Δωρεάν διακοπές: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων – Αυξάνονται 13 επιδόματα του ΟΠΕΚΑ και του ΕΦΚΑ

May 28, 2023


Τα προγράμματα της ΔΥΠΑ απευθύνονται σε εργαζόμενους και άνεργους και το ‘Τουρισμός για όλους’ περιλαμβάνει και τους συνταξιούχους.Το καλοκαίρι έρχεται και βγαίνουν τα προγράμματα για τουρισμό είτε από την ΔΥΠΑ (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης) είτε από την Αγροτική Εστία για τους αγρότες αλλά και το υπουργείο Τουρισμού με το πολύ γνωστό πρόγραμμα ‘Τουρισμός για όλους’Το πρόγραμμα της αγροτικής εστία…

...� εστίας απευθύνεται μόνο σε αγρότες, τα προγράμματα της ΔΥΠΑ απευθύνονται σε εργαζόμενους και άνεργους και το 'Τουρισμός για όλους' περιλαμβάνει και τους συνταξιούχους.Η υποβολή των αιτήσεων για τις δωρεάν διακοπές μέσω της ΔΥΠΑ αναμένουμε να ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα....

Τα προγράμματα της ΔΥΠΑ απευθύνονται σε εργαζόμενους και άνεργους και το ‘Τουρισμός για όλους’ περιλαμβάνει και τους συνταξιούχους.

Το καλοκαίρι έρχεται και βγαίνουν τα προγράμματα για τουρισμό είτε από την ΔΥΠΑ (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης) είτε από την Αγροτική Εστία για τους αγρότες αλλά και το υπουργείο Τουρισμού με το πολύ γνωστό πρόγραμμα ‘Τουρισμός για όλους’

Το πρόγραμμα της αγροτικής εστίας απευθύνεται μόνο σε αγρότες, τα προγράμματα της ΔΥΠΑ απευθύνονται σε εργαζόμενους και άνεργους και το Τουρισμός για όλους‘ περιλαμβάνει και τους συνταξιούχους.

Η υποβολή των αιτήσεων για τις δωρεάν διακοπές μέσω της ΔΥΠΑ αναμένουμε να ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα. Αφορά σε εργαζόμενους με 25 ένσημα τουλάχιστον την τελευταία διετία και ανέργους – τους εγγεγραμμένους στο μητρώο ανέργων. Η περίοδος των διακοπών είναι από 1 Αυγούστου 2023 μέχρι 31 Ιουλίου 2024. Στο πρόγραμμα αυτό υπάρχει μία πολύ μικρή συμμετοχή ή και μηδενική ανάλογα με το που πάει κάποιος.

Να σημειωθεί, μάλιστα, πως όποιος από αυτούς που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα πέρυσι δεν κάνει χρήση του κουπονιού, τότε αποκλείεται από το πρόγραμμα για 2 χρόνια.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε και το γεγονός ότι 13 αναπηρικά επιδόματα επρόκειτο να αυξηθούν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.