Δεν φαντάζεστε τι σκέφτονται οι γυναίκες μετά από One night stand!

July 27, 2019


Οι πρώτες σκέψεις κάθε γυναίκας έπειτα από ένα one night stand!Bγήκες και τα ήπιες και βρήκες επιτέλους να μιλήσεις στην τύπισσα που κοιτάζεις ένα ολόκληρο βράδυ και σε κοιτάζει κι αυτή και αν τελικά …Οι πρώτες σκέψεις κάθε γυναίκας έπειτα από ένα one night stand!

Bγήκες και τα ήπιες και βρήκες επιτέλους να μιλήσεις στην τύπισσα που κοιτάζεις ένα ολόκληρο βράδυ και σε κοιτάζει κι αυτή και αν τελικά δεν κρατήσει για μια βραδιά και φτάσετε στη σχέση δείτε γιατί μετά το τέλος της είναι λάθος να ξανά κάνετε σeξ!

Και πώς τα φέρνει έτσι η ζωή, καταλήγετε σπίτι σου να κάνετε σeξ! Ναι φίλε μου, μόλις έκανες one night stand με μία παντελώς άγνωστη, και τώρα κοιταζόσαστε και δεν ξέρετε τι να πείτε.

Αν σε παρηγορεί διάβασε τις βασικές σκέψεις που κάνει μία γυναίκα μετά από ένα one night stand, έτσι για να μη νομίζεις ότι μόνο εσύ είσαι χαμένος στο διάστημα….

Δεν φαντάζεστε τι σκέφτονται οι γυναίκες μετά από One night stand!
1. Μετάνοια: Αρχικά έρχεται η μετάνοια, οι τύψεις και οι ενοχές. «Θεέ μου τι έκανα», «Και ποιος είναι αυτός;», «Και ευτυχώς που δεν με σκότωσε» (ναι κι όμως) και όλα αυτά. Αντί δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία να ξυπνήσει με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, ξυπνάει με πανικό και τρόμο. Χαλάρωσε, είναι απλώς τα πρώτα λεπτά.

2. Και αρχίζει να θυμάται: Όσο η ώρα περνάει λοιπόν, και τα κομμάτια του παζλ ενώνονται, για να γίνουμε και πιο δραματικοί, αρχίζει και θυμάται πού ήσασταν, τι έγινε, και ποιος είσαι. Η αλήθεια είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις η μερική απώλεια μνήμης είναι απαραίτητη γιατί μία γυναίκα δύσκολο να κάνει one night stand-να την πούμε ξεπέτα να τελειώνουμε;-χωρίς να είναι έστω και λίγο μεθυσμένη. Να τα λέμε κι αυτά.

3. Μετά έρχονται οι σκέψεις: Σε περίπτωση που το σeξ ήταν μέτριο, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να θελήσει να σε ξαναδεί. Καλά όχι ότι θα το θυμάστε και 100% αλλά το θέμα είναι η αίσθηση με την οποία ξυπνάς. Αν το σeξ όμως ήταν καλό, κάτι που φυσικά σημαίνει χημεία, δεν υπάρχει περίπτωση να μη σκεφτεί το κάτι παραπάνω μεταξύ σας. Όχι μόνο σχέση, αλλά ακόμα και σeξ σε… καθημερινή ή έστω εβδομαδιαία βάση. Τώρα αν εσύ θέλεις, είναι άλλο θέμα.

4.Και έρχεται η στιγμή της εξόδου: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα γιατί όσο περίεργος είναι για σένα αυτός ο… αποχωρισμός, άλλο τόσο είναι και για εκείνη. Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε: Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να αρχίσεις να απαριθμείς τις δουλειές που έχεις να κάνεις. Εντάξει είναι Κυριακή-συνήθως-, δε σε πιστεύει κανείς. Από την άλλη βέβαια, το πιο πιθανό είναι να μη θέλει κι εκείνη να κάτσει παραπάνω, διότι οι γυναίκες που γίνονται κολλιτσίδα δεν είναι πια και τόσες πολλές. Επίσης, ακόμα και να της προσφέρεις έναν καφέ, δε σημαίνει ότι θα της κάνεις και πρόταση γάμου. Anyway, το πιθανότερο είναι κι εκείνη να ψάχνει έντρομη την έξοδο για να γλιτώσει. Σε περίπτωση που σε γουστάρει, ή θα σε κάνει φίλο στο Facebook, ή θα ζητήσει το κινητό σου (αν κάνει το δεύτερο μην την απορρίψεις αμέσως. Το λέει η ψυχούλα της).

Πριν αρκετά χρόνια το στοματικό σeξ ήταν ένα θέμα “ταμπού” για την κοινωνία, αλλά αυτό έχει αλλάξει εδώ και καιρό.

Τώρα πια το στοματικό σeξ συζητιέται πολύ πιο ανοιχτά! Υπάρχουν, ωστόσο, ακόμα πολλά πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν για το στοματικό σeξ, αλλά θα έπρεπε.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το στοματικό σeξ και το τι συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα…

Οι άνδρες προσφέρουν στοματικό σeξ το ίδιο συχνά με όσο το λαμβάνουν

Αντίθετα με την επικρατούσα άποψη, οι άνδρες, προσφέρουν στοματικό σeξ στις γυναίκες όσο συχνά οι γυναίκες το προσφέρουν σε εκείνους. Μια μελέτη του 2010 που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό The Journal of Sexual Medicine έδειξε ότι μόνο το 55% των ανδρών ηλικίας 20-24 ετών κάνουν στοματικό σeξ στις συντρόφους τους σε σύγκριση με το 75% εκατό των γυναικών που το κάνουν σε εκείνους. Οι άντρες ηλικίας 30-39 ετών το κάνουν σε ποσοστό 69% σε σύγκριση με 59% των γυναικών! Αυτό το μοτίβο υποδηλώνει ότι όσο μεγαλώνετε, τόσο πιο “ανταποδοτικοί” γίνεστε στο στοματικό σeξ.

Το στοματικό σeξ μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο προεκλαμψίας

Οι έγκυες γυναίκες που προσφέρουν στοματικό σeξ στον σύντροφό τους, μπορεί να μειώσουν τον κίνδυνο προεκλαμψίας. Μια μελέτη του 2000 που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Reproductive Immunology έδειξε σαφή σύνδεση ανάμεσα στην μειωμένη συχνότητα προεκλαμψίας και της συχνότητα με την οποία μια γυναίκα κάνει στοματικό σeξ στον άντρα της. Εάν μια έγκυος γυναίκα είχε σχετικά περιορισμένη έκθεση στο σπέρμα του πατέρα του παιδιού της, τότε έχει υψηλότερο κίνδυνο να εμφανίσουν προεκλαμψία σε σύγκριση με το αν έχει μεγαλύτερη επαφή με το σπέρμα του πατέρα του παιδιού της μέσω του στοματικού σeξ (πχ κατάποση σπέρματος).

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι αυτό συμβαίνει λόγω της ανάπτυξης ανοσολογικής ανοχής μέσω της επαφής και κατάποσης του σπέρματος. Αυτό ενισχύει την άποψη ότι η αυξημένη συχνότητα σeξ με τον ίδιο σύντροφο, ο οποίος είναι ο πατέρας του παιδιού της γυναίκας, μπορεί να μειώσει σημαντικά τις πιθανότητες εκδήλωσης προεκλαμψίας. Αυτή η επιπλοκή της εγκυμοσύνης χαρακτηρίζεται από υψηλή πίεση του αίματος και μπορεί μερικές φορές να συνοδεύεται από κατακράτηση υγρών και πρωτεϊνουρία.

Στοματικό σ@ξ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Η κατάποση σπέρματος κατά τη διάρκεια στοματικού σeξ μπορεί να διευκολύνει την πρωινή αδιαθεσία στην εγκυμοσύνη.

Η ναυτία που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών της εγκυμοσύνης (πρωινή αδιαθεσία) μπορεί να μειωθεί με ένα κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ ή δυόσμο. Ωστόσο, μία έρευνα του 2012 από τον ψυχολόγο Gordon Gallup δείχνει ότι οι έγκυες γυναίκες που καταπίνουν το σπέρμα του πατέρα του παιδιού τους, μπορεί να έχουν αισθητά μειωμένη πρωινή αδιαθεσία. Το σώμα της γυναίκας απορρίπτει αρχικά το σπέρμα του πατέρα κατά την κατάποση, όπως μια μόλυνση και, στη συνέχεια, αντιδράει σε αυτό με εμετό, σύμφωνα με τον Gallup. Μετά από αυτό, το σώμα της γυναίκας δημιουργεί μια ανοχή σε αυτό και έτσι μειώνονται τα συμπτώματα πρωινής ναυτίας.

Το σπέρμα μέσω του στοματικού σeξ μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο της κατάθλιψης

Οι χημικές ουσίες που περιέχει το σπέρμα μπορεί να βελτιώνουν τη ψυχολογική διάθεση, την αύξηση της στοργής και να μειώσουν την κατάθλιψη στην γυναίκα. Μια μελέτη του 2012 που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Archives of Sexual Behavior έδειξε ότι το σπερματικό υγρό έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες και μπορεί να μειώσει σημαντικά την κατάθλιψη στις γυναίκες που κάνουν στοματικό σeξ και τη σeξουαλική επαφή.

Μπορείτε να κολλήσετε ΣΜΝ από το στοματικό σeξ

Τα σeξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ) μεταδίδονται συνήθως μέσω του κολπικού και του πρωκτiκού σeξ, αλλά το στοματικό σeξ μπορεί επίσης να σας θέσει σε κίνδυνο γι ‘αυτά. Ο ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV), η γονόρροια, η σύφιλη, ο έρπης και ηπατίτιδα Β μπορούν να μεταδοθούν μέσω του στοματικού σeξ. Σύμφωνα με τον οργανισμό Planned Parenthood, ο ιός της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (AIDS HIV) είναι λιγότερο πιθανό να μεταδοθεί μέσω αυτού. Το στοματικό σeξ εξακολουθεί να είναι σeξ και θα πρέπει πάντα να γίνεται με προσοχή και κατά προτίμηση με προφυλάξεις για να μειωθεί η πιθανότητα μετάδοσης των ΣΜΝ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.