» τσιφτετέλι κυκλοφορεί με πάνω από 600.000 προβολές στο YouTube, με μια νύφη προ πενταετίας να χορεύει αισθησιακά, «τρίζοντας» τα πατώματα και τρελαίνοντας το γαμπρό. Με την ευκαιρία δείτε εδώ το τσιφτετέλι σκέτη «κόλαση» σε νυχτερινό κέντρο που έκανε τους πάντες να παραμιλούν!

Το γλέντι… άναψε μόλις ξεκίνησε να ακούγεται το «Άναψε το τσιγάρο», με την ίδια να σηκώνεται και να «αναστατώνει» την πίστα, δημιουργώντας χαμό και αναγκάζοντας άπαντες να σηκωθούν από τα τραπέζια τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε το λόγου το αληθές, με την εν λόγω νύφη να κερδίζει επάξια το βραβείο της… καλύτερης χορεύτριας μέσα σε νυφικό, αν και βέβαια εδώ μπορείτε να δείτε γιατί ο χορός αυτός είναι τρόπος έκφρασης, όταν αφορά το τσιγγάνικο τσιφτετέλι.

Δείτε το βίντεο

Κουκλάρα παίκτρια του Survivor ανέβηκε στο τραπέζι και χόρεψε το πιο «αμαρτωλό» τσιφτετέλι της ελληνικής τηλεόρασης!

Μια από τις πιο σeξι παρουσίες του Survivor πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου “Στην υγειά μας ρε παιδιά” και κόλασε τους πάντες. Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτρια από ριάλιτι επιβίωσης μας δείχνει μια πιο θηλυκή της πλευρά μιας και πρόσφατα με το χορό της άναψε φωτιές και μια παίκτρια από το Νomads, δείτε εδώ το καuτό της τσιφτετέλι.

Ενώ στην πίστα βρισκόταν ο Δημήτρης Μπάσης και ερμήνευε το κομμάτι “μία είναι η ουσία” η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή σηκώθηκε να χορέψει τσιφτετέλι πάνω στο τραπέζι και έκανε τους πάντες να παραληρούν! Ο λόγος για την Σόφη Πασχάλη που μπορεί όλοι να γνωρίζαμε το θεϊκό κορμί της και να την έχουμε απολαύσει σε άπειρα βίντεο γuμναστικής, δεν ξέραμε όμως το μοναδικό της ταλέντο στον χορό και πραγματικά μείναμε άφωνοι!


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.