«Μάνα βγες έξω τώρα»: Το βίντεο- έπος με τον Μητσικώστα σε ρόλο Τσιτσιπά και τον Καλυβάτση να κάνει τη μητέρα του

May 27, 2023


Μητσικώστας και Καλυβάτσης κεντάνε στο mitsi var: Γιώργος Μητσικώστας επέστρεψε δυναμικά στην ελληνική τηλεόραση με το «Mitsi Var» (κάθε Παρασκευή στις 21:00 στο Action24). Μαζί του και ο Σωτήρης Καλυβάτσης, με απολαυστικές ερμηνείες που ξεπερνούν ακόμα κι εκείνες του ΑΜΑΝ.Στο σημερινό επεισόδιο οι τηλεθεατές της εκπομπής θα δουν να παρελαύνουν μπροστά τους όλα τα πρόσωπα της επικαιρότητας: Ζωή Κω…

...νσταντοπούλου, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιώργος Μπαρτζώκας, Παύλος Πολάκης, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Βίκτωρ Βερνίκος (μαζί με τον Διονύση Ατζαράκη σε quest εμφάνιση) και πολλοί ακόμα.Και φυσικά από το μενού δεν θα μπορούσαν να λείπουν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς...

Μητσικώστας και Καλυβάτσης κεντάνε στο mitsi var: Γιώργος Μητσικώστας επέστρεψε δυναμικά στην ελληνική τηλεόραση με το «Mitsi Var» (κάθε Παρασκευή στις 21:00 στο Action24). Μαζί του και ο Σωτήρης Καλυβάτσης, με απολαυστικές ερμηνείες που ξεπερνούν ακόμα κι εκείνες του ΑΜΑΝ.

Στο σημερινό επεισόδιο οι τηλεθεατές της εκπομπής θα δουν να παρελαύνουν μπροστά τους όλα τα πρόσωπα της επικαιρότητας: Ζωή Κωνσταντοπούλου, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιώργος Μπαρτζώκας, Παύλος Πολάκης, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Βίκτωρ Βερνίκος (μαζί με τον Διονύση Ατζαράκη σε quest εμφάνιση) και πολλοί ακόμα.

Και φυσικά από το μενού δεν θα μπορούσαν να λείπουν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τη μητέρα του. Το σκηνικό που έγινε viral τις προηγούμενες μέρες δεν γινόταν να μην περάσει από το «Mitsi Var» για… έλεγχο.

Δείτε ένα απόσπασμα από το βίντεο- έπος με τον Μητσικώστα σε ρόλο Τσιτσιπά και τον Καλυβάτση στο ρόλο της μητέρας του, που θα προβληθεί ολόκληρο το βράδυ στην εκπομπή!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.