Κίνηση ματ Ατζούν για Survivor All Star: Ποιοι πρώην παίκτες επιστρέφουν

July 4, 2022


Ποιοι πρώην παίκτες επιστρέφουν στο Survivor All Star;Την All-Star εκδοχή του Survivor ετοιμάζει η εταιρεία παραγωγής του Acun Ilicali.Ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης καταστρώνει τα σχέδιά τ…

...ου για την επόμενη σεζόν και όπως όλα δείχνουν σκοπεύει να φέρει στην ελληνική τηλεόραση την «αφρόκρεμα» από τους προηγούμενους κύκλους.Πρόκειται για εκδοχή που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Τουρκία. Στη γειτονική χώρα άλλωστε ξεκίνησε το «Survivor» όπως το βλέπουμε τα τελευταία...

Ποιοι πρώην παίκτες επιστρέφουν στο Survivor All Star;

Την All-Star εκδοχή του Survivor ετοιμάζει η εταιρεία παραγωγής του Acun Ilicali.

Ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης καταστρώνει τα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν και όπως όλα δείχνουν σκοπεύει να φέρει στην ελληνική τηλεόραση την «αφρόκρεμα» από τους προηγούμενους κύκλους.

Πρόκειται για εκδοχή που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Τουρκία. Στη γειτονική χώρα άλλωστε ξεκίνησε το «Survivor» όπως το βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ήδη μάλιστα έχουν οι πρώτες επαφές για υποψήφιους παίκτες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η παραγωγή έχει ήδη προσεγγίσει κάποιους παίκτες που προκάλεσαν αίσθηση τα προηγούμενα χρόνια. Τους είπε μάλιστα να μην κλείσουν κάπου για την επόμενη σεζόν αφού το All-Star είναι προ των πυλών.

Όπως είπε η δημοσιογράφος, επειδή το κόστος αναμένεται να είναι πολύ υψηλό, τότε υπάρχει ενδεχόμενο να μεταδίδεται επτά ημέρες την εβδομάδα.

Σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ένα από τα πρόσωπα που προσεγγίστηκαν για το «Survivor All Star».

Ακόμη, η παραγωγή έχει προσεγγίσει τον Ηλία Μπόγδανο. Στην εκπομπή αναφέρθηκε και το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου. Ο αγαπητός σε όλους Ντάνος, ήταν νικητής του πρώτου ριάλιτι επιβίωσης που μεταδόθηκε στον ΣΚΑΪ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.