Ρούλα Πισπιρίγκου: Κρατούμενες ειρωνεύονται και χλευάζουν την 33χρονη – «Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ!» (Video)

May 24, 2022


Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Σε δημοσιογράφο της εκπομπής το «Πρωινό» μίλησε μια πρώην κρατούμενη των φυλακών Κορυδαλλού, που έμενε στην ίδια πτέρυγα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.Η ίδια είπε πως ποτέ δεν είχε …

...κάποια επικοινωνία μαζί της, αλλά έτυχε να την συναναστραφεί 2-3 φορές. Ενώ, νέα στοιχεία για τις κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου όσο νοσηλευόταν στα νοσοκομεία η μικρή Τζωρτζίνα ήρθαν και πάλι στη δημοσιότητα.Η πρώην κρατούμενη ανέφερε πως όσες φορές την είδε ήταν ψύχραιμη...

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Σε δημοσιογράφο της εκπομπής το «Πρωινό» μίλησε μια πρώην κρατούμενη των φυλακών Κορυδαλλού, που έμενε στην ίδια πτέρυγα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η ίδια είπε πως ποτέ δεν είχε κάποια επικοινωνία μαζί της, αλλά έτυχε να την συναναστραφεί 2-3 φορές. Ενώ, νέα στοιχεία για τις κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου όσο νοσηλευόταν στα νοσοκομεία η μικρή Τζωρτζίνα ήρθαν και πάλι στη δημοσιότητα.

Η πρώην κρατούμενη ανέφερε πως όσες φορές την είδε ήταν ψύχραιμη και ανέκφραστη, ενώ δεν αντέδρασε ούτε μία φορά σε όσα σχόλια έκαναν για τα παιδιά της οι άλλες κρατούμενες.

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως επειδή όλες γνώριζαν την εμμονή της με τον Μάνο, της φώναζαν συνεχώς για να αντιδράσει «Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ».

«Τις φορές που την είδα φαινόταν ψύχραιμη και ανέκφραστη, σαν να μην αντιλαμβανόταν για τι κατηγορείται και τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Είναι απαξιωτική με τα υπόλοιπες κρατούμενες, αλλά υπερβολικά ευγενική με τους υπαλλήλους, επειδή θέλει να έχει την εύνοιά τους», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Οι κρατούμενες την αντιμετωπίζουν με θυμό και οργή, καθώς εκτός από το ότι η πλειοψηφία είναι μητέρες, βάσει μητρικού ενστίκτου δημιουργεί απέχθεια για ό,τι έχει κάνει.

Ο μόνος τρόπος για να εκφράσουν το θυμό τους οι γυναίκες είναι με το να της φωνάξουν υβριστικά σχόλια από το προαύλιο, το οποίο βλέπει στο δικό της κελί.

Ωστόσο εκείνη όσα σχόλια και να ακούει για τα παιδιά της δεν αντιδράει και η μόνη φορά που είχε έντονη αντίδραση χτυπώντας τα πατζούρια του θαλάμου είναι όταν άκουσε μια κρατούμενη να της φωνάζει κάτι που αφορούσε τον Μάνο.

Οι κρατούμενες της ειρωνεύονται και της φωνάζουν: “Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ”, θέλοντας να προκαλέσουν την αντίδρασή της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.