10 παράξενoι τρόποι που χρησιμοποιούσαν οι γυναίκες για να Μην μείνουν έγκυος

July 16, 2018Αντισύλληψη, σήμερα είναι ένα κοινό μέρος της ζωής πολλών ανθρώπων και αρκετά απλή. Δεν ήταν πάντοτε έτσι, ωστόσο.Έχουμε τόσες πολλές τεχνικές σήμερα σε αυτή την εποχή. Η εγκυμοσύνη έχει γίνει πολύ φυ…Διαβάστε περισσότερα...
Αντισύλληψη, σήμερα είναι ένα κοινό μέρος της ζωής πολλών ανθρώπων και αρκετά απλή. Δεν ήταν πάντοτε έτσι, ωστόσο.Έχουμε τόσες πολλές τεχνικές σήμερα σε αυτή την εποχή. Η εγκυμοσύνη έχει γίνει πολύ φυ...
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ...

Αντισύλληψη, σήμερα είναι ένα κοινό μέρος της ζωής πολλών ανθρώπων και αρκετά απλή. Δεν ήταν πάντοτε έτσι, ωστόσο.

Έχουμε τόσες πολλές τεχνικές σήμερα σε αυτή την εποχή. Η εγκυμοσύνη έχει γίνει πολύ φυσιολογική για τις γυναίκες. Και όχι γιατί προέρχεται εκ προθέσεως, αλλά αν συμβεί ως αποτέλεσμα του σeξ χωρίς προστασία, υπάρχουν τόσες πολλές εναλλακτικές λύσεις στην αγορά σήμερα.

Στην πραγματικότητα, στην αρχαιότητα οι γυναίκες περιοριζόταν σε κάποιες μάλλον ασυνήθιστες και δυνητικά θανατηφόρες τεχνικές για να απαλλαχτούν από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.
Κάποιες περίεργες μέθοδοι παρατίθενται εδώ. Κοιτάξτε τες με προσοχή, καθώς μπορεί να σας αφήσουν σε μια κατάσταση σοκ.

Το διαβάσαμε εδώ

Το διαβάσαμε εδώ

Το διαβάσαμε εδώ

Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.