“Νόμιζα ότι ήταν απλώς ένα άσχημο εξάνθημα”: Ραγίζει καρδιές 37χρονη μητέρα με σπάvιο αvίατο νόσημα

July 1, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μητέρα με καρκίνο τελικού σταδίου δεν θέλει να δεθεί με τα μωρά της για να μην τα στεναχωρήσει όταν φύγει από τη ζωή

(adsbygoogle = …

... Μια μητέρα που πεθαίνει από καρκίνο έχει ανεβάσει τις φωτογραφίες της ζημίας που της έχει προκαλέσει η ασθένεια στο πρόσωπο και το σώμα της, ενώ αποκάλυψε ότι αρνήθηκε να δεθεί με τα μικρά παιδιά της για να μην τα στεναχωρήσει.Η 37χρονη Kim Debling, από το Basingstoke, η οποία έχει μόλις...Μητέρα με καρκίνο τελικού σταδίου δεν θέλει να δεθεί με τα μωρά της για να μην τα στεναχωρήσει όταν φύγει από τη ζωήΜια μητέρα που πεθαίνει από καρκίνο έχει ανεβάσει τις φωτογραφίες της ζημίας που της έχει προκαλέσει η ασθένεια στο πρόσωπο και το σώμα της, ενώ αποκάλυψε ότι αρνήθηκε να δεθεί με τα μικρά παιδιά της για να μην τα στεναχωρήσει.

Η 37χρονη Kim Debling, από το Basingstoke, η οποία έχει μόλις μερικούς μήνες ζωής, έχει δύο παιδιά, την 1 έτους Rose, και των 6 μηνών Harvey, οι οποίοι δεν θα την θυμούνται όταν φύγει από τη ζωή.

Η γυναίκα παλεύει με έναν σπάνιο καρκίνο του δέρματος, ο οποίος την έχει κάνει μη αναγνωρίσιμη.

Το πρόσωπό της έχει καταστραφεί από τον καρκίνο, τον οποίο οι γιατροί διέγνωσαν κατά τη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης της.

Η κ. Debling, η οποία δήλωσε ότι ο καρκίνος την κάνει να αισθάνεται σαν τέρας, ενημερώθηκε ότι έχει μόλις λίγους μήνες ζωής – και πως δεν μπορούσε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων.

Ωστόσο, οι γιατροί προειδοποιούν ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει αρκετές δυνάμεις για να παλέψει με την ασθένεια, κάτι που θα μπορούσε να της δώσει άλλα πέντε χρόνια αφού έχει βρεθεί συμβατός δότης.

Η κα Debling, η οποία έχει ένα γιο έξι μηνών και μια κόρη ηλικίας ενός έτους, είπε: “Ξέρω ότι η Rose και ο Harvey δεν θα με θυμούνται και αυτό είναι καλό.”

“Κανένας χαρακτήρας της Disney δεν έγινε ήρωας χωρίς να χάσει κάποιον γονέα, αλλά εγώ δεν θέλω τα παιδιά μου να με γνωρίσουν, για να μην τους στεναχωρήσω.”

37χρονη μητέρα με καρκίνο τελικού σταδίου δεν θέλει να δεθεί με τα μωρά της για να μην πληγωθούν όταν φύγει

Μιλώντας για την απόφασή της να μην δεθεί με τα παιδιά της, η κ. Debling πρόσθεσε: “Δεν θέλω να πληγωθούν όταν εγώ θα φύγω.”

Η κ. Debling πρόσθεσε: “Θέλω όμως να είμαι η καλύτερη μαμά που θα μπορούσα να είμαι, ανεξάρτητα από το πόσος καιρός μου έχει απομείνει.”

Η κ. Debling και ο πιλότος σύζυγός της, ο 32χρονος Steve, παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2012 και άρχισαν να προσπαθούν για μωρό αμέσως μετά την ημέρα του γάμου τους.Απελπισμένοι να γίνουν γονείς, το ζευγάρι που έχει υπηρετήσει στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, κατέληξε σε εξωσωματική γονιμοποίηση μετά από ενάμισι χρόνο ανεπιτυχών προσπαθειών.

Η κ. Debling έμεινε έγκυος τον Νοέμβριο του 2015. Το μυαλό της επικεντρώθηκε στο μωρό γι’ αυτό δεν φοβήθηκε όταν παρατήρησε ένα κόκκινο εξάνθημα γύρω από τη μέση της, και έκλεισε ραντεβού στο γιατρό για να ελέγξει την εγκυμοσύνη της μερικές εβδομάδες αργότερα.

Είπε: “Ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι που περιμέναμε το πρώτο μας μωρό.” Το περιμέναμε τόσο πολύ καιρό και τα κόκκινα εξανθήματα ήταν το τελευταίο πράγμα που με ένοιαζε. Όμως πήγα στο γιατρό όταν εξαπλώθηκε στις κορυφές των μηρών μου.”

“Μου έδωσε μία κρέμα, νομίζοντας ότι ήταν απλώς ένα άσχημο εξάνθημα, και με παρέπεμψε σε έναν δερματολόγο.” Η κ. Debling συναντήθηκε με έναν δερματολόγο στο Basingstoke και έκανε βιοψία το Μάρτιο του 2016.

Έχοντας πειστεί ότι υπέφερε από δερματίτιδα, η κ. Debling συνέχισε να μην ανησυχεί. Αλλά τον Μάιο του 2016, όταν ήταν 24 εβδομάδων έγκυος, οι γιατροί της είπαν ότι στην πραγματικότητα είχε καρκίνο.

«Καταστράφηκα όταν άκουσα τη λέξη «λέμφωμα»

Η κ. Debling είπε: “Καταστράφηκα όταν άκουσα τη λέξη «λέμφωμα».”

“Μου είπαν ότι έχω ένα σπάνιο καρκίνο του δέρματος, του οποίου τα συμπτώματα είναι εξανθήματα ή κνησμός, ξεφλούδισμα και πρησμένοι λεμφαδένες.”

Στη συνέχεια, η κυρία Debling υποβλήθηκε σε ακτινοβολίες στο νοσοκομείο του Basingstoke. Υποβαλλόταν σε θεραπείες δύο φορές την εβδομάδα και συνέχισε μέχρι και δύο εβδομάδες πριν από την γέννηση της Rose.

Μετά τη γέννηση του μωρού, η νέα μητέρα υποβλήθηκε σε μία άλλη μορφή θεραπείας με ακτινοβολία, η οποία της είπαν ότι θα είχε αποτελέσματα.

Η κ. Debling δήλωσε: “Όταν γεννήθηκε η Rose, ήμουν η πιο χαρούμενη γυναίκα στον κόσμο. Ήταν ένα πανέμορφο κοpίτσι και ένιωθα τόσο θετικά για το μέλλον.”

“Ήξερα ότι ο καρκίνος θα μπορούσε να εξαπλωθεί και να επιστρέψει, αλλά πραγματικά, εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι είχα ξεφύγει από αυτό.”Η κ. Debling άρχισε νέο κύκλο ακτινοθεραπείας τον Φεβρουάριο του 2017 αλλά λίγο μετά την τελευταία συνεδρία της, έμεινε έγκυος ξανά – αυτή τη φορά φυσιολογικά.

Είπε: “Πάντα θέλαμε μεγάλη οικογένεια, οπότε ήμουν τρισευτυχισμένη όταν έμαθα ότι έμεινα έγκυος στον Harvey.” Παρόλα αυτά, ο ενθουσιασμός της κυρίας Debling ήταν σύντομος, καθώς την επόμενη μέρα που έλαβε το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, αισθάνθηκε ένα ανησυχητικό πόνο στην κοιλιά.

Της είπαν, στις 16 εβδομάδες της εγκυμοσύνης, ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει

Απεστάλη για υπερηχογράφημα και βιοψία αμέσως, τον Ιούλιο του 2017, και της είπαν, στις 16 εβδομάδες της εγκυμοσύνης, ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει, είχε εξαπλωθεί στους λεμφαδένες της και πως δεν ήταν θεραπεύσιμος.

Η κ. Debling πρόσθεσε: “Εγώ και ο Steve ήμασταν νέοι γονείς και περιμέναμε ακόμα ένα μωρό. Η καινούργια μας ζωή θα έπρεπε να είχε μόλις αρχίσει.”

“Η ιδέα να τον αφήσω μόνο με καταρρακώνει. Αξίζει να αγαπήσει και να αγαπηθεί.” “Δεν ονειρεύτηκα έτσι τη ζωή μας. Ήθελα να είμαστε περήφανοι γονείς με τον Steve, να δούμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν – δεν ήθελα να τον αφήσω μόνο του.”

“Ποτέ δεν σκέφτηκα να τερματίσω την εγκυμοσύνη μου καθώς ήθελα απελπισμένα να συναντήσω το δεύτερο παιδί μου.”

Η κ. Debling είπε: “Ήμουν εξαντλημένη. Δεν ήμουν απλά έγκυος, αλλά είχα και τις θεραπείες που με έκαναν ακόμη πιο αδύναμη.”

“Αλλά όταν έσφιξα στην αγκαλιά μου τον Harvey, τα ξέχασα όλα για την ασθένεια. Εκείνη τη στιγμή ήμουν και πάλι μαμά, όχι μια γυναίκα με καρκίνο. Ένιωσα πως βρισκόμουν στην κορυφή του κόσμου.”

“Η ζωή μου είναι στην πραγματικότητα μια πραγματική χαρά και ευτυχία παρά την ανίατη ασθένειά μου – στην πραγματικότητα πιστεύω ότι αυτή ήταν μια ώθηση να επικεντρωθώ στα θετικά πράγματα στη ζωή.”

“Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου και ο σύζυγός μου είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο. Η ζωή μου είναι από μόνη της υπέροχη.”Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.