Survivor: Αποκαλύφθηκε ένα χρόνο μετά – Η άγνωστη συμφωνία του Ατζούν με τον Τζέιμς Καφετζή

May 14, 2022


Και ενώ οι εξελίξεις στο Survivor 5 “τρέχουν” με τις ομάδες να αλλάζουν ξανά στο επεισόδιο της Κυριακής 15/5 (δείτε πως θα διαμορφωθούν), ενώ θα γίνει και μια οικειοθελή αποχώρηση, έγινε για πρώτη φορ…

...ά μια αποκάλυψη σχετικά με τον 4ο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε η συμφωνία που είχε κάνει η παραγωγή με τον Τζέιμς Καφετζή.Ο διοργανωτής boat party είναι από τους πιο δημοφιλής παίκτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι, ωστόσο αποχώρησε έπειτα από δική...

Και ενώ οι εξελίξεις στο Survivor 5 “τρέχουν” με τις ομάδες να αλλάζουν ξανά στο επεισόδιο της Κυριακής 15/5 (δείτε πως θα διαμορφωθούν), ενώ θα γίνει και μια οικειοθελή αποχώρηση, έγινε για πρώτη φορά μια αποκάλυψη σχετικά με τον 4ο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε η συμφωνία που είχε κάνει η παραγωγή με τον Τζέιμς Καφετζή.

Ο διοργανωτής boat party είναι από τους πιο δημοφιλής παίκτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι, ωστόσο αποχώρησε έπειτα από δική του απόφαση εντελώς ξαφνικά. Το γεγονός πως το Survivor 4 κράτησε περισσότερο από ότι τους είχαν ενημερώσει δεν του άρεσε και επέλεξε να επιστρέψει στο σπίτι του, ενώ λίγο αργότερα έφυγε οικειοθελώς και ο Νίκος Μπάρτζης.

Ένα χρόνο αργότερα λοιπόν, ο Τζέιμς Καφετζής έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter, σχετικά με την αποχώρηση του.

Η συμφωνία Μπάρτζη – Ατζούν στο Survivor 4

Συγκεκριμένα αποκάλυψε «1 year ago! Και επειδή ακόμη με ρωτάνε, αν ήξερες τη δημοφιλία σου θα έφευγες; Η παραγωγή στις συζητήσεις περί αποχώρησης, μού ξεκαθάρισε ότι φαβορί και με διαφορά, είναι ο διοργανωτής boat party και ο αγρότης! Προτίμησα τους 2 extra μήνες, σπιτάκι μου»

Survivor Τζέιμς Καφετζής

Εκτός ΣΚΑΙ το Survivor 5 το Σάββατο 14/5;

Ένας μικρός χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα κανάλια λόγω της Eurovision και πολλά από αυτά αλλάζουν την ροή των προγραμμάτων τους. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν χωρίς βέβαια να επιβεβαιωθούν, μια μεγάλη αλλαγή θα δει και το Survivor 5.

Μπορεί αυτό το Σάββατο 12/5 να περιμέναμε να προβληθεί τις 21:00 το αγώνισμα με το πρώτο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας, ωστόσο οι fans του ριάλιτι επιβίωσης θα δυσαρεστηθούν μόλις ενημερωθούν πως δεν θα βγει στον αέρα λόγω του τελικού της Eurovision.

Σύμφωνα με τα όσα λέγονται τις τελευταίες ώρες, το επεισόδιο του Σαββάτου 14/5 θα προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη 15/5 γιατί στον ΣΚΑΙ υπάρχει φόβος μην δουν τα νούμερα τηλεθέασης να φτάνουν στον πάτο, καθώς ο Μουσικός Διαγωνισμός έχει αποδείξει όλα αυτά με τα 40άρια και τα 60άρια που σημειώνει είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Αλλαγή μάλιστα, θα δει και το The Masked Singer.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: Κόλπο του Ατζούν η αποχώρηση του Κατσαούνη; Τι πραγματικά συνέβη

Αποκλειστικό: Απολύσεις στο Survivor 5 – Έκτακτες κινήσεις της παραγωγής

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.