Χαμογελαστή και ευτυχισμένη: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ομορφότερη από ποτέ σε νέες φωτογραφίες για το καλοκαίρι

June 23, 2022


Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει αναδειχθεί σε σύμβολο δύναμης, καθώς κατάφερε να αναγεννηθεί κυριολεκτικά μέσα από τις στάχτες της μετά την επίθεση με βιτριόλι, αλλά και στιλιστικής έμπνευσης.Σε μια νέα ανά…

...ρτησή της ποζάρει στο φακό της αγαπημένης της φωτογράφου, Ολυμπίας Κρασαγάκη, πανέμορφη, σαν να μην έπεσε ποτέ θύμα του φοβερού εγκλήματος που τη σημάδεψε.Φοράει ένα δροσερό και στιλάτο co-ord, από φαρδιά παντελόνα και καφτάνι σε γαλάζιο και λευκό χρώμα, παραδίδοντάς μας ένα...

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει αναδειχθεί σε σύμβολο δύναμης, καθώς κατάφερε να αναγεννηθεί κυριολεκτικά μέσα από τις στάχτες της μετά την επίθεση με βιτριόλι, αλλά και στιλιστικής έμπνευσης.

Σε μια νέα ανάρτησή της ποζάρει στο φακό της αγαπημένης της φωτογράφου, Ολυμπίας Κρασαγάκη, πανέμορφη, σαν να μην έπεσε ποτέ θύμα του φοβερού εγκλήματος που τη σημάδεψε.

Φοράει ένα δροσερό και στιλάτο co-ord, από φαρδιά παντελόνα και καφτάνι σε γαλάζιο και λευκό χρώμα, παραδίδοντάς μας ένα tip για να συνδυάζουμε με ασφάλεια τα printed σύνολα. Στα υπόλοιπα στοιχεία του λουκ κινήθηκε στις αποχρώσεις των τυπωμάτων, επιλέγοντας να φορέσει λευκό τοπ φανελάκι και ζώνη και μπλε καπέλο. Όσο για τα παπούτσια; Χορεύει ξυπόλυτη γιατί, όπως γράφει στη λεζάντα: «Το καλοκαίρι είναι εδώ! Αν δεν είσαι ξυπόλυτη, έχεις ντυθεί υπερβολικά καλά».

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.