Το περίμενε ολόκληρο το διαδίκτυο: Όλες οι φώτο του γάμου Πάνου Μουζουράκη με την αγαπημένη του Μαριλού Κόζαρη

May 28, 2023


Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 27/5 ο Πάνος Μουζουράκης με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαριλού Κόζαρη.O γάμος έγινε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων σε μία μοναδική τοποθεσία παρουσία 500 και πλέον καλεσμένων αλλά και πέντε κουμπάρων.Μεταξύ των προσκεκλημένων του ζευγαριού είδαμε τις απαστράπτουσες Σμαράγδα Καρύδη, Δήμητρα Ματσούκα, Κατερίνα Καινούργιου αλλά και την Τόν…

...ια Σωτηροπούλου που φορούσε μία υπέροχη ροζ τουαλέτα και συνοδευόταν από τον Κωστή Μαραβέγια.Το ερωτευμένο ζευγάρι που σε λίγους μήνες πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο του παιδί, επέλεξε ο γάμος του να γίνει στην Αίγινα, το αγαπημένο τους νησί στο οποίο μάλιστα ο αγαπημένος...

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 27/5 ο Πάνος Μουζουράκης με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαριλού Κόζαρη.

O γάμος έγινε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων σε μία μοναδική τοποθεσία παρουσία 500 και πλέον καλεσμένων αλλά και πέντε κουμπάρων.

Μεταξύ των προσκεκλημένων του ζευγαριού είδαμε τις απαστράπτουσες Σμαράγδα Καρύδη, Δήμητρα Ματσούκα, Κατερίνα Καινούργιου αλλά και την Τόνια Σωτηροπούλου που φορούσε μία υπέροχη ροζ τουαλέτα και συνοδευόταν από τον Κωστή Μαραβέγια.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που σε λίγους μήνες πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο του παιδί, επέλεξε ο γάμος του να γίνει στην Αίγινα, το αγαπημένο τους νησί στο οποίο μάλιστα ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει αποκτήσει το δικό του σπίτι. Το μυστήριο έλαβε χώρα στο εκκλησάκι τον Αγίων Αποστόλων με τους κουμπάρους τους να είναι οι: Λίλα Μουρτζίκου, Δημήτρης Λιόσης, Αντώνης Βουρακης, Ευαγγελία Γκαράνη και Κατερίνα Κολοτούρου.

Το ζευγάρι, είχε επιλέξει να φτάσει στην Αίγινα από την προηγούμενη μέρα, την Παρασκευή 26/5 όπου στο σπίτι του Πάνου Μουζουράκη είχε στηθεί ένα τρικούβερτο γλέντι με πολλή μουσική και χορό ενώ, το ίδιο βράδυ σε γνωστή ταβερνα της περιοχής, ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη είχαν κανονίσει ένα ξεχωριστό δείπνο για μερικούς εκλεκτούς καλεσμένους.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 27/5 η νύφη είχε αρχίσει να ετοιμάζεται μαζί με τις φίλες της ενώ η κολλητή της Κατερίνα Καινούργιου δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει πλάκα με τα νυφικά παπούτσια και το που θα γράφονταν τα ονόματα των ανύπαντρων γυναικών μιας και ο πάτος τους ήταν μαύρος.

Ο στολισμός της εκκλησίας ήταν λιτός και οι πρώτοι καλεσμένοι του ζευγαριού άρχισαν να φτάνουν στο σημείο λίγο πριν τις 18.00 ενώ αμέσως μετά, την εμφάνισή του έκανε ο γαμπρός Πάνος Μουζουράκης.

Λίγη ώρα αργότερα, στην εκκλησία έφτασε και η εντυπωσιακή νύφη μέσα σε ένα ολόλευκο αυτοκίνητο συνοδευόμενη από τον μπαμπά της και με το πρόσωπό της να λάμπει από ευτυχία. Ο πατέρας της Μαριλού Κόζαρη, την παρέδωσε στον Πάνο Μουζουράκη αφού πρώτα τον αγκάλιασε και του ψιθύρισε κάτι στο αυτί και στη συνέχεια εκείνη έπεσε στην αγκαλιά του δίνοντάς του ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Μετά το τέλος του μυστηρίου, ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη βγήκαν έξω από την εκκλησία και πριν αναχωρήσουν ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρήκε την ευκαιρία να αστειευτεί με τους φωτογράφους και δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί, αφού πρώτα τους ευχαρίστησε.

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Οι φωτογραφίες από το γάμο τους στην Αίγινα

Στη συνέχεια, το ζευγάρι μαζί με τους καλεσμένους μεταφέρθηκαν στον Πύργο Σαλιαρέλη όπου δόθηκε ένα ξεχωριστό πάρτι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.