Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ίδρυσε το κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ»

March 24, 2023


Την ίδρυση του κόμματος «Πατρίδα», του οποίου ηγείται η ίδια, ανακοίνωσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, έπειτα από το «διαζύγιο» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, παραμένει στην εκλογική μάχη, ιδρύοντας το κόμμα «Πατρίδα».Την ανακοίνωση έκανε η ίδια στα κοινωνικά δίκτυα, όπου διατηρεί δεκάδες χιλιάδες ακολούθους.Το πρώτη της μήνυμα για το νέο κόμμα της είναι «ερχόμαστε δυνατά για το μ…

...ια το μέλλον μας, την Πατρίδα μας και τα παιδιά μας».Δείτε το βίντεο:Θυμίζεται ότι επεισοδιακός ήταν ο «χωρισμός» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τη μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία αποχώρησε μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας...

Την ίδρυση του κόμματος «Πατρίδα», του οποίου ηγείται η ίδια, ανακοίνωσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, έπειτα από το «διαζύγιο» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, παραμένει στην εκλογική μάχη, ιδρύοντας το κόμμα «Πατρίδα».

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια στα κοινωνικά δίκτυα, όπου διατηρεί δεκάδες χιλιάδες ακολούθους.

Το πρώτη της μήνυμα για το νέο κόμμα της είναι «ερχόμαστε δυνατά για το μέλλον μας, την Πατρίδα μας και τα παιδιά μας».

Δείτε το βίντεο:

Θυμίζεται ότι επεισοδιακός ήταν ο «χωρισμός» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τη μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία αποχώρησε μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου για τις εκλογές.

Ο κ. Μπογδάνος αποδέχτηκε την πρόταση Εμφιετζόγλου για συνεργασία, την οποία ανακοίνωσε και επίσημα, λέγοντας ότι συμφωνήθηκε κατόπιν συνεδρίασης του πολιτικού συμβουλίου. Η κίνηση αυτή όχι μόνο βρήκε αντίθετη την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία στο συμβούλιο την καταψήφισε, αλλά προκάλεσε και την οργή της.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου είχε παραχωρήσει πρόσφατα συνέντευξη στο Newsbomb.gr, στην οποία είχε αναλύσει πολλές από τις θέσεις που εκφράζει.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.