«Γιατί κρύβει την κοιλιά της;»: Σούσουρο με την εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη στις εκλογές – Η κίνηση που άναψε «φωτιές» περί εγκυμοσύνης (Video)

May 26, 2023


Η Σία Κοσιώνη όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε την παράσταση την Κυριακή των εκλογών στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ όπου βρέθηκε για να καλύψει τηλεοπτικά και δημοσιογραφικά τα εκλογικά αποτελέσματα. Εντυπωσιακή στα άσπρα ντυμένη ενώ δίπλα της ήταν και η πολύπειρη Έλλη Στάη. Παράλληλα, δείτε εδώ έναν μορφασμό της Σίας Κοσιώνη και την… δικαιολογία της παρουσιάστριας στην κάμερα.Ωστόσο, την παράσταση…

...ιση της Σίας Κοσιώνη στις εκλογές - Η κίνηση που άναψε «φωτιές» περί εγκυμοσύνηςΩστόσο, την παράσταση ή μάλλον τα βλέμματα των τηλεθεατών τράβηξε και το γεγονός πως η Σία έκρυβε συνεχώς την κοιλιά της τις περισσότερες στιγμές με τις φήμες περί εγκυμοσύνης να φουντώνουν. Έτσι...

Η Σία Κοσιώνη όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε την παράσταση την Κυριακή των εκλογών στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ όπου βρέθηκε για να καλύψει τηλεοπτικά και δημοσιογραφικά τα εκλογικά αποτελέσματα. Εντυπωσιακή στα άσπρα ντυμένη ενώ δίπλα της ήταν και η πολύπειρη Έλλη Στάη. Παράλληλα, δείτε εδώ έναν μορφασμό της Σίας Κοσιώνη και την… δικαιολογία της παρουσιάστριας στην κάμερα.

Σούσουρο με την εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη στις εκλογές – Η κίνηση που άναψε «φωτιές» περί εγκυμοσύνης

Ωστόσο, την παράσταση ή μάλλον τα βλέμματα των τηλεθεατών τράβηξε και το γεγονός πως η Σία έκρυβε συνεχώς την κοιλιά της τις περισσότερες στιγμές με τις φήμες περί εγκυμοσύνης να φουντώνουν. Έτσι δεν έλειψαν τα σχόλια ότι ίσως η Σία Κοσιώνη είναι ξανά έγκυος από τον Κώστα Μπακογιάννη.

Η οικοδέσποινα της βραδιάς, ζήτησε μερικές συμβουλές για τα τελευταία λεπτά πριν το exit poll και από την πολύπειρη Έλλη Στάη.

«Εγώ θέλω να πω στην Έλλη Στάη, που θα με καταλάβει… Αυτά τα τελευταία τρία, τέσσερα λεπτά που περίμενες μέχρι το exit poll, εσυ τι έκανες;», ρώτησε αρχικά η Σία Κοσιώνη.

“Γιατί κρύβει την κοιλιά της;”

«Μετά από 8,5 ώρες…»: Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά την εκλογική βραδιά

Μετά από μια δύσκολη τηλεοπτική βραδιά εξαιτίας των βουλευτικών εκλογών, η Σία Κοσιώνη επιτέλους βρήκε ευκαιρία να χαλαρώσει λίγο πριν τον δεύτερο γύρο που έρχεται στις επόμενες εβδομάδες. Με την ευκαιρία, δείτε το σκηνικό που «πάγωσε» την Σία Κοσιώνη.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media, όπου κάθεται στο άδειο της πλατό μετά από 8,5 ολόκληρες ώρες!

«Στιγμές χαλάρωσης και περισυλλογής μετά από 8,5 ώρες στον αέρα… Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου στον ΣΚΑΙ που έδειξαν για μία ακόμη φορά τη “στόφα” μας, σε όλους τους καλεσμένους που μας τίμησαν και πάνω από όλα σε όλους εσάς που και χθες ήσασταν εκεί μαζί μας», έγραψε η Σία Κοσιώνη.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.