Τρομοκρατήθηκε όταν είδε την κοπέλα του να κάνει κάτι παράξενο μετά το σeξ…

July 30, 2019


Ένας Αμερικανός χρήστης του Reddit μοιράστηκε μια εμπειρία του μετά το σeξ, την οποία χαρακτήρισε «εξαιρετικά παράξενη».Έπιασε την κοπέλα του μετά το σeξ να κάνει κάτι που τον τρόμαξε και που τον άγχω…Ένας Αμερικανός χρήστης του Reddit μοιράστηκε μια εμπειρία του μετά το σeξ, την οποία χαρακτήρισε «εξαιρετικά παράξενη».

Έπιασε την κοπέλα του μετά το σeξ να κάνει κάτι που τον τρόμαξε και που τον άγχωσε πάρα πολύ...Να σας θυμίσουμε όμως κάτι βασικό που κάνετε στο σeξ και πρέπει να σταματήστε γιατί κάνετε κακό στην υγεία σας!

Ο νεαρός έγραψε λοιπόν την ιστορία του στο Reddit και ζήτησε συμβουλές για πως να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ο άντρας, που είναι μικρότερος από 30 ετών, πήγε στο μπάνιο αμέσως μετά το σeξ. Αλλά τα πράγματα από εκείνη την στιγμή άρχισαν να παίρνουν παράξενη τροπή.

Η κοπέλα του φώναξε για να μάθει τι κάνει στο μπάνιο. Στην αρχή του φάνηκε πως αυτό ήταν το περίεργο αλλά όταν επέστρεψε από το μπάνιο, την είδε να «κλέβει» σπeρμα από το προφuλακτικό.

Όπως έγραψε: «Η κοπέλα μου κι εγώ είμαστε και οι δυο λίγο κάτω από 30. Πριν από μια ώρα περίπου κάναμε σeξ. Δεν παίρνει αντισυλληπτικά, οπότε χρησιμοποιούμε προφuλακτικό.

Όταν τελειώσαμε πήγα στο μπάνιο. Εκείνη μου φώναξε με όλη της την δύναμη αν έκανα το No.1 ή το No.2. Εγώ γέλασα και της; Απάντησα το No.2, αν και δεν έκανα αυτό.

Τρομοκρατήθηκε όταν είδε την κοπέλα του να κάνει κάτι παράξενο μετά το σeξ...

Όταν γύρισα την είδα να παίρνει σπέρμα από το προφuλακτικό και να το βάζει στον κόλπο της! Τρελάθηκα…».

Ο άντρας ρώτησε αν αυτό ήταν νόμιμο, τι θα συμβεί αν μείνει έγκυος χωρίς την συναίνεσή του και επίσης ήθελε να μάθει αν αυτό το σπeρμα του ανήκει. Προσπάθησε, είπε, να της το πάρει αλλά άρχισε να τσιρίζει, οπότε υποχώρησε.

Οι υπόλοιποι χρήστες τρόμαξαν κι αυτοί με αυτό που έκανε οι κοπέλα και τον συμβούλευσαν να μείνει μακριά της. Ένας χρήστης έγραψε: «Διωξ΄ την από την ζωή σου αμέσως. Μην έχεις καμία επαφή. Αν σου πει ότι είναι έγκυος, κάνε τεστ παρότητας».

Ένας άλλος έγραψε ότι «δεν είναι παράνομο, κάνατε συναινετικό σeξ». Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έγινε μετά, αλλά το περιστατικό είναι τουλάχιστον παράξενο. Σωστά;

Όταν η ερωτική φαντασίωση γίνεται εμμονή!

Ακούμε πολλά τον τελευταίο καιρό και αυτό μας κάνει να απορούμε! Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που κάποιος παθαίνει εμμονή από τις πολλές ερωτiκές φαντασιώσεις;

Η σeξουαλική φαντασίωση μπορεί να βελτιώσει τη σeξουαλική μας ζωή; Πρέπει να βάζει το ζευγάρι όρια στο παιχνίδι των φαντασιώσεων; Πότε το παιχνίδι αυτό δεν είναι υγιές; Πότε οι φαντασιώσεις σημαίνουν έλλειψη επικοινωνίας στο ζευγάρι;

Εφόσον τα ζευγάρια που μοιράζονται φαντασιώσεις καταφέρνουν να εμπλουτίζουν τη σeξουαλική τους ζωή, χρησιμοποιώντας τη «δύναμη» των φαντασιώσεων στη σeξουαλική έκφραση και απόλαυση, ίσως δεν έχει νόημα να μιλάμε για όρια στη σeξουαλική φαντασίωση.

Φαντασίωση εμμονή

Πολλές φορές, όμως, οι σeξουαλικές φαντασιώσεις χρησιμοποιούνται για να γεμίσουν ένα συναισθηματικό κενό μιας σχέσης. Τότε, η hδονή ταυτίζεται με τη φαντασίωση και τα πρόσωπα γίνονται το μέσο και όχι ο σκοπός της ερωτiκής πράξης. Οι σeξουαλικές φαντασιώσεις μπορεί να δημιουργήσουν έναν ξεχωριστό κόσμο, στον οποίο καταφεύγει κανείς, γιατί δε μπορεί να διεγερθεί διαφορετικά.

Οι σeξουαλικές φαντασιώσεις μπορεί να επηρεάσουν θετικά τη σeξουαλική επιθυμία, προκαλώντας αύξηση της σeξουαλικής διέγερσης του ατόμου. Αν και η φαντασίωση αποτελεί προσωπικό θέμα του καθενός, συχνά, ζευγάρια που μοιράζονται τις σeξουαλικές τους φαντασιώσεις μπορεί να έχουν καλύτερη σeξουαλική ζωή.

Έχουν τη δυνατότητα απελευθέρωσης από εντάσεις ή πιθανές φοβίες. Επίσης οι σeξουαλικές φαντασιώσεις μπορεί να συμβάλλουν στην αναζήτηση της ερωτiκής απόλαυσης, να αυξήσουν την ένταση του οpγασμού, καθώς και να μεγαλώσουν τη διάρκεια της ερωτiκής πράξης.

Από την άλλη, οι σeξουαλικές φαντασιώσεις λειτουργούν με υγιή τρόπο, χωρίς να αποτελούν πρόβλημα σε μία σχέση, όταν κανένας από τους δύο συντρόφους δεν πιέζεται για να ενδώσει σε μια φαντασίωση του παρτενέρ. Μια ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται όταν η φαντασίωση μετατρέπεται σε εμμονή. Δηλαδή όταν το άτομο δε μπορεί να λειτουργήσει ερωτiκά χωρίς αυτή.

Χρησιμοποιεί τις σeξουαλικές φαντασιώσεις ανεξάρτητα από το συναίσθημα, ως αναπόσπαστο κομμάτι της σeξουαλικής διαδικασίας. Αυτό μπορεί να σημαίνει κακή ερωτiκή και/ή συναισθηματική επικοινωνία με το σύντροφο, γενικότερα. Μπορεί όμως και να υποκρύπτει μια σημαντική ψυχιατρική παθολογία, όπως είναι η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή ή αγχώδης διαταραχή με ιδεοψυχαναγκαστικά στοιχεία.

Έτσι λοιπόν, οι σeξουαλικές φαντασιώσεις μπορεί να αποτελέσουν μια υγιή κατάσταση, όταν δεν προκαλούν προβληματισμούς καταπιέζοντας κάποιον από τους δύο συντρόφους, όταν δεν εμποδίζουν τη συναισθηματική επαφή μέσα στην ερωτiκή πράξη και όταν εμπλουτίζουν σωματικά και συναισθηματικά τη σχέση.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.