Παρατάει την καριέρα της γιατί μπούχτισε: Τα αρνητικά σχόλια στην Σοφία Μουτίδου και το νέο της επάγγελμα

May 25, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε σήμερα καλεσμένη η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου όπου αποκάλυψε τη στροφή της καριέρας της.

(adsby…

... H Σοφία Μουτίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα stand up που κάνει τα τελευταία δέκα χρόνια, στις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται και τους λόγους που τις απορρίπτει αλλά και στα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς έχει ακούσει.«Καθόλου...



Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε σήμερα καλεσμένη η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου όπου αποκάλυψε τη στροφή της καριέρας της.



H Σοφία Μουτίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα stand up που κάνει τα τελευταία δέκα χρόνια, στις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται και τους λόγους που τις απορρίπτει αλλά και στα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς έχει ακούσει.

«Καθόλου σeξουαλιζέ δεν νιώθω, εδώ με φτιάξανε γιατί ήρθα σαν τη πλύστρα» δήλωσε αρχικά η Μουτίδου και στη συνέχεια αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά πως έχει αρχίσει να κάνει μαθήματα ψυχοθεραπείας για να γίνει σύμβουλος ψυχικής υγείας μιας και πρόκειται για κάτι που πάντα της άρεσε.



«Μου έγιναν τρεις προτάσεις για παρουσίαση και ένα guest ρόλο σε σήριαλ αλλά δεν ήταν κάτι που μου άρεσε» αποκάλυψε η Μουτίδου.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.