27χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα και έπαθε σοκ με τον άνδρα της! (video)

August 6, 2022


Μια γυναίκα έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα και έπαθε σοκ με τον άνδρα της. Ο σύζυγος της Therese Kozlowski από το Μίτσιγκαν πρότεινε να της φτιάξει καφέ, εκείνη ένιωθε πολύ άσχημα μετά.Με την ευκαιρί…

...α, δείτε επίσης: Αυτός ο σκύλος κλέβει το κρέας από τον φούρνο - Μόλις δείτε τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό! (Video)Είχε αναγούλες, ζαλάδες, την έπιανε υπνηλία, ενώ κάποιες φορές μειωνόταν και η όρασή της. Από κάποιο σημείο και μετά, άρχισε να υποπτεύεται...

Μια γυναίκα έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα και έπαθε σοκ με τον άνδρα της. Ο σύζυγος της Therese Kozlowski από το Μίτσιγκαν πρότεινε να της φτιάξει καφέ, εκείνη ένιωθε πολύ άσχημα μετά.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Αυτός ο σκύλος κλέβει το κρέας από τον φούρνο – Μόλις δείτε τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό! (Video)

Είχε αναγούλες, ζαλάδες, την έπιανε υπνηλία, ενώ κάποιες φορές μειωνόταν και η όρασή της. Από κάποιο σημείο και μετά, άρχισε να υποπτεύεται πως κάτι πάει στραβά και αφού διαπίστωσε πως τα συμπτώματα έκαναν την εμφάνισή τους μετά από τον καφέ που της έφτιαχνε ο άνδρας της, με την οποίο βρισκόταν στα χωρίσματα, αποφάσισε να δει τι γίνεται.

Έτσι, τοποθέτησε μία κρυφή κάμερα και διαπίστωσε πως προσπαθούσε να την δηλητηριάσει, ρίχνοντάς της ένα συγκεκριμένο φάρμακο που σε συχνή χρήση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Κατέφυγε στην αστυνομία, έκανε καταγγελία, όμως η εκδίκαση της υπόθεσης αποδείχθηκε παρωδία. Και αυτό γιατί ο 22χρονος καταδικάστηκε μόλις σε δύο μήνες φυλακή. Επίσης, μια 26χρονη είχε χρησιμοποιήσει την κάμερα του υπολογιστής και μετά μόλις τον έκλεισε νόμιζε ότι αυτή δεν κατέγραφε το τι έκανε μέσα στο σπίτι της αλλά η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.