Τριαντάφυλλος: Πυρά κατά της παραγωγής του Survivor – Δεν ξαναμιλάει σε Σάκη – Μαριαλένα

May 26, 2023


«Δεν μαζεύεται πια αυτό. Ξενέρωσε ο κόσμος», είπε ο Τριαντάφυλλος για το Survivor All Star.Με την παραγωγή του Survivor «τα έβαλε» ο Τριαντάφυλλος, ενώ μετά από όσα είδε στο ριάλιτι αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται να ξαναμιλήσει στον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.Για το βίντεο που διέρρευσε και δείχνει τη Μαριαλένα και το Σάκη να κρύβουν κάτι, με πολλούς να υποψιάζονται ότι πρόκειται για κ…

...ι για κάποιο κινητό, ο τραγουδιστής είπε: «Δεν ξέρω αν είναι κινητό ή κάτι άλλο. Έτσι όπως φαίνεται είναι σαν παλιό μικρό τηλεφωνάκι. Αλλά δεν νομίζω, γιατί δεν θα το έκαναν αυτό οι συγκεκριμένοι. Πρέπει να το δει η παραγωγή».Όσο για το πώς αντέδρασε ανέφερε: «Περίεργα αντέδρασα...

«Δεν μαζεύεται πια αυτό. Ξενέρωσε ο κόσμος», είπε ο Τριαντάφυλλος για το Survivor All Star.

Με την παραγωγή του Survivor «τα έβαλε» ο Τριαντάφυλλος, ενώ μετά από όσα είδε στο ριάλιτι αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται να ξαναμιλήσει στον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Για το βίντεο που διέρρευσε και δείχνει τη Μαριαλένα και το Σάκη να κρύβουν κάτι, με πολλούς να υποψιάζονται ότι πρόκειται για κάποιο κινητό, ο τραγουδιστής είπε: «Δεν ξέρω αν είναι κινητό ή κάτι άλλο. Έτσι όπως φαίνεται είναι σαν παλιό μικρό τηλεφωνάκι. Αλλά δεν νομίζω, γιατί δεν θα το έκαναν αυτό οι συγκεκριμένοι. Πρέπει να το δει η παραγωγή».

Όσο για το πώς αντέδρασε ανέφερε: «Περίεργα αντέδρασα κι εγώ. Έγραψα κιόλας στο στόρι μου ότι “δεν το πιστεύω”. Άμα είναι κινητό να αποβληθούν»

Σε ό,τι αφορά στη σχέση του με το Σάκη και τη Μαριαλένα τόνισε ότι δεν έχουν πλέον κάτι να πουν καθώς πήραν το μέρος του Κόρο.

«Πλέον τα παιδιά είναι αλλού. Είναι με τον Κόρο, οπότε δεν έχουμε να πούμε και πολλά και τελείωσε η σχέση αυτή. Τα “αδέρφια” και “κουμπάρε μου” και έτσι… τελειώσαμε εδώ. Επέλεξαν κάτι άλλο και είναι αλλού το θέμα. Αυτό που έγινε το 2021 δεν το ξεχνάω. Όπως είδαμε ο Κόρο έφυγε. Να ‘ναι καλά, απλά όχι…»

Τέλος, για πώς βλέπει το ριάλιτι φέτος, ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Φέτος δεν ήταν αυτό που φανταζόμουν και το δείχνουν και τα νούμερα. Περίμενα κάτι διαφορετικό και δεν θα γίνει ποτέ. Δεν μαζεύεται πια αυτό. Ξενέρωσε ο κόσμος

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.