Γιαγιά λίγο πριν πεθάνει βρίσκει τζίνι και κάνει 3 ευχές. Η τρίτη είναι: Το ανέκδοτο της ημέρας (27/05)!

May 28, 2023


To Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (27/05) και ελπίζουμε να σας αρέσει όπως το χθεσινό!Πάμε να το δούμε αναλυτικά παρακάτω:Είναι μια γιαγια 90 ετων και εκει που ξεσκαρταρει τα πράματά της και ετοιμάζει τα ρούχα που θα βάλει για το μεγάλο ταξίδι βρισκει ενα λυχνάριΠευτει κατω το λυχναρι βγαινει το τζινι και της λεει…Γιαγιαααα χιλια ευχαριστω. Θα σου κάνω 3 ευχεςΑ…

...αααχ λεει η γιαγια παιδακι μου θα ηθελα να ειχα λεφταΕυκολο αυτο, κανει 2 στροφες το τζινι και γεμιζει το σπιτι λιρες δολαρια και ευρωΤωρα θα ηθελα να….με κανεις 20 ετων ΓΥΝΑΙΚΑΡΑΛίγο δύσκολο λεει το τζινι αλλα…κανει καμια 100αρια στοφες και η πρωην γρια εγινε ενα ΤOYMΠΑΝΟ 20αρα...

To Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (27/05) και ελπίζουμε να σας αρέσει όπως το χθεσινό!

Πάμε να το δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Είναι μια γιαγια 90 ετων και εκει που ξεσκαρταρει τα πράματά της και ετοιμάζει τα ρούχα που θα βάλει για το μεγάλο ταξίδι βρισκει ενα λυχνάρι
Πευτει κατω το λυχναρι βγαινει το τζινι και της λεει…
Γιαγιαααα χιλια ευχαριστω. Θα σου κάνω 3 ευχες
Ααααχ λεει η γιαγια παιδακι μου θα ηθελα να ειχα λεφτα
Ευκολο αυτο, κανει 2 στροφες το τζινι και γεμιζει το σπιτι λιρες δολαρια και ευρω
Τωρα θα ηθελα να….

με κανεις 20 ετων ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ
Λίγο δύσκολο λεει το τζινι αλλα…
κανει καμια 100αρια στοφες και η πρωην γρια εγινε ενα ΤOYMΠΑΝΟ 20αρα να σου πεφτει το σγονι

Και τωρα θα θελα….
Να λεει ειμαι χρονια χηρα, θα ηθελα να κανεις το γάτο μου ενα παιδαρα 25άρη

Την κοιτα το τζινι κανει 800 περιστροφες και εξαφανιζεται και στη θεση του γατου της εμφανιζεται ενας 25αρης ΚΟΥΡΟΣ θεος!

Τον κοιτα η πρωην γρια νυν 2οαρα καλλονη και εκει που ειναι ετοιμη να… Της λεει ο 25αρης πρωην γάτος
Γιαγιάκα τωρα ειμαι σιγουρος οτι το μεταμιωσες που με εκανες ανδρα
Τι λες του λεει, φυσικα και οχι
και απαντα ο πρωην γατος νυν 25άρης

Ξεχνας οτι με εχεις στειρώσει!

Γιαγιά λίγο πριν πεθάνει βρίσκει τζίνι και κάνει 3 ευχές. Η τρίτη είναι: Το ανέκδοτο της ημέρας (27/05)!

Ο Τοτός κάνει πάρτυ στο σπίτι του για τα γενέθλια του

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας

Αυτό είναι, λοιπόν, το ανέκδοτο για σήμερα:

Ο Τοτός κάνει πάρτυ στο σπίτι του για τα γενέθλια του. Η μητέρα του είναι στην κουζίνα και ετοιμάζει λιχουδιές για τα παιδιά. Εκείνη την ώρα έρχεται ο πατέρας του Τοτού από τη δουλειά και λέει στη γυναίκα του…

– Γυναίκα έχω ορμές και θέλω να κάνουμε έρωτα τώρα αμέσως.

– Μα αντρούλη, έχουμε πάρτι, καλεσμένους και θα γίνουμε ρεζίλη.

– Δεν αντέχω ούτε λεπτό και πρέπει να κάνουμε κάτι για να τα βολέψουμε.

– Δηλαδή σαν τι;

– Να, εσύ θα κοπείς λίγο με το μαχαίρι, θα σπάσουμε και ένα πιάτο και θα πούμε ότι έσπασε ένα πιάτο και κόπηκες όταν μάζευες τα σπασμένα και ότι θα πάμε πάνω για να στο δέσω.

Πράγματι κόβεται λίγο η μητέρα του Τοτού, πετάνε και ένα πιάτο κάτω για να σπάσει. Ακούει ο Τοτός το θόρυβο και τρέχει στην κουζίνα.

– Τι έγινε;

– Τίποτα σημαντικό, απαντάει ο πατέρας του, έσπασε ένα πιάτο η μαμά σου και κόπηκε όταν τα μάζευε και θα πάμε πάνω να το δέσουμε.

– Καλά, λέει ο Τοτός και ξαναγυρίζει στους φίλους του, ενώ οι γονείς του πήγανε επάνω.

Η ώρα περνούσε, οπότε ο Τοτός ανησύχησε και πήγε επάνω να τι γίνεται. Περνώντας έξω από την κρεβατοκάμαρα των γονιών άκουσε βογκητά. Σκύβει και βλέπει τους γονείς του να κάνουν έρωτα. Αμέσως αλλάζει χρώμα και γίνεται άσπρος, κατεβαίνει με τα τέσσερα τα σκαλοπάτια, τρέχει κλείνει τη μουσική και γυρίζει προς τους φίλους του και τους λέει:

– Μην τολμήσει κανένας να σπάσει πιάτο γιατί θα τον @αμήσει ο πατέρας μου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.