Πρώτο ραντεβού; 3 συμβουλές για να νιώθεις άνετα και να τον εντυπωσιάσεις

May 13, 2022


Ήρθε αυτή η πολυπόθητη στιγμή που κανόνισες να βγεις επιτέλους εκείνο το ραντεβού με τον άνθρωπο που σου έχει κλέψει την καρδιά. Χιλιάδες σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό σου: Θα του αρέσω; Θα είμαι άνετη…

...; Θα περάσει καλά μαζί μου;Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι αυτές οι σκέψεις δεν είναι ένα αποκλειστικά δικό σου "πλεονέκτημα".... αλλά είναι σκέψεις που οι περισσότεροι κάνουν πριν από το πρώτο ραντεβού με το άτομο που τους ενδιαφέρει τρελά.Πάρε μία βαθιά ανάσα...

Ήρθε αυτή η πολυπόθητη στιγμή που κανόνισες να βγεις επιτέλους εκείνο το ραντεβού με τον άνθρωπο που σου έχει κλέψει την καρδιά. Χιλιάδες σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό σου: Θα του αρέσω; Θα είμαι άνετη; Θα περάσει καλά μαζί μου;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι αυτές οι σκέψεις δεν είναι ένα αποκλειστικά δικό σου “πλεονέκτημα”…. αλλά είναι σκέψεις που οι περισσότεροι κάνουν πριν από το πρώτο ραντεβού με το άτομο που τους ενδιαφέρει τρελά.

Πάρε μία βαθιά ανάσα και διάβασε τις παρακάτω συμβουλές, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να προετοιμαστείς πριν από το πρώτο σου ραντεβού.

Να είσαι ο εαυτός σου

Η πρώτη και πιο σημαντικό συμβουλή που πρέπει να κρατήσεις σαν φυλαχτό, είναι ότι πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Πίστεψε με έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να εντυπωσιάσεις τον άλλον, όταν είσαι ο εαυτός σου. Αυτή η αυθεντικότητα βγαίνει προς τα έξω, σου δίνει αυτοπεποίθηση και σε κάνει πολύ ενδιαφέρουσα.

Μην προσπαθείς να προσποιηθείς ότι είσαι κάποια άλλη. Είσαι αυτή που είσαι και είσαι υπέροχη!

Πρώτο ραντεβού; Έτσι θα είσαι άνετη και θα τον εντυπωσιάσεις

Φόρα κάτι που σε κάνει να νιώθεις άνετα

Ένας έντονος προβληματισμός πριν από το πρώτο ραντεβού σχετίζεται με το outfit. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι θα είναι καλό να φορέσεις κάτι με το οποίο να νιώθεις άνετα. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι υπερβολικό. Ένα κομψό συνολάκι με στυλ είναι ιδανικό. Δεν χρειάζονται υπερβολές. Άλλωστε το καλύτερο πράγμα που μπορείς να φορέσεις είναι το χαμόγελο σου. Μην το ξεχάσεις…!

Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ 2 + 1 φορέματα από το Bershka που θα τον εντυπωσιάσουν.

Θυμήσου να ρωτάς πράγματα για τη ζωή του

Είναι πολύ σημαντικό σε ένα πρώτο ραντεβού να δείχνεις ενδιαφέρον για τη ζωή του άλλου και να μην μονοπωλείς το ενδιαφέρον, μιλώντας μόνο για τον εαυτό σου. Θα εκτιμήσει πολύ το ενδιαφέρον που θα δείξεις για αυτόν και τη ζωή του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.