Γκλέτσος εκθειάζει Τσίπρα στην Άρτα: «Καλώς ήρθες πρόεδρε και αυριανέ πρωθυπουργέ μας»

May 14, 2022


Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν μεταξύ αυτών που υποδέχθηκαν τον Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική αγορά της Άρτας, όπου πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.Με αγκαλιές και χειροκροτήματα υποδέχθ…

...ηκαν τον Αλέξη Τσίπρα οι κάτοικοι της Άρτας, στην κεντρική αγορά της πόλης, όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε περιοδεία ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής.Μεταξύ αυτών και ο Απόστολος Γκλέτσος.«Καλώς ήρθε πρόεδρε κι αυριανέ πρωθυπουργέ μας», είπε στον...

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν μεταξύ αυτών που υποδέχθηκαν τον Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική αγορά της Άρτας, όπου πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αγκαλιές και χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τον Αλέξη Τσίπρα οι κάτοικοι της Άρτας, στην κεντρική αγορά της πόλης, όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε περιοδεία ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής.

Μεταξύ αυτών και ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Καλώς ήρθε πρόεδρε κι αυριανέ πρωθυπουργέ μας», είπε στον Αλέξη Τσίπρα ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας και νυν Περιφερειακής Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας.

Δείτε το βίντεo:

Γκλέτσος σε Τσίπρα στην Άρτα: Καλώς ήρθες πρόεδρε και αυριανέ πρωθυπουργέ μας pic.twitter.com/eZFdhDhDT7

— iEidiseis.gr (@iEidiseisGR) May 13, 2022

 

«Δεν αντέχουμε άλλο, θα πεθάνουμε» – Η γιαγιά που συγκλόνισε τον Αλέξη Τσίπρα στην Άρτα pic.twitter.com/yihJMlCg9s

— iEidiseis.gr (@iEidiseisGR) May 13, 2022

 

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι λόγω της ακρίβειας στους λογαριασμούς ρεύματος, στα προϊόντα του σούπερ μάρκετ, στα καύσιμα.

Ξεχώρισε μια ηλικιωμένη, η οποία εμφανώς απογοητευμένη και με δάκρυα στα μάτια του είπε: «Με μια σύνταξη, 400 το ρεύμα, 300 το ενοίκιο, δεν αντέχουμε άλλο. Δεν μπορούμε άλλο, θα πεθάνουμε».

Λίγα λεπτά αργότερα ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε και τα παράπονα ενός επιχειρηματίας, ο οποίος υπογράμμισε: «Τα μνημόνια ήταν χάδι μπροστά σε αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή. Ο μοναδικός που μπορεί να σου κλείσει ένα μαγαζί είναι η ΔΕΗ. Ούτε το Δημόσιο, ούτε το ΙΚΑ, κανένας. Μόνο η ΔΕΗ. Αφού δεν μας έκλεισαν τα μνημόνια, δεν μας έκλεισε ο κορονοϊός, μας έκλεισε η ΔΕΗ».

Ένας άλλος του είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «δέκα μονάδες μπροστά» για να του απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας: «Εξαρτάται πώς μετράς. Αν βγαίνεις στα καφενεία και στην κοινωνία είναι άλλα τα μεγέθη απ’ αυτά που βλέπεις στην τηλεόραση».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήρε μετά τον λόγο κι απευθυνόμενος προς τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η χώρα μας είναι πρωταθλήτρια στην ακρίβεια σε όλη την Ευρώπη. Η χώρα μας που την ίδια στιγμή είναι στον πάτο στους μισθούς και στο εισόδημα του πολίτη. Επί 9 μήνες με αισχροκέρδεια ο λογαριασμός στον πολίτη. Ήρθε η ώρα να γυρίσει πίσω ο λογαριασμός. Αυτή την Κυριακή στήνουμε 1.000 κάλπες, θέλουμε να γίνουν 1.000 ταχυδρομεία που θα στείλουν τον λογαριασμό συστημένο σε αυτόν που μας οδήγησε εδώ, τον πρωθυπουργό».

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.