Γιάννης Αγγελάκας -«Δεν χωράει στο μυαλό μου όλη αυτή η παράνοια και η βλακεία»

May 27, 2023


Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιάννης Αγγελάκας, ύστερα από 13 χρόνια, στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» και την Φανή Πλατσατούρα το απόγευμα της Παρασκευής στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην προσωπική και επαγγελματική του διαδρομή, τις μουσικές συχνότητες που επικοινωνεί στο κοινό και την εικόνα της σημερινής κοινωνίας.Ειδικότερα, ο Γιάννης Αγγελάκα…

...ς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω καλή επαφή με τον εαυτό μου από την εφηβεία, από τα παιδικά μου χρόνια μέχρι τώρα. Έζησα και ζω όπως ονειρευόμουν ότι ήθελα να ζήσω όταν ήμουν έφηβος. Δηλαδή να ζω από αυτό που αγαπάω, να μην χρειάζεται να κάνω άλλα πράγματα που να με αποσπούν...

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιάννης Αγγελάκας, ύστερα από 13 χρόνια, στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» και την Φανή Πλατσατούρα το απόγευμα της Παρασκευής στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην προσωπική και επαγγελματική του διαδρομή, τις μουσικές συχνότητες που επικοινωνεί στο κοινό και την εικόνα της σημερινής κοινωνίας.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Αγγελάκας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω καλή επαφή με τον εαυτό μου από την εφηβεία, από τα παιδικά μου χρόνια μέχρι τώρα. Έζησα και ζω όπως ονειρευόμουν ότι ήθελα να ζήσω όταν ήμουν έφηβος. Δηλαδή να ζω από αυτό που αγαπάω, να μην χρειάζεται να κάνω άλλα πράγματα που να με αποσπούν για να βιοπορίζομαι και κυρίως να γνωρίζω όλο και πιο βαθιά τον εαυτό μου. Τον νεαρό μου εαυτό τον βρίσκω μια χαρά, δεν θα του έλεγα τίποτα σήμερα. Είχε να περπατήσει έναν δρόμο, τον έφτασε μέχρι εδώ οπότε θα του έδινα ένα φιλάκι».

«Εντάξει, δεν ήμουν και καμιά εύκολη περίπτωση. Εκπέμπω κάποιες συχνότητες δημιουργικά, καλλιτεχνικά, όπως μπορεί να το πει ο καθένας. Το να συντονίζεται κάποιος, με αυτό που φτιάχνω, φτιάχνει μια σχέση η οποία και με γοητεύει και επίσης μου δίνει δύναμη και από άποψη βιοποριστική ακόμα. Νιώθω ευγνωμοσύνη για τον κόσμο που συντονίζεται με την αισθητική μου και τις δύσκολες κατά καιρούς επιλογές μου και όλα αυτά που έκανα ότι ήθελα. Νιώθω ευγνωμοσύνη και αυτόν τον κόσμο και νιώθω ευγνωμοσύνη και για αυτή την σχέση. Έχω περάσει πολλά χρόνια ψάχνοντας να βρω ερημιές, να αράξω ήσυχα και μόνος. Πάντα το κάνω, ακόμα και σήμερα».

«Την σημερινή εποχή εγώ δεν μπορώ να την καταλάβω γιατί την θεωρώ παρανοϊκή. Δηλαδή δεν χωράει στο μυαλό μου όλη αυτή η παράνοια και η βλακεία που ζω οπότε… δεν έχω να χαρακτηρίσω τίποτα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει Δεν πιστεύω σε αυτή την κοινωνία, είναι σε παραίσθηση. Είμαι όμως αισιόδοξος ότι σε 2000 χρόνια θα είμαστε μια χαρά όλοι. Εντάξει, δεν είναι πολύ».» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιάννης Αγγελάκας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.