
Πως είναι σήμερα: Υπήρξε ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια.Ο Παρασκευάς με το ιδιαίτερο ταπεραμέντο του έδειξε από την πρώτη φορά που βγήκε στο γυαλί ότι θα εντυπωσιάσει. Με την ευκαιρία, δείτε πως είναι σήμερα η Μαρία από τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ».Στην εκπομπή «Je t’aime» ο Παρασκευάς «έκανε το κομμάτι» και το κοινό τον λάτρεψε.
Με το χαρακτηριστικό του όνομα α…
...λλά και το τραγούδι που έγραψαν για αυτόν ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια ο Παρασκευάς έμεινε στην ιστορία.Εδώ και αρκετά χρόνια ο Βας Βας ζει στην Ελασσόνα και δεν έχει αλλάξει πολύ την εμφάνισή του.Το TikTok φροντίζει να κάνει πάντα τα μαγικά του και να φέρνει στο φως πρόσωπα...Πως είναι σήμερα: Υπήρξε ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια.
Ο Παρασκευάς με το ιδιαίτερο ταπεραμέντο του έδειξε από την πρώτη φορά που βγήκε στο γυαλί ότι θα εντυπωσιάσει. Με την ευκαιρία, δείτε πως είναι σήμερα η Μαρία από τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ».
Στην εκπομπή «Je t’aime» ο Παρασκευάς «έκανε το κομμάτι» και το κοινό τον λάτρεψε.
Με το χαρακτηριστικό του όνομα αλλά και το τραγούδι που έγραψαν για αυτόν ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια ο Παρασκευάς έμεινε στην ιστορία.
Εδώ και αρκετά χρόνια ο Βας Βας ζει στην Ελασσόνα και δεν έχει αλλάξει πολύ την εμφάνισή του.
Το TikTok φροντίζει να κάνει πάντα τα μαγικά του και να φέρνει στο φως πρόσωπα που στο παρελθόν έχουν απασχολήσει αρκετά με την εμφάνισή τους.
Ένας από αυτούς είναι και ο «Βας βας ο Παρασκευάς» που τον γνωρίσαμε μέσα από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια.
Ένας από τους χρήστες της πλατφόρμας τον εντόπισε στον Βόλο και φυσικά δεν θα μπορούσε ο Παρασκευάς να πει δύο λόγια με την εκκεντρική εμφάνισή του.
«Ο Βας βας παρευρίσκεται στη θάλασσα για να βρει γυναίκα! Αποθεώστε όλοι τον Παρασκευάρα», λέει τραγουδώντας!
