Snik – Light: Το χρονικό της κόντρας – Από τις αρένες του box έως τα MAD VMA 2022

June 23, 2022


Πολλά είναι αυτά που ενώνουν αλλά και χωρίζουν τους δύο τράπερς Snik και Light, που ήρθαν ξανά στο προσκήνιο χθες μετά το άγριο ξύλο που έπαιξαν στην τελετή των βραβείων Mad VMA 2022 . Ο πρώτος παιδί …

...της ATH Records, ο δεύτερος της Capital Music, μοιράζονται και οι δύο την κορυφή της trap σκηνής και είναι επόμενο να υπάρχουν προστριβές μεταξύ τους, αφού πάντα η κορυφή χωράει μόνο έναν. Στο παρελθόν υπήρξαν φίλοι και συνεργάτες, πλέον δεν θέλουν να βλέπουν ο ένας τον άλλο, ούτε ζωγραφιστό....

Πολλά είναι αυτά που ενώνουν αλλά και χωρίζουν τους δύο τράπερς Snik και Light, που ήρθαν ξανά στο προσκήνιο χθες μετά το άγριο ξύλο που έπαιξαν στην τελετή των βραβείων Mad VMA 2022 . Ο πρώτος παιδί της ATH Records, ο δεύτερος της Capital Music, μοιράζονται και οι δύο την κορυφή της trap σκηνής και είναι επόμενο να υπάρχουν προστριβές μεταξύ τους, αφού πάντα η κορυφή χωράει μόνο έναν. Στο παρελθόν υπήρξαν φίλοι και συνεργάτες, πλέον δεν θέλουν να βλέπουν ο ένας τον άλλο, ούτε ζωγραφιστό. Πως φτάσαμε όμως από εκεί στη χθεσινή μετωπική επίθεση;

Οι δύο καλλιτέχνες πάντως δεν συγκινήθηκαν και ιδιαίτερα από τις παραινέσεις διοργανωτών και τραγουδιστών. Παρά τις συγγνώμες που ακούσαμε on – stage και από τους δύο, μετά τους δύο γύρους που προηγήθηκαν στα καθίσματα των καλλιτεχνών κάτω από τη σκηνή, ακολούθησε και τρίτος γύρος αυτή τη φορά στη φυσούνα του σταδίου, κατά την έξοδό τους.

Το χρονικό της άγριας κόντρας μεταξύ Snik και Light

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν πριν κάποιους μήνες, όταν ο Snik ανέβασε βίντεο από την προπόνηση του box, λέγοντας πως άνετα ξαπλώνει κάτω τον Light με δύο χτυπήματα.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκαν σε μηνύματα που είχε στείλει ο Light σε σελίδα blog που ασχολείται με την trap σκηνή στην Ελλάδα και η κόντρα ξεκίνησε! Ο Snik δήλωσε ότι ο Light αναγνωρίζει τη δεύτερη θέση. Τότε ο Light ζήτησε εξηγήσεις από τον Snik και του είπε να λύσουν από κοντά τις διαφορές τους.

Στη συνέχεια ο Snik υποστηρίζει πως πήγε κάτω από το σπίτι του Light αλλά εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ, δε σήκωνε τα τηλέφωνα, ενώ είχε μαζί του και πολλούς ”φίλους” για συνοδεία. Εν τέλει για να το λύσουν πρότειναν μάχη σε ring και μάλιστα με θεατές και εισιτήριο, ώστε να πάνε τα λεφτά σε φιλανθρωπικό σκοπό. Τελικά η μονομαχία ακυρώθηκε, μιας και δεν ήθελαν να προάγουν την βία σε νέα παιδιά και ανήλικους.

Οι δύο τράπερ έγραψαν στα stories τους:

«Αρχικά να πω ένα συγγνώμη επειδή μας ακολουθούνε και μικρά παιδιά για όλο αυτό το clown fiesta που έγινε εχθές στο Instagram. Σίγουρα δεν θέλω να προμοτάρω τη βία μέσω του Instagram μου, αλλά και μερικές φορές η υπομονή έχει τα όριά της. Τώρα για σένα Light, πάμε anytime να βάλουμε γάντια, κανονικά με εισιτήριο να βγάλεις και εσύ τα λεφτά σου, αφού έχει βαρέσει η ανεργία κόκκινο και να συμφωνήσουμε και το 50% από τα έσοδα να πάει σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό για να βγει και κάτι καλό από όλο αυτό», είπε ο Snik.

«Την επόμενη φορά μην με ξαναπιάσεις στο στόμα σου, είσαι γυναικωτός», είπε σε live του στο Instagram o Light έξω από το σπίτι του Snik. Η κόντρα συνεχίστηκε φυσικά, αλλά δεν είχαμε κάποιο περιστατικό βίας.

Και εκεί που όλα έδειχναν ήρεμα ο Snik εξαπέλυσε κατηγορίες για τον Light με αφορμή το θάνατο του Madclip:

«Ήθελα να παίξω και μποξ μαζί του, να βγάλει και αυτός λεφτά, να βγάλω και εγώ αλλά κάθεται και τρέχει το στόμα του πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Ποιος σε έδιωξε από τη Θεσσαλονίκη; Οι φίλοι σου. Έμενες ένα μήνα στο ΜΕΤ, σε έδιωξαν οι φίλοι σου πάλι. Σε έκαναν μπλε 2-3 φορές οι φίλοι σου πάλι. Ήρθες στην Αθήνα. Έναν χρόνο ο Mad Clip δεν ήξερε ότι είσαι CEO στην Capital, έπαιρνες τα λεφτά του και από όλους και δεν το ήξερε κανένας, ούτε ο φίλος σου.

Στα κανάλια, όταν πήρες 50k followers που έλεγαν ότι έκλαιγες για τον φίλο σου, ήταν ο dj Stephan, δε βγήκες ποτέ να πεις ότι ήταν αυτός και όχι εσύ. Στο νοσοκομείο μετά που ήμασταν ποτέ δεν ήσουν εκεί και μετά που τον κλαίγαμε στο σπίτι φίλου μας. Δε δίνεις τα δικαιώματα στην οικογένεια του Mad Clip και το παίζεις και έχεις τα κάδρα πίσω. Μου βγάζεις με κάδρα πίσω και δε δίνεις στην οικογένειά του τα δικαιώματα; Έτσι είναι οι γκάνγκστερς; Δε δίνεις τα δικαιώματα και τα streams στην οικογένεια του MadClip και μου τον βάζεις σε κάδρα πίσω; Πόσες φορές έχεις φάει ξύλο; Και στο στούντιό μου ξύλο είχες φάει. Δε θέλω να μιλήσω και να γίνω κατίνα τόσο καιρό αλλά το συνεχίζεις», αναφέρει σε story του ο Snik και ακολουθεί το έλα να δεις!

Το μήνυμα του Light για τις κατηγορίες του Snik με αφορμή τον madclip

Το στορυ του Light οπου κατηγορεί τον Snik

Από εδώ λοιπόν ξεκινήσαμε και φτάσαμε στις μπουνιές στο MAD VMA 2022. Ο Light υποστηρίζει ότι όλα ξεκίνησαν από δύο ”βουνά” προστασίας του SNIK που του επιτέθηκαν ενώ αυτός καθόταν με την κοπέλα του. Στη συνέχεια αφού πήγε στο καμαρίνι του , βγήκε έξω και επιτέθηκε με γροθιές στον Snik για να ακολουθήσει ο χαμός που παρακολουθήσαμε.

Η στιγμή που ο Light χώνει μπουνιά στον Snik και ξεκινάει η συντέλεια

Το βράδυ της Τετάρτης 22/6 έτυχε να είμαι κι εγώ μία από τις δημοσιογράφους που καλέστηκαν στα Mad VMA 2022 οπότε πήγα στο στάδιο Tae Kwon Do για να απολαύσω τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών και το τι είδαν τελικά τα μάτια μου δεν λέγεται! Το μόνο που δεν συζητιέται σήμερα είναι σίγουρα οι παρουσίες των τραγουδιών και τα βραβεία που δόθηκαν!

Εμ, έτσι είναι όταν βάζεις Snik και Light μαζί. Έπρεπε να το γνωρίζει η παραγωγή και να λάβει τα μέτρα της θα πω εγώ… το ίδιο είχε συμβεί στα βραβεία και το 2019, δεν ξέρω αν θυμάστε που σας είχα παραθέσει αποκλειστικό βίντεο που πάλι πλακώνονταν αυτοί οι δυο (δείτε το εδώ)…

Κι εκεί που όλα κυλούσαν ήρεμα και… χαρούμενα ξεκίνησαν να “φεύγουν” στην κυριολεξία καρέκλες στο section των διάσημων και εννοείται πως έβγαλα το κινητό μου κι άρχισα την καταγραφή! Το Youweekly.gr έχει εξασφαλίσει σοβαρά αποκλειστικά πλάνα και σε ένα από αυτά φαίνεται ξεκάθαρα που ο Light σηκώνεται και ρίχνει μπουνιά στον Snik.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MEGA: Η επίσημη ανακοίνωση μετά το περιστατικό βίας ανάμεσα στον Light και στον Snik στα MAD VMA 2022

«Η χαρά μου μετατράπηκε σε ντροπή!» – Αποχώρησε “αηδιασμένος” από τα MAD Αwards ο Νίκος Βουρλιώτης

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.