Απεγνωσμέvη Νύφη ζητάει αντί για δώρα να πληρώσουν ό,τι φάνε οι καλεσμένοι γιατί δεν φτάνουν τα λεφτά

August 6, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Έκκληση για βοήθεια έκανε μία μέλλουσα Νύφη στο διαδίκτυο καθώς συνειδητοποίησε πως αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα του γάμου της.

(ads…

... Ο γάμος σήμερα είναι μία πολυέξοδη τελετή. Μάλιστα τόσο η νύφη, όσο και ο γαμπρός είναι οι μόνοι που… δεν το απολαμβάνουν, αφού το περνούν μέσα στο άγχος προκειμένου να πάνε όλα καλά και στην εκδήλωση ευχαριστιούνται όλοι οι υπόλοιποι.Το μπάτζετ που απαιτείται είναι...



Έκκληση για βοήθεια έκανε μία μέλλουσα Νύφη στο διαδίκτυο καθώς συνειδητοποίησε πως αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα του γάμου της.



Ο γάμος σήμερα είναι μία πολυέξοδη τελετή. Μάλιστα τόσο η νύφη, όσο και ο γαμπρός είναι οι μόνοι που… δεν το απολαμβάνουν, αφού το περνούν μέσα στο άγχος προκειμένου να πάνε όλα καλά και στην εκδήλωση ευχαριστιούνται όλοι οι υπόλοιποι.

Το μπάτζετ που απαιτείται είναι αρκετά γενναίο και στις μέρες μας δεν περισσεύουν.

Μία γυναίκα, επίδοξη νύφη, η οποία είναι πιεσμένη οικονομικά, έκανε μία ανάρτηση στο Facebook και ρώτησε προκειμένου να πάρει συμβουλές για όλα τα πιθανά σενάρια που έχει στο μυαλό της.

Η ανάρτηση έχει γίνει viral στο Reddit που κράτησαν την ανωνυμία της, σβήνοντας το όνομα και τη φωτογραφία της. Ο τίτλος όμως αναφέρει: «Νύφη δεν έχει τον κατάλληλο προϋπολογισμό και θέλει οι καλεσμένοι της να πληρώσουν για τη δεξίωση της».



Η Νύφη ρώτησε αν «ζήτησε κανείς από τους καλεσμένους τους να πληρώσουν για τα γεύματά τους;» καθώς όπως συμπλήρωσε: «Όλα είναι τόσο ακριβά αυτή τη στιγμή. Είτε θα αναβάλουμε τον γάμο μας τον Οκτώβριο, είτε θα ακυρώσουμε ένα μεγάλο μέρος των καλεσμένων ή θα ζητήσουμε από τους καλεσμένους μας να πληρώσουν για τα γεύματά τους αντί να μας κάνουν δώρα. Έχω στείλει προσκλήσεις, αλλά δεν είμαι σίγουρη πώς θα το κάνουμε».

Κατέληξε δε, γράφοντας: «Παρακαλώ βοηθήστε. Είμαι αγχωμένη και λυπημένη».

Οι αντιδράσεις στα Social Media στην έκκληση που έκανε η Νύφη

Ο κόσμος όντως συμπόνεσε τη μέλλουσα Νύφη και πολλοί απάντησαν ότι έχει μια λογική η σκέψη της. Αν ήθελε εκεί τους καλεσμένους της για να περάσουν όλοι μαζί μια ξεχωριστή βραδιά, θα μπορούσε να παραιτηθεί από τα δώρα.

Ένας έγραψε στο Reddit: «Προσωπικά, αν μου ζητούσαν να πληρώσω για το φαγητό μου αντί για ένα δώρο, θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος με αυτό. Μερικοί άνθρωποι θέλουν απλώς να περάσουν τη μέρα με την οικογένεια και τους φίλους τους, δεν βλέπω κανένα πρόβλημα με αυτό».



Ένας άλλος συμφώνησε, πως «αν η τιμή για το γεύμα ήταν λογική και όχι υπέρογκη, θα ήμουν εντάξει με αυτό».

Άλλοι επεσήμαναν πως δεν είναι ασυνήθιστη κίνηση: «Αυτό έκανε ο μπαμπάς μου στον γάμο του, στην πρόσκληση είπε ότι δεν ήθελε δώρα, αλλά σας παρακαλώ πληρώστε για το γεύμα σας».

Ένας άλλος ανέφερε ότι «μου ακούγεται πως θέλουν να διασκεδάσουν στον γάμο τους με τους καλεσμένους τους, αλλά είναι στριμωγμένοι οικονομικά».



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.