Μάγκας από… κούνια: Αυτοδίδακτο μωρό χορεύει ζεϊμπέκικο και «ρίχνει» το Youtube

May 16, 2023


Λιώσαμε όταν ανακαλύψαμε αυτό το αυτοδίδακτο μωρό να χορεύει ζεϊμπέκικο… Ένα μωράκι, χορεύει τέλεια και “ρίχνει” το Youtube με τις 263.000 προβολές!Μετά τον πιτσιρικά που χορεύει ζεϊμπέκικο στο γάμο της αδερφής του, βρήκαμε ένα ακόμη, παιδάκι να χορεύει ζεϊμπέκικο σε παιδικό πάρτι. Όπως θα δείτε κι εσείς, το μικρό 2χρονο αγοράκι, χορεύει αξιολάτρευτα και όπως είναι λογικό καταχει…

ροκροτείται απ’ όλους, όσους βρίσκονται εκεί.Δείτε το μωρό να χορεύει ζεϊμπέκικο var cpgClientWidth = document.documentElement.clientWidth; if (cpgClientWidth >= 986) { /* D_Article_Bottom */ document.write(''); } else if (cpgClientWidth < 986 && cpgClientWidth > 745) { /* T_Article_Bottom */ document.write(''); } else { /* M_Article_Bottom */ document.write(''); } Το διαβάσαμε εδώ

Λιώσαμε όταν ανακαλύψαμε αυτό το αυτοδίδακτο μωρό να χορεύει ζεϊμπέκικο… Ένα μωράκι, χορεύει τέλεια και “ρίχνει” το Youtube με τις 263.000 προβολές!

Μετά τον πιτσιρικά που χορεύει ζεϊμπέκικο στο γάμο της αδερφής του, βρήκαμε ένα ακόμη, παιδάκι να χορεύει ζεϊμπέκικο σε παιδικό πάρτι. Όπως θα δείτε κι εσείς, το μικρό 2χρονο αγοράκι, χορεύει αξιολάτρευτα και όπως είναι λογικό καταχειροκροτείται απ’ όλους, όσους βρίσκονται εκεί.

Δείτε το μωρό να χορεύει ζεϊμπέκικο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.