Πόλεμος Ουκρανία: Συγκλονιστική μαρτυρία 18χρονου – «Η μαμά μου πέθανε στην αγκαλιά μου»

May 14, 2022


Ανατριχιάζει η μαρτυρία 18χρονου στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στην περιφέρεια Ντονέτσκ, ο οποίος περπατούσε μαζί με την μητέρα του όταν άρχισαν να πέφτουν οι βόμβες… γεγονότα σαν αυτό είναι η πιο …

...σκληρή απόδειξη ότι ο πόλεμος μαίνεται σκληρός.Την ίδια στιγμή σοβαρότατο «θέμα» φαίνεται πως έχει προκύψει ανάμεσα σε Κίεβο και Παρίσι, μετά την επικοινωνία που είχε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τον Εμανουέλ Μακρόν.Όπως αναφέρει ο 18χρονος προσπάθησε να σώσει την μητέρα του...

Ανατριχιάζει η μαρτυρία 18χρονου στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στην περιφέρεια Ντονέτσκ, ο οποίος περπατούσε μαζί με την μητέρα του όταν άρχισαν να πέφτουν οι βόμβες… γεγονότα σαν αυτό είναι η πιο σκληρή απόδειξη ότι ο πόλεμος μαίνεται σκληρός.

Την ίδια στιγμή σοβαρότατο «θέμα» φαίνεται πως έχει προκύψει ανάμεσα σε Κίεβο και Παρίσι, μετά την επικοινωνία που είχε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τον Εμανουέλ Μακρόν.

Όπως αναφέρει ο 18χρονος προσπάθησε να σώσει την μητέρα του αλλά δεν γινόταν τίποτα, ενώ ανατριχιάζει αναφέροντας πως τα τελευταία λόγια της μαμάς του ήταν: “Είμαι εντάξει.”

Παράλληλα, σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΗΕ πάνω από 6 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την χώρα από την έναρξη του πολέμου.

Δείτε την συγκλονιστική μαρτυρία

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.