Μια έγκυος αγνόησε τις συμβουλές του γιατρού για έκτρωση… 20 χρόνια αργότερα δημοσιεύει αυτό!

May 28, 2023


Δεν ήταν έγκυος ούτε σε ένα, ούτε σε δύο αλλά σε πέντε μωρά! Είναι κάτι σπάνιο να συμβεί, αλλά για την Σούζαν έγινε πραγματικότητα. Η 28χρονη τότε μητέρα, συμβουλεύτηκε από τον γιατρό της να ματαιώσει την εγκυμοσύνη, και να κάνει επιλεκτική έκτρωση, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Δείτε την φωτογραφία 20 χρόνια μετά!Αλλά τι είναι μια επιλεκτική έκτρωση; Είναι μια μορφή θεραπευτικής έκτρωσης. Ένα ή περισσότε…

...ρα έμβρυα αφαιρούνται για να αυξήσουν την πιθανότητα επιβίωσης για τα υπόλοιπα. Η επιλεκτική άμβλωση χωρίς ιατρικούς λόγους που βασίζονται μόνο στο φύλο είναι παράνομη.Η Σούζαν αρνήθηκε να το κάνει χωρίς δισταγμό και οδηγήθηκε σε ειδικό. Ωστόσο, πήρε την ίδια συμβουλή: να...

Δεν ήταν έγκυος ούτε σε ένα, ούτε σε δύο αλλά σε πέντε μωρά! Είναι κάτι σπάνιο να συμβεί, αλλά για την Σούζαν έγινε πραγματικότητα. Η 28χρονη τότε μητέρα, συμβουλεύτηκε από τον γιατρό της να ματαιώσει την εγκυμοσύνη, και να κάνει επιλεκτική έκτρωση, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Δείτε την φωτογραφία 20 χρόνια μετά!

Αλλά τι είναι μια επιλεκτική έκτρωση; Είναι μια μορφή θεραπευτικής έκτρωσης. Ένα ή περισσότερα έμβρυα αφαιρούνται για να αυξήσουν την πιθανότητα επιβίωσης για τα υπόλοιπα. Η επιλεκτική άμβλωση χωρίς ιατρικούς λόγους που βασίζονται μόνο στο φύλο είναι παράνομη.

Η Σούζαν αρνήθηκε να το κάνει χωρίς δισταγμό και οδηγήθηκε σε ειδικό. Ωστόσο, πήρε την ίδια συμβουλή: να συνεχίσει την εγκυμοσύνη με μερικά από τα έμβρυα. Η Σούζαν και ο σύζυγός της επέμειναν στην επιλογή τους και δεν θα το μετάνιωναν αργότερα. Επίσης, μια 52χρονη έγκυος κυοφορεί τα δίδυμα παιδιά του γαμπρού της, αλλά, όταν οι γιατροί είδαν τον υπέρηχο, «πάγωσαν»!

20 χρόνια αργότερα, η Σούζαν δεν έχει καμία απογοήτευση για την απόφασή της. Δεν υπήρξαν επιπλοκές κατά τη γέννηση και μέχρι τώρα όλα τα παιδιά της έχουν περάσει τις εξετάσεις τους ταυτόχρονα. Η μητέρα τους είναι πολύ υπερήφανη και δημοσιεύσει μια φωτογραφία των πέντε (αποφοίτων) παιδιών της στο Facebook.

«Κοιτάζοντας την απόφαση μου 20 χρόνια αργότερα, δεν λυπάμαι καθόλου. Δεν θα ήμουν σε θέση να ζήσω χωρίς κανέναν από αυτούς ». Αφού όλοι ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους, τρεις από αυτούς προσχώρησαν στο στρατό για να υπηρετήσουν τη χώρα τους και δύο ακολουθούν ιατρική καριέρα.

Τα πέντε παιδιά της σήμερα
Τα πέντε παιδιά της σήμερα

24χρονη έγκυος πήγε στο νοσοκομείο για να γεννήσει και η 44χρονη μάνα της το έσκασε με τον πατέρα του μωρού!

Μια ιστορία που μοιάζει βγαλμένη από βραζιλιάνικη σαπουνόπερα φέρνει στο φως η βρετανική εφημερίδα Sun και αφορά στη διπλή προδοσία που βίωσε μια 24χρονη έγκυος από τον σύντροφό της και την ίδια της τη μητέρα!

Την σχεδόν απίστευτη ιστορία αφηγήθηκε το «θύμα» της συγκεκριμένη υπόθεσης στη βρετανική εφημερίδα. Όπως αφηγείται η Τζες Όλντριτζ, που απέκτησε πολύ πρόσφατα το δεύτερό της παιδί, όταν επέστρεψε από το μαιευτήριο στο σπίτι βρέθηκε αντιμέτωπη με μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη:.

Ο σύντροφός της και πατέρας των παιδιών της την είχε εγκαταλείψει, φεύγοντας από το σπίτι για να ζήσει τον έρωτά του με τη… μητέρα της.

Ο παράνομος δεσμός ανάμεσα στον Ράιαν Σελντον, 29 ετών, και την Τζορτζίνα Όλντριτζ, 44 ετών, ξεκίνησε το διάστημα που η Τζες ήταν έγκυος. Η ίδια και ο σύντροφός της είχαν πάει να συγκατοικήσουν με τη μητέρα της και τον σύζυγό της, Έρικ, προκειμένου να περάσουν όλοι μαζί την περίοδο της καραντίνας, σαν μια σφιχτοδεμένη οικογένεια.

Παρόλο που αυτό το οικογενειακό «bubble» συμμορφωνόταν με τους κανόνες της βρετανικής κυβέρνησης στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας, στους κόλπους του «γεννήθηκε» ένα παράνομο πάθος που παραβίαζε – τουλάχιστον τους συμβατικούς – κανόνες της ηθικής.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες από τη μετακόμιση, η 44χρονη Τζορτζίνα ξεκίνησε να φλερτάρει με τον Ράιαν. Ο δεσμός προχώρησε ταχύτατα και, όταν η Τζες επέστρεψε μαζί με το μωράκι της απο το μαιευτήριο όπου είχε πάει για να γεννήσει, η μητέρα της και ο σύντροφός της είχαν ήδη μετακομίσει σε ένα άλλο σπίτι, 50 χλμ μακριά. Όταν η 24χρονη αναζήτησε τη μητέρα της για να της ζητήσει τον λόγο, έλαβε την εξής απάντηση: «Δεν επιλέγουμε ποιον θα ερωτευτούμε».

«Είναι η απόλυτη προδοσία. Αυτό που περιμένει κανείς από μια γιαγιά είναι να αγαπήσει το εγγόνι της, όχι τον πατέρα του. Αντί να είναι τρυφερή γιαγιά για τα δύο παιδιά μου και να με βοηθά στην ανατροφή τους, είναι κάπου και πλαγιάζει με τον φίλο μου. Η καρδιά μου έχει ραγίσει και αισθάνομαι ότι έχασα τα πάντα, τη μητέρα μου και τον πατέρα των παιδιών μου», προσθέτει η 24χρονη.

Ο Ράιαν, που εργάζεται ως πωλητής ανταλλακτικών αυτοκινήτων, και η Τζες ήταν ζευγάρι τρία χρόνια, προτού το σκάσει με τη μητέρα της. Απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την Τζορτζιάνα, τον Σεπτέμβριο του 2019. Έναν χρόνο αργότερα, όταν η Τζες είχε μείνει έγκυος στον μικρό Ρούμπεν, αποφάσισε να μετακομίσουν οικογενειακώς με τη μητέρα της και τον σύζυγό της Έρικ στο Γλόστερσαϊρ, ώστε να έχει βοήθεια με την εγκυμοσύνη εν μέσω της πανδημίας.

«Πήγαμε να μείνουμε με τη μαμά και τον μπαμπά μου, επειδή θεωρήσαμε ότι θα βόλευε πολύ. Μου υποσχέθηκε ότι θα με διευκόλυνε στην εγκυμοσύνη μου, αλλά συνέβη το αντίθετο. Ήμασταν κλεισμένοι μέσα για μήνες κατά τη διάρκεια του lockdown.

Η έγκυος και ο πατέρας του παιδιού
Η έγκυος και ο πατέρας του παιδιού

Ήταν πολύ δύσκολο γιατί ο Ράιαν και η μαμά μου φλέρταραν συνεχώς. Αισθανόμουν πολύ άβολα, ήταν μια φρικτή εμπειρία. Τα βράδια άρχισαν να πίνουν Bacardi και να χασκογελάνε μόνοι τους στην κουζίνα, ενώ ο πατέρας μου κι εγώ βλέπαμε τηλεόραση στον καναπέ.

Μια φορά είδα τον Ράιαν να αγγίζει τα οπiσθια της μητέρας μου κι εκείνος μου είπε ότι προσπαθούσε απλά να την σπρώξει στη άκρη για να περάσει. Είχα προαίσθημα ότι κάτι γινόταν για μήνες, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Ήταν αηδιαστικό. Φορούσε κοντά φορέματα και του τριβόταν στον καναπέ», λέει η 24χρονη.

Η Τζες είχε προσπαθήσει να τους κάνει να παραδεχθούν την αλήθεια, όμως εκείνοι της έλεγαν ότι φανταζόταν πράγματα και ότι δεν συνέβαινε τίποτα μεταξύ τους.

Όταν τελικά έφτασε η στιγμή της γέννας με καισαρική στα τέλη του Γενάρη, η Τζες έφησε την κόρη της Τζορτζιάνα στο σπίτι της αδελφής της. Στην γέννα της 24χρονης ήταν παρούσα η 44χρονη μητέρα της, παρά το ρήγμα στις σχέσεις τους. Μερικές ώρες μετά τον τοκετό, ο Ράιαν χώρισε την Τζες με μήνυμα, ισχυριζόμενος ότι τον έχουν κουράσει οι κατηγορίες της.

Την επόμενη μέρα, πήγε να δει τον γιο του στο νοσοκομείο, έχοντας προηγουμένως περάσει από το σπίτι για να μαζέψει τα πράγματά του. Αυτό που δεν γνώριζε τότε η Τζες ήταν ότι την ίδια κιόλας μέρα μετακόμιζε μαζί με τη μητέρα της σε ένα σπίτι σε μια άλλη κομητεία. «Δεν έχασαν λεπτό. Είχε βάλει τη μητέρα μου να τον περιμένει στο φορτωμένο αμάξι στο πάρκινγκ του μαιευτηρίου, για να φύγουν αμέσως».

Η Τζες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 30 Ιανουαρίου, και διαπίστωσε ότι ο Ράιαν και η Τζορτζίνα το είχαν σκάσει μαζί. Για δύο μέρες ο 29χρονος συνέχισε να αρνείται τα πάντα, προτού τελικά παραδεχτεί την αλήθεια. Τόσο ο πρώην σύντροφός της όσο και η μητέρα της, της έδωσαν την ίδια δικαιολογία όταν τους ζήτησε εξηγήσεις: Δεν επιλέξαμε να ερωτευτούμε, ήταν κάτι πάνω από τις δυνάμεις μας.

Σύμφωνα με την 24χρονη, η μητέρα της της είχε εκμυστηρευθεί μερικές εβδομάδες προτού μπει να γεννήσει ότι σκεφτόταν να αφήσει τον πατέρα της, όμως η κοπέλα δεν είχε υποψιαστεί τότε ότι θα το έσκαγε με τον δικό της σύντροφο!

Μετά τον σάλο που προκάλεσε το χθεσινό δημοσίευμα της Sun, η εφημερίδα επικοινώνησε με το ζευγάρι που ζει προς το παρόν στο σπίτι της αδελφής της Τζορτζίνα (και θείας της Τζες), ενώ σχεδιάζει σύντομα να βρει τη δική του ερωτiκή φωλιά. Το σχόλιο της 44χρονης στην εφημερίδα ήταν ότι «αυτά τα πράγματα συμβαίνουν», ενώ ο 29χρονος δηλώνει αποφασιμένος να ζήσει τον μεγάλο του έρωτα, χωρίς να τον ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.