Εξελίξεις με την υγεία της Ιωάννας Τούνη – Τι συνέβη;

August 6, 2022


Η Ιωάννα Τούνη περνάει μία πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, καθώς αισθάνεται διαρκώς αδιάθετη και κάνει εμετούς ό,τι κι αν φάει. Οι φίλοι της, αλλά ο και σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, είναι στο πλευρό τ…

...ης και προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να την βοηθήσουν - μέχρι και ηλεκτρική σκούπα έβαλε ο καλός της -, ενώ έχει και τη στήριξη κι άλλων δημοσίων προσώπων. Μάλλον, όμως, τα θετικά vibes τους την επηρέασαν πραγματικά, αφού το Σάββατο 6/8 ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό...

Η Ιωάννα Τούνη περνάει μία πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, καθώς αισθάνεται διαρκώς αδιάθετη και κάνει εμετούς ό,τι κι αν φάει. Οι φίλοι της, αλλά ο και σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, είναι στο πλευρό της και προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να την βοηθήσουν – μέχρι και ηλεκτρική σκούπα έβαλε ο καλός της -, ενώ έχει και τη στήριξη κι άλλων δημοσίων προσώπων.

Μάλλον, όμως, τα θετικά vibes τους την επηρέασαν πραγματικά, αφού το Σάββατο 6/8 ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως αισθάνεται πολύ καλύτερα και αν και θα παραμείνει στο σπίτι, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού η μεγάλη ταλαιπωρία φαίνεται να πέρασε. Άλλωστε η Influencer πάντα προσπαθεί να δει τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Οι εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας της Ιωάννας Τούνη

Ο Στηβ αποκάλυψε το φύλο του μωρού της

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, λίγες ημέρες πριν, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχετικά με το πως θα είναι ως πατέρας, δίνοντας στοιχεία για το φύλο του μωρού. Οι πρώτες σκέψεις οδηγούν στο γεγονός πως πρόκειται για αγόρι, ωστόσο ο φίλος της Ιωάννας Τούνη, Στηβ, τον διαψεύδει.

Την Πέμπτη 4/8 δημοσίευσε από το προφίλ του μερικά story όπου μιλούσε με την αγαπημένη του φίλη και στο τέλος του βίντεο ανέφερε πως το χρόνου θα έχει δίπλα του “μία”, ενώ σταμάτησε απότομα να τραβάει και άφησε τα υπόλοιπα στην φαντασία μας. Βλέποντας αυτή την ανάρτηση το κοινό, απόρησε και έστειλα αμέσως μήνυμα στη Σούλα Γκλάμουρους για να ρωτήσει. Εκείνη με τη σειρά της ρώτησε τον κόσμο, ποιο θεωρεί ότι είναι το φύλο και η επιλογή “κορίτσι” είχε τα περισσότερα πατήματα.

Ιωάννα Τούνη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Θα φύγω και θα σε παρατήσω» – Σούσουρο με το βίντεο που κυκλοφορεί με Αλεξάνδρου και Τούνη

Δεν αντέχει λεπτό χωρίς να περιποιηθεί τον εαυτό της – Σούσουρο με την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.