Παντρεύτηκαν Μουζουράκης & Κοζάρη – Καταχειροκροτήθηκαν στην έξοδο τους από την εκκλησία

May 27, 2023


Το νησί της Αίγινας πλημμύρισε από κόσμο και πρόσωπα της ελληνικής showbiz το Σάββατο 27/5 εν όψει του γάμου του Πάνου Μουζουράκη με την αγαπημένη του, Μαριλού Κοζάρη (δείτε εδώ την άφιξη του γαμπρού στην εκκλησία). Η νύφη – εγκυμονούσα κατέφθασε με ένα λευκό, vintage αυτοκίνητο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) και στη συνέχεια οδηγήθηκαν όλοι μαζί στο εκκλησάκι για να τελεστεί το μυστήριο.Μέ…

...2FzXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Η νύφη - εγκυμονούσα κατέφθασε με ένα λευκό, vintage αυτοκίνητο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) και στη συνέχεια οδηγήθηκαν όλοι μαζί στο εκκλησάκι για να τελεστεί το μυστήριο. ...

Το νησί της Αίγινας πλημμύρισε από κόσμο και πρόσωπα της ελληνικής showbiz το Σάββατο 27/5 εν όψει του γάμου του Πάνου Μουζουράκη με την αγαπημένη του, Μαριλού Κοζάρη (δείτε εδώ την άφιξη του γαμπρού στην εκκλησία).


Η νύφη – εγκυμονούσα κατέφθασε με ένα λευκό, vintage αυτοκίνητο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) και στη συνέχεια οδηγήθηκαν όλοι μαζί στο εκκλησάκι για να τελεστεί το μυστήριο.

Η έξοδος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κοζάρη από την εκκλησία μετά το γάμο τους

Μέσα από τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr βλέπουμε τα πρώτα πλάνα από την έξοδο του ζευγαριού, αφού ολοκληρώθηκε το μυστήριο και πήραν τις ευλογίες του παππά, με τους δύο να φεύγουν με το ίδιο αυτοκίνητο, όσο οι καλεσμένοι τους χειροκροτούσαν.

Μουζουράκης - Κοζάρη

γάμος Μουζουράκη

Το ξεκαθάρισμα της Καινούργιου για τον γάμο της κολλητής της

Λίγες ημέρες πριν τον γάμο του, ο Πάνος Μουζουράκης δημοσίευσε ένα βίντεο όπου ο ίδιος με χιούμορ απευθύνθηκε προς τους δημοσιογράφους που θέλουν να στείλουν κάμερες και ρεπόρτερ στον γάμο του (δείτε το εδώ), όμως ξέσπασε τεράστια θύελλα αντιδράσεων προς το πρόσωπό του από τους παρουσιαστές των καναλιών (δείτε εδώ τις φωνές στο Πρωινό μας κατά του καλλιτέχνη).

Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν την Παρασκευή 26/5 μίλησε στην εκπομπή της, Super Κατερίνα, στο κανάλι του ALPHA για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Λίγο να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, γιατί το συζήτησα και χθες με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και προβάλλεται σε όλους τους σταθμούς. Έκανε ένα χιουμοριστικό βίντεο ο Πάνος στο YouTube, δεν πρόσβαλε ποτέ κανέναν δημοσιογράφο. Αυτό που είπε είναι “Παρακαλώ, έναν σεβασμό”. Θα μπορούσε να κάνει μηνύσεις. Ζήτησε σεβασμό.

Να πω ότι η φίλη μου, η μέλλουσα σύζυγός του είναι και σε ενδιαφέρουσα και όπως καταλαβαίνετε είναι σε μία ευάλωτη φάση. Εγώ έκανα την κουβέντα με τη Μαριλού και τον Πάνο και τους είπα “Πείτε μου, εάν δεν θέλετε, εμείς δεν το παίζουμε καθόλου τη Δευτέρα”, δεν μας νοιάζει. Αυτό που μου είπαν τα παιδιά είναι ότι εμείς ποτέ δεν είπαμε κάτι τέτοιο, απλά ζητήσαμε μία διακριτικότητα και έναν σεβασμό.

Ότι δηλαδή δεν θα πάει ο ρεπόρτερ με το μικρόφωνο να πάρει μία δήλωση. Το να τραβήξουν κάποια πλάνα οκ. Κάποιοι το πήραν στα σοβαρά και είπαν ότι δεν σέβονται τους δημοσιογράφος. Παιδιά, είναι δυνατόν;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ενώ στη συνέχεια η ίδια αστειεύτηκε: «Εγώ πρέπει να πάω μόνη μου επειδή θα έχει κάμερες και δημοσιογράφους. Και να ήθελα να πάρω και κάποιον μαζί…».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.